Hadházy Ákos újabb felfedezést tett az EU-s pénzek elherdálásáról.

Hadházy ismét hatalmas mutyit leplezett le – 171 milliós halőrtorony épült SarkadonFotó: Hadházy Ákos/Facebook

Ez kérem egy FISH GUARD TOWER , azaz HALŐR TORONY Ez lett Sarkad city és az EU-s pénzek találkozásából, pontosabban a 171 millió forintos „ökoturisztikai fejlesztésből”

– kezdi bejegyzését a független országgyűlési képviselő. Hozzáteszi:

Sok képpel mutattam már be az EU-s támogatások elherdálását, de néha úgy érzem egy-egy képnél, hogy ennél szebbet már nem tudok mutatni. Aztán mindig jön újabb gyöngyszem.

Hadházy kiemeli, hogy a nélkülözhetetlen halőrtoronyra „mindössze” 127 milliót költöttek. A rászánt 171 millió fennmaradó része egyéb célokra – „ökoturisztikai rendezvényekre” – ment el. A nem túl mutatós épület mellett pedig a környékén lennie kellene valahol kell egy 30X50 méteres bádogfalú rendezvényközpontnak, egy mosdónak és egy parkolónak is. Ezeket a politikus nem találta a helyszínen.

A cikk kapcsán Sarkad Város Önkormányzata az alábbi helyreigazítás elhelyezését kérte:

„Hadházy újabb hatalmas mutyit leplezett le – 171 milliós halőrtorony épült Sarkadon” címmel, 2022. február 21. napján megjelent írásban valótlanul állítottuk, hogy a Sarkad Város Önkormányzata által megvalósított turisztikai fejlesztés részeként elkészült kilátó kivitelezési költsége 171 millió forint volt, valamint, hogy a projekt megvalósítása szabálytalanul, és feleslegesen történt. A kilátó, okirattal igazolt kivitelezési költsége 22.721.206,- Ft + áfa.

A Magyar Államkincstár a lefolytatott közbeszerzési eljárást és a teljes projektet ellenőrizte (helyszíni ellenőrzés dátuma: 2020. nyara), az ellenőrzés során mindent rendben talált.

