A pontos számítás így néz ki. Tankolsz 40 litert 480 forintért, fizetsz 19. 200 forintot. Ebből az állam bevétele: 40 liter x 226,19 = 9. 047,60 forint. Az üzemanyag beszerzési ára: 40 liter x 253,81 = 10. 127,20 forint. A benzinkútnak marad bruttó 25,20 forintja egy tank benzinen! A kutasoknak ebből kellene kifizetni a bér és rezsi költségeke.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@kereső: Attól, hogy a szakmádban "zseninek" tartanak, még társadalmilag lehetsz ostoba, mint a jelen helyzet mutatja.Vagy azért, mert valójában "nem érdekel" az ország-és igy kényelmes belemeredve az 1989-es állapotba, vagy azért mert nem látod, hogy mivé váltak orbánék, és milyen súlyos erkölcsi károkat IS! okoznak az országnak, és atomjaira hullik ténykedéseik miatt a társadalom.Szándékosan nem irok a gazdaságról- mert a legnagyobb, évtizedekre ható károk az oktatásban, a társadalom erkölcsi normáinak lezüllesztésében keletkeznek.És ostoba vagy, hogy ezt nem látod, és súlyosabb az eseted diplomás léttedre, mint a nyolc osztályos mélyszegény cigányé.Már csak azért is, mert Te tudtál volna tenni ellene,de nem tettél.
kereső
@division: Attól, hogy a szakmádban "zseninek" tartanak, még társadalmilag lehetsz ostoba, mint a jelen helyzet mutatja.Vagy azért, mert valójában "nem érdekel" az ország-és igy kényelmes belemeredve az 1989-es állapotba, vagy azért mert nem látod, hogy mivé váltak orbánék, és milyen súlyos erkölcsi károkat IS! okoznak az országnak, és atomjaira hullik ténykedéseik miatt a társadalom.Szándékosan nem irok a gazdaságról- mert a legnagyobb, évtizedekre ható károk az oktatásban, a társadalom erkölcsi normáinak lezüllesztésében keletkeznek.És ostoba vagy, hogy ezt nem látod, és súlyosabb az eseted diplomás léttedre, mint a nyolc osztályos mélyszegény cigányé.Már csak azért is, mert Te tudtál volna tenni ellene,de nem tettél.

Na most jó helyre a válasz.!!!
division
@kereső: Köszönöm a kioktatást. Amúgy látok én sok mindent oktatás terén (nejem ugye pedagógus), víruskezelés terén az utóbbi pár évben, és nem is tetszik nagyon sok dolog, de hogy hova teszem áprilisban az X - emet, azt még most sem tudom biztosra.
kereső
@division: Nem kioktatásnak szántam. Csak éppen nem tudom hova tenni, hogy ennyi gazemberség után még mindig "csak a fideSS". Mert nem csak lopnak, tönkre teszik az oktatást teljesen, haza vágják az egészségügyet végletesen- de még el is árulják a hazánkat.
division
@kereső: Nincs alternatívám, mert ugye kikre lehetne szavazni rajtuk kívül? Nem tudok senkit, az a baj.
Nessy
Szokás szerint kormányunk megint más kacsójával szedi a csalánt! Ő nem mond le egy fillér bevételről sem, kell a propagandára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.