Budapesten a XVI. kerületben nem értik a pártiroda tulajdonjogát.

A helyi MSZP közeléből keresték meg a Propellert, hogy nem értik, hogyan jutott az MSZP 16. kerületi szervezetének az Albán u. 21. szám alatt található székháza a magyar államtól több lépésben Csizmazia Ferenc, a helyi pártelnök tulajdonába, amihez az egyébként nyilvánosan megtekinthető tulajdoni lapokat elég kikérni.

Olvadó MSZP-s pártvagyon?

A legnagyobb pártház - Kriza Ákos miskolci polgármester (Fidesz-KDNP) sajtótájékoztatót tart a Magyar Szocialista Párt budapesti székháza előtt 2013. február 10-én. MTI Fotó: Illyés Tibor

Az MSZP múltja, összefonódásai és korábbi korrupciógyanús ügyei minden választás előtt felmerültek az ellenzék köreiben, de nélkülük nem lehetett egységes fellépést szervezni, bár a támogatottságuk minden választáson egyre kisebb lett, láthatóan a Jobbik és a DK szívta el szavazóik jó részét. Az MSZP egyébként ma már országosan is ingatlangondokkal küzd, felélte korábbi pártszékházai árának nagy részét, legutóbb februárban a gödöllői irodát hirdették meg.

A kerületi iroda kérdésére azért lesz muszáj választ adni, vagy megoldást keresni, mert a XVI. kerületben éppen MSZP-Párbeszéd által támogatott politikus az ellenzéki jelölt, Vajda Zoltán, és éppen a korrupciómentes Magyarország a programjának egyik fontos eleme. Vajda bár 4 éve alulmaradt Szatmáry Kristóf Fideszes jelölttel szemben, aki a róla megjelent ügyek alapján szintén megérne egy misét, de tavaly végül megnyerte az ellenzéki előválasztást.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyurka80
A maszopnak minek iroda meg fog szűnni, nem jut be a parlamentbe. Ilyen kunhalmi (nekimegy az ajtónak a lábát a farmerban beköti) stb. félékkel nem lehet.
ómió
Hál' Isten, velük együtt tűnik el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.