Fotó: Hadházy Ákos/Facebook

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Hadházy az országot járván már egy ideje ilyen 10, 20, 100, 200 milliós, NER léptékkel aprópénz, svidnlikettár fel. Ezek bizonyítják a választási nehézséget. Míg a NER milliárdos lovagjairól, lovagináikról, a mi lábunkon saját lábon állókról hangos az ellenzék, addig a NER fegyverhordozói sütegetik a pecsenyéjüket. Ők nagyon sokan vannak és hozzájuk is nagyon sokan kapcsolódnak. Április 3-n hirtelen kicsúszik a talaj a lábuk alól. A csúcson lévők elmenekülnek az országból és nehéz lesz őket visszhozni, a többiek mennek a dutyiba. A fegyverhordozók hirtelen elvesztik a megélhetésüket. Nagy részük semmihez sem ért. Miből fog ő és a pereputtya akkor megélni? Ezért van az ő részükről a mozgósítás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
És Hullaházy efftárs Demszky efftárs 167 milliárdos metrómutyijában még mindig "nem lépett előre"? Csak nem "kedvezményezett" volt?
csak úgy....
@ómió: miért nem vonták felelöségre fideszék demszkyt,pedíg még ígérték is..?!
lusta
Hadházy az országot járván már egy ideje ilyen 10, 20, 100, 200 milliós, NER léptékkel aprópénz, svidnlikettár fel. Ezek bizonyítják a választási nehézséget. Míg a NER milliárdos lovagjairól, lovagináikról, a mi lábunkon saját lábon állókról hangos az ellenzék, addig a NER fegyverhordozói sütegetik a pecsenyéjüket. Ők nagyon sokan vannak és hozzájuk is nagyon sokan kapcsolódnak. Április 3-n hirtelen kicsúszik a talaj a lábuk alól. A csúcson lévők elmenekülnek az országból és nehéz lesz őket visszhozni, a többiek mennek a dutyiba. A fegyverhordozók hirtelen elvesztik a megélhetésüket. Nagy részük semmihez sem ért. Miből fog ő és a pereputtya akkor megélni? Ezért van az ő részükről a mozgósítás.
Nyírfa
Aki ezt kitalálta, aki ezt helyben hagyta, aki kezelte a pénzt, aki megépítette: nos, Szeged már telített, de találunk helyet a számukra. A 171 milliót pedig nem mi - az állam - fogja visszafizetni, hanem minden érintett a saját vagyonából. Ez van, pajtások, nem játszunk tovább veletek.
RonaGyuri
@ómió: okoska ártunk és qurmányunk, a te derék NER-társaid mire jutottak ebben az állítólagos ügyben??? Nem az alaptalan pofázásokról, hanem konkrétumokról meséljél! =))
boldog
@ómió: Minden ilyen felfedezés után nem történik semmi, az
emberek tudomásul veszik és lapoznak, ez Magyarország...
boldog
@lusta: A "csúcson lévők" soha nem fognak elmenekülni, majd használják védelmi rendszerüket. A hatalom arcátlanságot teremtett, megtartásáért mindenre képesek, de, tudják birkák úgy is eltűrik.
boldog
@RonaGyuri: NER hol van a gázszerelő mutyijánál sem volt ott..., nem is lesz.
Nessy
Tessen mondani vannak halak is valahol, akiket őrizni kell? Vagy olyan magasról úgy sem lehet látni az éjszakai "halászokat", így van, de minek?
boldog
@dr. prédikátor: Kik szoktatták erre őket, ki tüntetett ez ellen is?
SÖRÖS
Jakab, Hadházy, MZP a XXI. századi Orbán Viktor fiatalon! Mind megkeseredett, mellőzött, szaknévsorból kifelejtett, a nép egyszerű fia ...
Most őket lehet manipulálni nyugatról...
A változás hívei 1988-ban is súrolták a hazaárulás bűntettét, most ezek ... méginkább!
Németh István
A baromkám nem tudja, hogy a halvonulást is kiválóan lehet vizsgálni a toronyból és bizony távcsővel körbe lehet pásztázni sok kilométert, hogy nagy settenkedve a tolvajokat el lehessen kapni! Na most a hadházi nyilván a tolvajok tolvaja ugyanis többen, úgy tudom 28 -an vannak a bandában, hogy váltó rendszerben lopják a halakat! Ezeket a piacokon értékesítik! Kis-busszal járnak és vizes edény van rögzítve a kisbusz aljához! csudára meg van szervezve!
csak úgy....
@SÖRÖS: ez a mutyiról és a halörtoronyról jutott az eszedbe?
Emmersson71
@SÖRÖS: "A változás hívei 1988-ban is súrolták a hazaárulás bűntettét..."

