Megérkezett a Fidesz új videója, amelyben továbbra is igyekeznek összemosni Gyurcsány Ferenccel Márki-Zay Pétert.

Itt az új Mini Feri-videó, el vannak tőle ájulva a Fidesz hívei

Szegény Bajnai Gordon sem úszta meg, egy kis epizódszerepet ő is kapott a patás ördögként bemutatott (gonoszságok, lopás stb.) Gyurcsány mellett. Arra továbbra sem kapunk választ, hogy ha Gyurcsány Ferenc ennyi bűnt követett el, miért nem folyik ellene egyetlen eljárás sem.

A Fidesz híveinek mindenesetre nagyon bejön az új kisfilm, és özönlenek a jóistenke segedelmét kérő és Orbánt istenítő kommentek:

A Jóisten óvó keze legyen rajtunk! Isten mentsen meg tőlük. Hajrá Fidesz-KDNP!

Április 3-án megvédjük Magyarországot tőlük !!

isten óvja a magyar embereket ezektől, a videó teljesen fedi a valóságot !

Soha többé baloldal! Megszenvedte a nép az ámokfutásukat ! Csak a saját zsebüket tömték meg !Hajrá Fidesz!Isten ments meg minket ezektől a férgektől, borzasztó, egyre borzasztóbb elviselni még a látványukat is.!

Itt lehet bekapcsolódni a társalgásba:

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kotos
Bár a videót nem láttam, de ez az egy kép is jó illusztrációja a FIDESZ és szavazótábora szellemi kiválóságának. Különösen arra mutat jól rá, hogy a vezérkar olyan lények szavazatára számít, akik ezt megtapsolják. Lesz ebből ország!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Az Orbán (Hitler) klipeknél ugyanez, a most teliszájjal röhögő társaságnál inkább a szájuk habzása volt a jellemző reakció. És az még eredeti ötlet volt.
kotos
Bár a videót nem láttam, de ez az egy kép is jó illusztrációja a FIDESZ és szavazótábora szellemi kiválóságának. Különösen arra mutat jól rá, hogy a vezérkar olyan lények szavazatára számít, akik ezt megtapsolják. Lesz ebből ország!
Berklac
Ti tényleg tiszta hülyék vagytok, és az a szomorú, hogy még a ti bázisotokat is annak nézitek !
teuton
Ilyen szanalmasan primitiv videokra "buknak" a fidesz-hivök? Na akkor ez elmond mindent a szellemi "szinvonalukrol"! Demokraciakban, NORMALIS orszagokban a valasztasi reklamban azt mutatjak meg a hatalmon levö partok, hogy ök mit akarnak tenni a jövöben, mit teljesitettek eddig jol, nem az ellenzeket fikazzak... Mondom NORMALIS orszagokban... De nem veletlenül ilyen primitiv ez a video, hiszen a primitiv hivökhöz szol...
RonaGyuri
ez is sokat elárul a szellemi nyomorukról! =))
tudode
Ilyen silány anyag is "csak" egy olyan országbsan láthat napvilágot, ahol egy kaparjkurta minidiktátor az országLÓ!!!
.
Az az

