Óbudán a Fidesz és Bús Balázs emberei nyíltan aláírnak és gyűjtenek a Mi Hazánknak – állítja Szabó Tímea, aki Facebook-posztjában fotókkal is igazolni igyekszik a dolgot.

Lebukott egy Fidesz-aktivista: aláírt egy másik pártnak

Esetleg még az ívek másolása is belefér a szélsőjobbosok meghitt barátságába. Vagy lehet, hogy csak a Ráskay Lea emlékverseny kerületi selejtezője zajlik. Ki tudja?

- írja a Párbeszéd képviselője és -jelöltje.

Az aktivista tette nem idegen a Fidesz híveitől, néhány napja maga Bayer Zsolt indítványozta a kormánypárti szimpatizánsoknak, hogy minél több kis- és kamupárt ívét írják alá, hogy megnehezítsék az ellenzéki összefogás dolgát.

Forrás: Facebook/Szabó Tímea

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Horizont: Nem, csupán fideszerkölcsűek! Miként a sok kamupárt a számbeli osztást szolgálja, úgy, hogy a Fidesz részéről épp.ezen vatták beígért anyagi elszámoltatása (a fenti ok és cél miatt) se történt meg soha.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
@Horizont: Nem, csupán fideszerkölcsűek! Miként a sok kamupárt a számbeli osztást szolgálja, úgy, hogy a Fidesz részéről épp.ezen vatták beígért anyagi elszámoltatása (a fenti ok és cél miatt) se történt meg soha.
csak úgy....
semjén helyett a torockai lesz az új koalciós partner ? -pedíg ezt torockai nyiltan kizárta!
-mint anno orbán -torgyánt! :)
Néro
Alá hát alá akinek csak akar. Neki meg mindegy melyik xarnak írja alá. Lehet így 2x2 ezer a jussa.
human
Nem tiltja semmi, hogy fideszes náci pártot támogasson. Majd elszámolnak a lelkiismeretükkel. Óh, én buta. Az nincs nekik.
human
Fideszes ruszki tempóra egy példa

"Választási kabaré orosz módra: Három azonos nevű képviselőjelölt indul Szentpéterváron"
24.hu/kulfold/2021/09/06/valasztasi-kabare-orosz-modra-harom-azonos-nevu-kepviselojelolt-indul-szentpetervaron/

"Orosz módszer Kaposváron: azonos nevű kamujelölt mozdult rá az ellenzéki indulóra"
azonnali.hu/cikk/20220216_orosz-modszer-kaposvaron-azonos-nevu-kamujelolt-mozdult-ra-az-ellenzeki-indulora
Rizikó
Én is aláírtam a Mi Hazánknak. Mi ezzel a probléma?
namihami
@csak úgy...: Nincs is más, reális választék. A Semjén-féle kádéenpé, a teljes (40-50 főt számláló) ""pártjával"" már számszerint se képez koalíciós tételt. Addig élték a sajátosan értelmezett keresztényi hitet, amíg éppen a valódi keresztények fogytak el mögülük. Maradtak a bérkeresztények és a tiszibácsik rajongó öregasszonyai.
solidedge
Orbánt egy igazságos választáson ronggyá verné az ellenzék. Ezt ő is tudja. Vele született sunyiságát, aljasságát bevetve minden hányingert keltő eszközt felhasznál a választáson.
Rockxy
ennek a gyűjtögetésnek pszichológiai hozadéka van, mer azóta a búsbalázs sokkalta vidámabb, és má nemis szedi a szanakszot meg a rivotrillt.
a zemberei viszont szedik a szemetet az útszéléről.
na.
csak úgy....
@Rizikó: te annyira buta,hogy akár a halálos ítéletedet is aláírnád,ha fideszék vagy a ti hazátok izé dugnák az órrod elé!
Clavigo
@KisTehen: Rögtön le is szophattad volna,,,,,körösztyén- demokratikusan...bő nyállal,ahogy felétek szokták,,a Lendvai utcában
terlasz
@KisTehen: "fideszes létemre én is aláírtam mzp-nek"
Hatásos volt, mert alig talál magára szegény.
kereső
Ezen semmi meglepő nincs. Inkább azon, hogy Timi nem akkor háborodott fel, amikor elhangzott a fideSS kampányfőnökei szájából, hogy a fideSS szimpatizánsai segitsnek az aláirásban a kis pártok indulóinak- azaz, legyenek meg az induláshoz szükséges aláirások.És mivel kullognak az események után, nem is kommunikálják, hogy ezek a kis pártok mind fideSS támogatók- az eszem-iszommal az élen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.