Hélóóó! Szépen beszélj a Dr Miniszterelnök Úrról, aki egymaga zavarta ki a szovjet hadsereget és még Viktor Silov altábornagyot is fenéken billentette Záhonynál!
namihami
Halőrtorony (Fish Guard Tower)---már ilyenünk is van. Ismét ugrott a hungaricum-számláló.
Dagad a nemzeti kebel.
Pipás
@Németh István: Ezt valamilyen krimiből vetted te baromarcú? Ha Magyarországon ilyen van, akkor a baráti elvtársaidnak azzonal távozni kell a hatalomból. Vagy nem látom a "nagy képet"? Esetleg "kettős mérce" esete forog fenn?Tudod az arc a lélek tükre és én tudom ki vagy. :)
Béla333
Most komolyan: tud valaki egy olyan beruházást mutatni, ami a maffiánál nem a lopásról szól?
Ez a szar is, így ránézésre nem lehet több, mint 100 négyzetméter! Ez majdnem 2 millió Forintos négyzetméter árat jelent...
Elképesztő!
Emmersson71
@Pipás: Hagyd, ő még leragadt a kommunista felmenői ürgebőrbe varrt titkos dokumentumainál!
lusta
@Horizont: Úton-útfélen ezt hangoztatom. A felcsúti popcsolyára van 1,5 milliárd, addig Magyarország második legnagyobb mesterséges tavára, a Rakacai tó fejlesztési koncepciójára adtak 150 millát, amiből gyakorlatilag, mint minden ilyen koncepcióból, semmi sem lett, de valakik nagyon jól jártak.
Rockxy
nagyon fontos, hogy a halak ne flangáljanak össze és vissza, főleg, hogy ne kóricáljanak.
ez a toronyból őrzés, ez kérem minden pénzt megér kéremszépen.
vagy nemér.
Németh István
@Pipás: @lusta: @Rockxy: meg a többi moslékos legény, persze a csajok is fiúsítva vannak! >> a kérdés, mert hogy az ország e te, az én, a mi pénzünkről van szó>> amit a horn -meggyesi-gyurcsány-bajnai kormányok eladtak ország vagyont a befolyt pénzek hol vannak? Értitek eladták jóformán az egész országot a stratégiai ágazatoktól, a termelő üzemekig, repülőtértől kezdve, autópályákig a csatornázási művekig, stb. Na akkor most hol van a suska!? Ezek súlyos több százezer milliárdok! A nemzet vagyona a polgárok életbiztonsága!? Húgy agyú @lusta: @lusta: agyú @Horizont!
CsipkeRózsa
Egy teljesen felesleges létesítmény, ráadásul nagyon drága, és a pénz nagy része a zsebekbe került. Disznóság!
simmering73
Ez is van olyan érdekes, mint a halőrtorony, mert itt egy autó kerül annyiba, mint ez a bungalow:
"Vadonatúj Porsche, különleges Ferrari és milliárdos üzletek mutatják a Matolcsy-kör felemelkedését"
telex.hu/direkt36/2022/02/21/vadonatuj-porsche-kulonleges-ferrari-es-milliardos-uzletek-mutatjak-a-matolcsy-kor-felemelkedeset
csak úgy....
@SÖRÖS: róla mi jut az eszedbe : @Németh István:
ómió
@csak úgy...: Ezt az efftársi mutyit az OLAF derítette fel - tudod: az "ajrópai" efftársaitok(!), de csak évekkel a történtek után, amikor a "nyomeltüntetés" már közel teljes volt! Uniós pénz lévén ez amúgy is brüsszeli kompetencia lett volna, de azidőtájt, efftársi "kormányzás" alatt olyan, hogy "jogállamiság" meg "hetes cikkely", valahogy fel se merült. Tippelj, miért!?
ómió
@RonaGyuri: Ahogy azt @csak úgy...: efftársadnak is megírtam, "kiváló" volt a "nyomeltüntetésetek"! Talán Hullaházy efftársad tovább bogozhatná a "szálakat", ha már az ilyesmibe "így belejött"!
ómió
@boldog: Ez leginkább Európa! De ebből a "liberalizmusából" - tény - sok "ragadt ránk is"!
csak úgy....
@ómió: ugye rólad már lemondtak az elmeszakértök? -akkor én is! :)
Pipás
@Németh István: Szerinted hol van hol van? A gyurcsány elvitte aktatáskában? Idióta.
gina
Hol vagytok NAV szemetek, oda kellene tenni a nagy seggeteket, és nem Iványihoz betörni ,aljas banda
Németh István
@Pipás: @SÖRÖS: @gina: Az igazság az, valahol mindig leledzik, ezen esetben is a részletekben! Na igen ezt kéne vizsgálni de nem csak a NAV-nak a rendőrségnek, stb. De tudod vannak olyan, vagy amolyan érdekes esetek!
Németh István
A lényeg az egykori mszp-szdsz bandát pontosabban még az elhalálozottakat is visszamenőleg ki kellene elemezni, hogy miből is vannak a jelenlegi csőcselék gyerekeiknek a vagyona?! Bizony de még az antal jóskát és bandáját is! De hiába ugye az olaj ügy elvitte a helyzet kulcsát!
SÖRÖS
@Németh István: Hűha! Akkor nem sok ember maradna életben!
Cappuccino
Én örülök, hogy az eu nem adott orbánéknak egy euró centet sem. Így legalább az nem tudják el lopni.
Pipás
@Németh István: Ne beszélj hülyeségeket, mert csak magadat járatod le.
surdilloFUJT
@Pipás: Azt már folyamatosan teszi,már a béka segge alól böfög ez a fidessnyalonc migatyánkos csicska!!!
ómió
@csak úgy...: Szóval, nem értetted? Ezt se? Akkor, a gyagyaságodat ezért hazudnád rám, bolsiék elmebetege!? Jobbulást neked!
Pipás
@Németh István: Nagyon kevés ismereted van az ország pénzügyeiről.
Németh István
@Pipás: neked? több van? pajtika szíveskedj számot adni arról amit a a horntól kezdve a megyesi-gyurcsány-bajnai eladott, tönkretett ellopott ÉS hol a pénz! a külhoni aranybányákba, a svajci bankokban a bahamákon!? Az ország csaknem csődbe ment elvették az életedet, te marha a 13. fizetésed, a 13. havi nyugdíjat, árat emeltek ÁFÁ-t emeltek, nemvolt csok, stb! Menj a francba hülye-gyerek, te dumálsz!??? Meg blöfföl az édes anyukád aki hülyének nevelt!
Pipás
@Németh István: Baszus. Hogy lehetsz ilyen hülye? Lapos a föld, igaz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.