Szolidaritási tüntetést tartott a NAV által vegzált Iványi Gáborék mellett az Egységben Magyarországért. 

Kifütyülték a NAV munkatársait Iványi Gáborék egyesületénél

A hvg.hu beszámolója szerint a rendezvényen számos ellenzéki politikus is felszólalt, Iványi Gábor pedig megköszönte mindenkinek a tüntetést, és hozzátette, hogy ha "hasonló helyzetbe kerültök, én is megyek".

Miközben a NAV-osok zsákokat cipeltek ki, őket a tömeg kifütyülte, Iványi azt kérte, ne bántsák őket. Iványi változatlanul nem tudja, hogy mit akart a NAV tőlük elmondása szerint.

Az öcsémet túszul ejtették – mondta Iványi. Iványi szerint még mindig nem tudni, hogy a NAV milyen ügyben szállt ki, az eljárás az egyházuk ellen zajlott.

A helyszínt bűnügyi helyszínné nyilvánították – mondta el Iványi. A lelkész elmondása szerint számítógépeket és iratokat vittek el, legalább húsz zsákban. Nincsen benne, hogy miért jártak itt – mondta a a bűnügyi iratokat lapozgatva Iványi Gábor. Én is javasoltam, hogy Mészároshoz menjenek – jelentette ki a lelkész. Nem kérdés, hogy meg fogják találni, amit akarnak, állítólag belülről érkezett a feljelentés – mondta.

Találgathatom, miért történik ez választási kampányban, mindenkit meghurcolnak azért, ha ettől a kampányban segítséget remélnek, azonban ez a mai öngól. Olyan országra vágyunk, ahol nem kell többé félni

- mondta Iványi.

Iványi beszélt arról is, hogy a kormány gúzsba kötötte a médiát, valamint kijelentette, hogy olyan országban akar élni, ahol nem hurcolják meg az embert. Ő is beszélt arról, hogy az állam nem fizet nekik, adósak a MET felé 12 milliárd forinttal.

További részletek a hvg.hu tudósításában.

Forrás: hvg.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Németh Sàndor "történelmi egyhàzàban" ami 19ú6-ban alakult, mikor tesz làtogatàst a NAV?
Arra mikor derül fény, hogy lett magánvagyona a 2 mrd-os hites vagyon Sanyi atya tulajdonàba?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"számítógépeket és iratokat vittek el"

A számítógépek lefoglalásának igen szigorú szabályai vannak, nem csak úgy felkapom és viszem. Ebből lehet egy jó zaftos per...
namihami
@Qqberci: ...valamint lefoglalták a létrát, mint bűnjelet.
Na, akkor csak kibukott egy komoly tárgyi bizonyíték a NAV által jelzett adócsalás esetében.
Néro
NAV ? ÁVH. ( Lánykori nevén Alkotmány Védelmi Hivatal.)
koszpeko
Németh Sàndor "történelmi egyhàzàban" ami 19ú6-ban alakult, mikor tesz làtogatàst a NAV?
Arra mikor derül fény, hogy lett magánvagyona a 2 mrd-os hites vagyon Sanyi atya tulajdonàba?
Gyurka80
1 éve tart az eljárás, de ez a vén f.sz nem tett semmit, hogy rendezze a helyzetet.Nincs itt semmi látnivaló készült sok jó qrva felvétel, sok idióta ellenzéki fel tudott szólalni,DE a törvényeket mindenkinek be kell tartani.
human
@koszpeko: Német Sándor nem ellenőrzést szokott kapni, hanem országos rádiófrekvenciát és tv sugárzási lehetőséget.
Nessy
Az senkit nem zavar, hogy a kormány tartozik 12 milliárddal, amiből kényelmesen ki lehetne fizetni a 250 milliós tartozást? Holnap ki ad enni, ki látja el a hajléktalanokat, elesetteket? Majd státusz keresztényeink? Vagy a milliárdokkal támogatott Rigó, és Balogh püspök urak? Tudják uraim, van egy régi mondás,: hun kerék, hun talp! Még nem tudhatják, öregségükre mit mér magukra a sors!
Nessy
@human: Viszont hálából lelkes Orbán hívő! Közelebb van, mint Isten, és nála van a kassza kulcsa!
human
@Nessy: Nem Németh az egyetlen aki keveri a mennyorsziág kulcsát a kassza kulcsával. Itt van mindjárt ez a vásárhelyi plébános még 2018-ból. "Már itt van a pénz a számlán."
www.youtube.com/watch?v=5POjakzXDcI
www.youtube.com/watch?v=HxnrhEUq4ak
koszpeko
@Gyurka80: "DE a törvényeket mindenkinek be kell tartani."
Van a képeden bőr, hogy ezt lemerészelted írni.Pont te pofàzól törvényekről akinek a gazdài lenyúltak 3000 mrd. Manyup. vagyont? Akinek a gazdài megcsínàltàk a trafik és föld mutyit?
Te ugazsz törvényről akinek gazdàjànak anyukàja 82 évesen lett BMW motor tulajdonos?
Hogy merészeled azt a szót szàdra venni hogy "törvény"?
csak úgy....
@KisTehen: tudod,- az ilyen cinikus szarháziak miatt nem megyek többé haza,magyarországra mint amit te itt produkálsz! szánalmasak és hazudósabbak,lopósabbak és kegyetlenebbek vagytok mint valaha a szocik..
Gyurka80
@koszpeko: Van a képeden bőr, hogy ezt lemerészelted írni.Pont te pofàzól törvényekről akinek a gazdài eladtak mindent, elloptak mindent a metró stb. bóvliba vitték az országot, hazudtak reggel és ..nem csináltak semmit 2 évig, szemeket lövettek ki, csődbevitték az országot stb.
Rizikó
Gáborka! Az ellopott három milliárdot keresik, ha nem tudnád.
Annyira kínos, hogy egy ilyen szent ember egy egyszerű tolvaj ájtatoskodva!
csak úgy....
@Rizikó: shikim,- te eltévedhettél,utcát,ház számot ,nevet tévedhettél azzal a lopott három milliárdal...,persze nálad ez nem egyedi és nem nagy eset! :)
a zalacsébi kocsmában még nem kloffoltak el ? légy óvatos,zalában hamar nyílik a bicska..
Németh István
Kifütyülték!? Mert tartoznak 3 milliárd forinttal, amit elsikkasztottak!! Úgy vágnám sittre az egész bandát, hogy összeszarná magát! Az iványit kerékbe töretném a kitüntetéseivel meg kinyomnám a szemét! Aljas moslék!
Németh István
Különben hiába bújik el a moslék pofájára növesztett szakáll mögé egy undorító féreg egy aljas gazember!
ómió
Hol itt a meglepi? Efftársilag a "zászló mindig a mutyizóknak áll"! Pláne, ha ők maguk azok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.