------ "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=358s
.
""""Ez egy harc a hatalomról és a milliárdokról. 2020 nyara óta az uniós tagállamok többsége azért küzd, hogy feltételhez tegye az uniós források nyújtását. Csak azok kaphatnak pénzt a jövőben, akik betartják a jogállamisági szabályt. Orbán Viktor magyar miniszterelnök hevesen ellenzi. Jó okkal? Az európai értékközösség küzd a pozíciója miatt. Hónapokig. Orbán viktor zsaroló vétójával mély válságba taszítja az EU-t, amelyben Merkel kancellár végre közvetít. Megbékítés az autokratával? Nyomok keresése Európa-szerte."""
----------------------
.
Na ugye, ugye
.
------Kétharmad: amekkora lehetőség, akkora felelősség TV2 Napló, 2010. április 19.
www.youtube.com/watch?v=GHIqyxm0ZHo&t=101s
-------------------------
.
Az lesz/lett az egész ország veszte, hogy a feleLŐsség kimaradt az EGYEDuralkodóvá vált sunyi félművelt paraszt étlapjáról!!
.
Pedig ha megbecsüli magát nem lenne ez a cirkumparádé!
jesz
MZP évértékelőjét látva ez lassan megfordul, és Gyurcsány lesz a törpe...Gyurcsánynak kapaszkodnia kell, mert MZP igencsak lenyomja...
A fidesz nem veszi észre, hogy Gyurcsány már nem számít, MZP jobb...feleslegesen gyurcsányoznak.
Béla333
Pont annyira primitív ez a választási videó, amennyire a maffiahívek szellemi színvonala igényli.
Nekik ez kell, ez okoz szellemi kielégülést...
csipetke
Kicsit se érzi a fidesz,hogy mekkora gáz ez a folytonos Gyurcsányozás?Értem én,hogy a Gyurcsány-orbán vita óta retteg orbán kiállni bárkivel is vitázni, azóta égett be neki ennyire Gyurcsány,és főleg most,a választás előtt ha alulmarad, talán még a birkái egyrésze is elpártol tőle. De ez a videó mindennek a legalja.De hogy még a mesecsatornákon is tolták,az meg felháborító.Mindenáron meg akarja védeni orbán a gyerekeinket,de az a helyzet,hogy orbántól,és a bandájától kell megvédeni őket,mert ilyen szennyet kell nézniük két Bogyó és Babóca közt. Undorító. És orbán igenis gyáva,mert nem mer kiállni egy nyilvános vitára
kereső
Én is el vagyok ájulva. De tényleg. Primitiv video, a primitiveknek. Ennyi(ke), ennyire fussa a prmitiv habonytól.
Az ellenzéki pártszövetség meg ennek hatására még jobban eldugja "Ferit"-holott az ellenkezőjét kéne tennie.
kereső
@kereső: "Kutyaharapást szőrével", vagy hagymát hagymával. Azt hiszi az ellenzéki pártszövetség, hogy ezzel az eldugással, majd jönnek a fideSS-es kiábrándultak? Nem jönnek. Még csak a hezitálók sem. Mert mit mutat a jelenlegi helyzet? Az ellenzéki pártszövetség nem MER!!! kiállni a szövetség pártvezetője elllen elkövetett karaktergyilkolásnak..Inkább bele sunnyog a fideSS kampányába- erősitve azt. Hogy ennek milyen következményei lesznek???, mert lesznek.
Rizikó
Elmés, ütős és a valóságot bemutató karikatúra a szemkilövetőről és az ideológiai kistestvéréről. Brilliánsan megfogta a lényeget. Na gyilkos indulatú libsik, ezt nem heveritek ki. A magyaroktól megkapjátok a magatokét!
human
Objektívan, igazságtartalmat nem nézve ez egy jól sikerült kampány videó lett. Még én is tudtam nevetni rajta a szereplők groteszk ábrázolása miatt :) Ez volt az első kreatív videó amit fidesztől láttam.
Kár, hogy a jogdíjat nem fizették ki az Austin Powers jogtulajdonosának. Dehát ők a fidesz. Mindig lopnak.
Sámannus
Én megcsinálnám ennek az orbános változatát, orbán blökiként az asztal alatt csontot kap Pétertől. Szerintem megérdemli a megalázást ő is, és milyen ütős lenne! Hát@Rizikó:
simmering73
Csak ez a szellemileg alultáplált rizikó izmozik itt?
Rizikó
@Sámannus: Tessék! Csináljad. Mi a kétharmadra gyúrunk!
human
Nekem mai napig ez a két kormánykritikus klip a kedvencem:
Ki itt a főnök: www.youtube.com/watch?v=Fkx8K9VqVh0
Köszmédia: youtu.be/4-2W-MGqunI
Rizikó
@simmering73: Te még nem utaztál haza?
Sámannus
@Rizikó: Orbán meg a többi geci már most a rácsok mögött bujkál. kapisgálod hogy miért, mert oda valók!
Nessy
Minő szerencse, hogy a fidesznek ismeretlen fogalom a lopás! Alig van adóssága az országnak, államadósság minimális, sokat léptünk előre uniós szinten, stb! Ennyire ne tessen már ostobának nézni a fél országot! A híveknek meg ez kell! Lelkük rajta!
Rizikó
@Sámannus: A választással eltakarítjuk a libsiket. Amikor megnyertük a választást, egy szemer yit sem fog érdekelni bennünket a beteg, libsi állatok vinnyogása.
ómió
Pedig Böszme efftárs kesztyűbábját Böszme efftárssal "összemosni", az, bizony, "nagyon unfair"!
colibri
Ez a fidesz szintje. Aki erre vevő, az ennyit is ér agyilag. Tizenéve itt öregedett ránk, vált totál zakkanttá, tapasztalhatjuk mi várható ettől a gc...nytól.
134.bátor
Ez volna a proramjuk az elkövetkező 4 èvre? Gyűlöletkeltès,uszîtás,mások lejáratása? Akinek ez kell,szavazzon rájuk,èn biztos most sem fogok.
verőce21
"Az az érdekünk, hogy rajtunk menjen keresztül minden, kivéve a háborút" - dr. Miniszterelnök Úr

Hozzáteszem, de az is érdekünk, hogy mi átmenjünk az ellenzéken, dr. M. Úr! :)
kereső
azt sulykolja a fideSS, hogy válasszunk. Orbán vs.Feri. Nos én Ferit választom. Nem azért mert nincsolyan kövér, mint a kolostor malac, és mert magasabb is.
Hanem, mert "Feri"- az Európa és nem putyin+kinai kommunista párt, mert "Feri" a felvilágosult demokrácia és nem a retrográd , vallási köntösben megjelenő fasiszta orbán, mert "Feri" a több lehetőség lenn,és több felelősség fenn, és nem az orbáni perverz szegényeket kirabló elosztáspolitikája, mert "Feri" a modern 21. századi Magyarország és nem az orbáni horthy világ.

