A főpolgármester sem állta meg szó nélkül Iványi Gábor szervezetének NAV-os megszállását.

„Szörnyen sajnálom, hogy ezt a világot éljük ma Magyarországon” – Karácsony is beszállt a nap vitájábaFotó: Karácsony Gergely/Facebook

Ahogyan arról beszámoltunk, hétfő reggel nagy erőkkel szállta meg a NAV a hajléktalanokat segítő Oltalom Karitatív Egyesület irodáit. Iványi Gábor egyesületénél körülbelül harminc egyenruhás, sárgamellényes, fekete arcmaszkot viselő NAV-os jelent meg – azt nem árulták el a dolgozóknak sem, hogy milyen ügyben érkeztek. Iványi szerint „nyilvánvalóan politikai üzenetről van szó”, hiszen mostanában több kormányellenes megjegyzést is tett, sőt, államfőjelöltként is felmerült a neve.

Azóta Gyurcsány már kommentálta az esetet, és most Karácsony is hozzátette saját gondolatait. 

Iványi Gábor eddigi pályafutása alatt egymaga többet tett a szegények megsegítéséért, mint ez a hazug, aljas kormány, amely üldözi és kirekeszti a hajléktalan embereket. Most, hogy a neve felmerült, mint az egységes ellenzék államfő-jelöltje, és kritizálta a kormányt, politikai bosszúhadjáratot indítanak ellene

– írja a bejegyzésben.

Szörnyen sajnálom, hogy ezt a világot éljük ma Magyarországon, hogy ilyen undorító módszerekkel próbálnak ellehetetleníteni egy olyan embert, akinek egész élete a másokról való gondoskodásból állt.

– teszi hozzá Budapest főpolgármestere. Ezután megjegyzi, hogy sokkal több olyan Fidesz-közeli cég van, ahol lenne mit keresnie a NAV-nak De kifejezi a szolidaritását is az egyesülettel.

Remélem, lesz ereje ugyanolyan bátorsággal és szeretettel folytatni a munkáját, ahogyan eddig is tette

– írja. A bejegyzést azzal zárja, hogy reméli, sikerül április 3-án leváltani a kormányt, ami képes ilyesmit tenni.

Fotó: Karácsony Gergely/Facebook

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Vajon a Főváros nem tehetnè meg,hogy segît az adóssága rendezèsèben??? Legalább egy picit,ha már helyettük gondozza az elesetteket! Nyámnyila uraság,nem sajnálkozni kène,hanem tenni Iványi lelkèsz úrèrt!!!
Emmersson71
@KisTehen: Kevered Baranyi Krisztinával.
Bááár..az Alkotmány utca már vagy 10 éve vár átnevezésre!
ómió
Ezt elhisszük, Mutyigeri efftárs! Neked láthatóan az ortodox bolsevizmus jön be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.