A fideszes EP-képviselő pártja alapítása és első évei idején szintén részesült a soros-féle szervezetek támogatásából.

Veszélyben vannak az Európai Unió alapintézményei, mert nem saját logikájuk alapján működnek, hanem a Soros-hálózat befolyása érvényesül bennük – mondta a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában az MTI híre szerint.

Deutsch Tamás szerint az EU alapintézményeit maga alá gyűrte a Soros-hálózat

 Facebook/Deutsch Tamás

Deutsch Tamás úgy fogalmazott: "hosszú évek óta mindenki azt tapasztalja, hogy szervezetten, irányítottan, az Európai Unió alapintézményeit maga alá gyűrve működik a Soros-hálózat".

Kifejtette: Soros György és a Nyílt Társadalom Alapítvány különböző, "magukat függetlennek hazudó" szervezeteket támogat, "amelyek a legdurvább rágalmakat, hazugságokat gyártják, (...) és ez a hálózat jól szervezetten politikai akaratképzést folytat oly módon, hogy beavatkozik az Európai Unió intézményeinek működésébe".

Az elmúlt hetekben cáfolhatatlan bizonyítékok kerültek nyilvánosságra, hogy a Soros-hálózat intézményesen manipulálja az Európai Unió alapintézményeinek tevékenységét, az Újságok és Hírkiadók Világszövetségének vezérigazgatója ugyanis maga vallotta be, hogy a Soros-hálózat szervezetei gyártanak nyilvánvalóan hazug, manipulatív, lejárató anyagokat Magyarországról és Lengyelországról, és ezek a cikkek ezen a szervezeten keresztül a nyugat-európai, fősodratú médiában jelennek meg – mondta a fideszes politikus.

Kiemelte, annak érdekében, hogy ne maradjon következmények nélkül ez a lelepleződés, és hogy minden létező uniós fórumon ezt a külső beavatkozást állítsák középpontba, levélben kereste meg az összes európai parlamenti képviselőt.

Deutsch Tamás az úgynevezett jogállamisági rendelet elbírálása kapcsán kijelentette, az Európai Bíróság politikai döntést hozott, és ezt előre jelezte a bíróság elnöke, ugyanis több sajtónyilatkozatában is elmondta, hogy a Magyarország és Lengyelország által benyújtott kereset kapcsán nem a jogkérdés a fontos, hanem az a politikai kérdés, hogy milyen irányba fejlődik tovább az európai együttműködés.

"Kereskedelmi televíziós valóságshow-t" csináltak az ítélethirdetésből, és egyúttal "kampányhirdetést adtak fel" ezzel a szerepléssel annak érdekében, hogy a magyar választások ügyébe való beavatkozást el tudják érni – fogalmazott a politikus.

Azt is mondta, hogy az Európai Parlamenten belül az ítélethirdetés kapcsán "hangosan hörögtek" a baloldal képviselői, ugyanakkor elhangzott jó néhány olyan felszólalás is, amely – a magyar és lengyel álláspontot osztva – politikai döntésnek minősítette a határozatot, és arra hívta fel a figyelmet, hogy az uniós intézmények politikai zsarolóeszközként kívánják ezt a jogállamisági rendeletet alkalmazni, ami elfogadhatatlan, illetve arra, hogy a jogállamiság megítélésénél kettős mércét alkalmaznak az EU-s intézmények – olvasható az MTI hírében.

A Magyar Narancs 2017-ben összesítette, hogy a Fidesz és vezető politikusai a párt megalakulása és első évei idején mennyi anyagi támogatást is kaptak a Soros Györgyhöz köthető szervezetektől – a támogatottak között volt Deutsch Tamás is.

Forrás: mti.hu, magyarnarancs.hu

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Minél vadabbakat hazudtok, annál hiteltelenebbek vagytok, te drogos majom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
surdilloFUJT
@Ludas Matyi: téged PEDIG LE KELLENE OLTATNI,VÉGLEG,IDÉTLEN ALJAS FIDESSCSICSKA!!!
Sámannus
A fidesszel kapcsolatban nékem csak az volt mindig a véleményem, hogy egy percig sem voltak őszinték a nemzettel.Egy percre sem tudtak elbizonytalanítani, legfőképpen 2006-ban. Azokon az eseményeken már előre vetítették a legrosszabb érzéseket bennem.Például Az embertelen dicstelen székházostromot, vagy a 56-s megemlékezések szétverését. A utcai randalírozásokban a belvárosi tűzcsapokkal elárasztott utcák a terrorcselekményeket valósítottak meg. A gecik rendszere nem is titkolta, hogy az akkori felbujtók ezek az aljas szarházik voltak.
Az országot ejtették foglyul, és a mai napig a torkunknak feszülve fojtogatnak mindenkit, aki az országért igyekszik tenni valamit.
Ludas Matyi
@surdilloFUJT: azt sem tudom, hogy mi az a fidesz te szarcsimbokos kommunista Gyurcsany berenc. En NSDAP-s vagyok te göreny!
verőce21
Én bízom benne, hogy az EU nem csinálhat fából vaskarikát, de nagyon próbálkozik... azért az ilyenen lehet fogást találni, mert hazug…!
verőce21
Amikor csatlakoztunk az EU-hoz (feri idején...) akkor megkérdeztük P. Gábor koronakutatót, mi lesz? Ő azt mondta, hogy az EU egy gonosz szervezet, és Magyarország vet véget neki…! - ahogy János Vitéz legyőzte a sárkányt...

(A Jankovics Marcell által rajzolt János Vitéz-t megvette egy USA cég kizárólagos terjesztési joggal! - az USA-ban. Más zenét kértek hozzá, megkapták, aztán hét lakat alá zárták... Soha nem vetítették le sehol sem... Valószínű a sárkány elpusztításának módja miatt...) :)
csak úgy....
@verőce21: kéhrlek thasziló,te hiszel még a mesékben? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.