A miniszterelnök büszkén posztolt a közösségi oldalára.

Megszületett Orbán Viktor új kedvenc kampányszlogenjeFotó: Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor szombat reggel egy posztban foglalta össze az elmúlt időszak legfontosabb törekvéseit a kormány részéről. Valószínűleg nem véletlen, hogy most, a választások közeledtével egyre fontosabbnak tartják hangoztatni, hogy milyen a lakosság nagy része számára  kedvező döntéseket hoztak. Arra persze nem térnek ki, hogy ezek a döntések inkább csak látszatmegoldások, és a bonyolult gazdasgái folyamatok miatt lehet, hogy többet ártanak, mint használnak.

A miniszterelnök mindenesetre ma felsorolta, hogy milyen STOP-okat vezettek be az utóbbi időszakban – az intézkedéscsomagot pedig a 4 STOP politikájának nevezte el. 

Ezt a hangzatos szófordulatot valószínűleg mostantól gyakrabban is hallani fogjuk a kormány részéről.

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Egyik sem hiteles, csak cumiztatásra való.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Pedig az efftársak immár hiányszindrómásan várják a Maki efftárs féle népzsebit!
simmering73
"Ez a kormány lemondott az ország egyik feléről, hogy a másik felének a csujogatásával üldözze a démonjait. Mert az kifizetődő. Az sem igaz, amit kérdez, szokták mondani a hazudozás csimborasszójára. Ez a kormány tucatszor is megugrotta már a kérdésekkel kamuzás lehetetlen kihívását, amikor parasztvakító konzultációkkal dúcolta alá nyolc éve porladó, a választási törvény notórius átírásával összecelluxozott kétharmadát. De a készségszintű maszlagolás verhetetlen bajnoka kétségkívül Orbán Viktor."
nepszava.hu/3146166_heti-abszurd-simlikiralyfi-kormany-orban
bence
12 éven keresztül magatokon kívül nem védtetek meg senkit sem ! Ez a STOP - s hülyeség is csak a hiszékenyek etetésére jó ! Majd a sok beetetett három hónap eltelte után szembesül azzal a ténnyel , hogy megint jól át lettek vágva !
Aki Én
@ómió: Arról a részről lemaradtál, hogy amit buknak a farháton, azt ráteszik minden egyébre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.