Lehet választani, kinek kinek izlése szerint. DE !! én semmiképpen nem szavazok egy görcsrángatta ,útonálló tolvajra.
Nessy
@verőce21: Az uniós pénzek is, ami viszont nem ér át a "dr.. miniszterelnök úron", mert a zsebében landol!
Borsodi
Ez a fidesz keresztények, egy nyomorék testére rátenni Márky Zay fejét,igaz megértem őt le kell járatni el kell torzítani! Orbánnál ez már adott
Nem Gyurcsányról szól a választás, Márky Zayról aki egyszerű becsületes ember nem a lopás a legfontosabb számára.
Sámannus
@Rizikó: Önkéntes börtönbe vonultatok. Csak ketrecek megé bújva jösztök elé, mint a majmok. Ti má szart sem értek a magyaroknak.
verőce21
@Nessy: (17:30) Ezt Te is tudod, drága Nessy, hogy ez hazugság!
Miért terjeszted...?
Nessy
@verőce21: Abból a zsebből "megy tovább" a kegyenceknek a túlárazott névre szóló közbeszerzés, meg a többi osztogatás határon innen és túl! Jó, lehet,hogy valami csurran cseppen a plebsznek is, de nem lesznek tőle gazdagok!
verőce21
@Nessy: De az is érdeke, hogy átmenjen az ellenzéken...! :)
Nessy
@verőce21: Úgy, mint az ellenzéki városok kompenzálása az elvonások után? Ne fárassz!
Persze, a járvány elleni védekezésre is komoly összeget költöttek, csak éppen sok milliárd kidobott pénz volt egy része, kivéve, akik nyertek a bóton!
Nessy
@verőce21: csak éppen manapság ugyanazok! Igy alakult ki az oligarcha réteg is!
verőce21
@Nessy: Az OLAF hány korrupt figurát buktatott le az EU bal oldalán...?
Pipás
@verőce21: Talán mert a jobboldalon több aljas, kapzsibb ember van. Lásd Trump, Bolsonaro, Hitler, stb. :) Mutass egy embert a fideSS előtti Magyarországon, aki így "önerejéből" felküzdötte magát a világ első 100 legazdagabb embere közé, mint a hazai, zuckerbergi szellemi képességekkel rendelkező lölő! Ugye ez sem igaz "kettősmércés" kommentelő?
verőce21
@Pipás: Te egyik állításoddal ütöd a másikat... - "mert a jobboldalon több aljas, kapzsibb ember van." És csak néhányat tudsz mondani. - tehát a baloldali privatizálók a rendszerváltás után, nem voltak kapzsik? Akik elvették a megélhetést, a munkahelyeket az ország lakosságától? És "önerőből" gazdagodtak meg? Úgy, hogy megfosztották Magyarországot a pénzügyi- gazdasági lehetőségeitől, termelőeszközeitől...?

Soha nem keletkezett még annyi munkanélküli ebben az országban, mint abban a néhány évben, a kilencvenes évek elején... Sokan emiatt lettek kényszervállalkozók, rokkantnyugdíjasok, vagy kivándoroltak... Egy országot nyomorítottak meg a baloldali "tehetséges" vállalkozók...

Ismerős a helyzet számodra...? Ez ám a nem kettős mérce pipázgató...!
Pipás
@verőce21: Ha nem éltem volna meg ez az elmúlt hatvan valahány évet, még el is hinném ezt a rengeteg hazugságot, ferdítést, amit itt összehordtál. Hazug mocsok vagy, mint a többi fideSSnyik. Tudod, aki hazudik, az csal és lop is, mint a többi fideSSnyik.
Yoda69
Az ilyen szemet propaganda anyaggal csak az eddigi fideSS-fanokat tudjak kielegiteni. Nem hiszem hogy ilyen orbitalis hanyadek uj szavazokat hozna a naciknak.
nezelodo
Na ismét egy dedós gyöngyszem, amit beemelhet az erdélyi import óvónéni a magyar irodalom, színház és film kultúra nagyjai közé, a már kikukázott évszázados irodalmi alkotások helyett.
Az pedig nagyon szomorú, hogy a szimpatizánsoknak ez a módszer nyerő, amit a "nemzet összetartozásának" érdekében alkot saját képére formálva Orbán.
Rizikó
@verőce21: Hagyjad a Pipást. Az csak egy csökött agyú hőbörgő, akit nem ingatnak meg a tények. A ballibsi oldal egy gennyes kelés Magyarország testén. Csak az eltávolítás segít. Áprilisban eltakarítjuk őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.