A baloldal elvett a pedagógusoktól egyhavi bért – kommentálta a Fidesz vasárnap az MTI-hez eljuttatott közleményében a Párbeszéd aznapi közlését, miszerint Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt hatalomra kerülése esetén első intézkedései között emelné meg jelentősen a pedagógusok bérét.

Fidesz: a baloldal elvett a pedagógusoktól egyhavi bért

A Fidesz kiemelte: "teljesen mindegy, mit ígérget a Gyurcsány vezette baloldal, a 2006-os kampányt is végighazudták".

"Ígértek fűt-fát, aztán a pedagógusoktól is elvettek egyhavi bért"

- fogalmaztak.

Leszögezték: a Fidesz-KDNP kormányzása óta a gazdasági növekedésnek köszönhetően több ütemben emelkedett a pedagógusok bére, és jövőre is béremelés lesz.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Véget vetünk a pofátlan végkielégítéseknek. ( Orbán 2010) Brutális végkielégítést, 654 milliót kaphatnak az Orbán-kormány tagjai, ha leváltják őket. Azt mondja a pedagógusnak nem ad emelést, mert nem fér bele a költségvetésbe. Szerintem meg egy 42 ezer milliárd forint adóssággal rendelkező országnak, az se fér bele, hogy végkielégítsék őket, főleg úgy, hogy abból 22 ezer millárdot ők hoztak össze. Miért kell azt kifizetni?!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273181369_2011087719095952_1058246785870433365_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=yPyd70tzDMkAX_qIGbP&_nc_oc=AQk_ReSi9lM39xH5xmOzeIHCqVGAdui5tQANcvUzzedzf-3a1IkyWbl5rj20URVMIcQ&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT87vt6kvXOmPIUhM2Bye8CoPSUzgLqA38eyPLFpS8JJqw&oe=6216953A
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Olvasás, értés és pedagógusok

Fidesz közlemény: „A baloldal elvett a pedagógusoktól egyhavi bért”

Ezzel, pontosabban (mármint a közleményben) azzal, hogy „Ígértek fűt-fát, aztán a pedagógusoktól is elvettek egyhavi bért” reagáltak az ellenzék oktatáspolitikai terveire. Mondanom sem kell, hogy a 2009-as válság közepén megszüntetett 13. haviról van szó, ami pedig az ígértet illeti Orbán 10-ben 14.havit is beígérte! =))
(rém)HÍRTV: „Varga Judit: A magyar kormány kiáll a gyermekek és szülők jogai mellett”
Ezt írja: „Újabb fronton támadják a gyermekvédelmi törvényt- hangsúlyozta az igazságügyi miniszter. Varga Judit szerint nincs új a nap alatt: ugyanazon államok, ugyanazon vádakat és balliberális mantrákat hozzák fel, mindenféle ténybeli alap-, vagy a jogszabályok ismerete nélkül.”
Illetve
nepszava.hu: „Orbánék terelése volt a ’gyermekvédelmi’ törvény, hogy azzal igazolják Brüsszel ’támadását’ a jogállamisági mechanizmus kapcsán”.
Felhívja a figyelmet, hogy: „éppen irgalmatlanul át vagyunk verve. A homofób »gyermekvédelmi« törvény és a köré épített eszement propaganda kizárólag amiatt született, hogy hivatkozást adjon a kormányzati hisztihez és hazudozáshoz a jogállamisági eljárások kapcsán.”
kereső
"Nem lesz jövőre 13. havi fizetés a közszférában, kivéve a bírákat és az Állami Számvevőszék alkalmazottait, miután az Országgyűlés hétfőn megszavazta az erről szóló törvénymódosítást.

Az új szabály szerint 2009-ben nem fizetik ki a 13. havi bért a közszférában, erre legközelebb 2010 decemberében kerülhet sor. Ezt a módosító javaslat úgy oldja meg, hogy hatályon kívül helyezi, majd újra hatályba lépteti az egyes törvényekben a 13. havi illetményre vonatkozó rendelkezéseket."

2010 decemberétől kezdve, a mai napig kapják a pedagógusok a 13. havi bért??? Nem tudom, ezért kérdezem.
Toller Béla
Akárhogyan is, orábnék elvettek tíz évet az életünkből és ezer milliárdokat a zsebeinkből ...mit dumálhat még ?
ómió
De, hisz', ezt az efftársak már rég "elfelejtették"! A Fideszre hazudni majd ezután próbálják! Ez az efftársi lenyulósdi, viszont, a tanár efftársakat pl. nem késztette sztrájkra!
kissé felnőttem
@RonaGyuri: ezeknek a fagyoszzenteknek már nem is érdemes magyarázni mert a karikát is kiforgatják pláne ha sokszinű, holnap már az égen látható SZIVÁRVÁNYRA is ráorditanak és elmondják mindennek pedig csak hét színe van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.