Az Egy Morzsányi Szeretet Egyesület ételosztással egybekötött debreceni Morzsapartiját a hagyományoknak megfelelően a hónap utolsó előtti szombatján tartotta - számolt be Lipcsei Andrea, az egyesület vezetője.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ez az élet árnyékos oldala, amiről a királyi média nem igazán tudósít. Nekik azt hiszem nem probléma Kövér László felvetése, hogy csülök, vagy tücsök! Max. kenyér, vagy krumpli, esetleg villanyszámla!
kereső
@Nessy: És szépen ,csöndben, magukat nem fényezve sokan támogatják. Éttermek, kis pékségek, és akinek ez nem áll módjában, az havi rendszeres utalással. Akár száz forintokkal is. Szivfacsaró látvány- főleg a gyerekek. A havi étkezésen kivül összejönnek a legrászorultabbak részére a heti élelmiszercsomagok.
Nessy
@kereső: Ezzel nem lehet kampányolni, ergo a képviselőjelöltek sem igazán foglalkoznak velük! Az "emútt 12 év" ilyenkor nem jut eszükbe! Maradnak a Gyurcsány, Soros, ellenzék szövegnél, ha nem is igaz! A híveknek viszont az!
simmering73
Ezt a tetves Kósát legalább kirángatták, hogy nézze meg a jólétet a városban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.