A Shellnek elege lett, hogy – mindenki máshoz hasonlóan – folyamatosan csak veszteséget termel. 

A Shell Hungary zRt. 191 töltőállomásból álló hálózatában a nemzetközi teherforgalom által leginkább használt tíz kúton keddtől tranzakciónként maximum bruttó 50 ezer forint értékű, azaz körülbelül 100 liter vásárlása lehetséges bármely típusú üzemanyagból – adta hírül a cég.

A legfontosabb hazai tranzitútvonalak mellett található tíz állomáson bevezetett intézkedést a megnövekedett igények indokolják – írja a Napi.hu.

Elege lett a Shellnek, korlátozzák az üzemanyag vásárlást az autópálya melletti állomásokon

Forrás: 123rf.com

Az utóbbi hetekben a Shell-töltőállomásokon kiugróan megnőtt a kereslet. Az előző év hasonló időszakához képest már januárban erős forgalomnövekedést tapasztaltak. Februárban az igények további növekedésére számítanak.

Jelentős mennyiségeket vásárolnak a teherfuvarozók, a nagy tételben tankolók már az eddig jellemzően csak a hazai lakosság által használt állomásokra is betérnek. Számottevően megemelkedett a külföldi személy- és teherautós vevők száma is.

A napon belüli vásárlások száma továbbra sem korlátozott ezeken az állomásokon, csak a kútoszlop által kiadható egyszeri mennyiség. Az intézkedés a Shell hálózatának kevesebb mint 10 százalékát, kizárólag autópálya melletti állomásokat érint. A keddtől bevezetett intézkedés visszavonásig érvényes.

Az érintett kutak a következők:

-Székesfehérvár M7 A

-Székesfehérvár M7 B

-Tata M1 A

-Tata M1 B

-Gelej M3 A

-Gelej M3 B

-Lajosmizse K/bal

-Lajosmizse Ny/jobb

-Balatonkeresztúr M7 A

-Balatonkeresztúr M7 B

Mindeközben az üzemanyag-kiszállítást is maximális kapacitásra emelte a Shell. A vállalat bővítette a kiszállítási időszakot extra műszakokat beiktatva, valamint teljes logisztikai személyállományát és járműparkját készletutánpótlási feladatokra csoportosította.

Forrás: Napi.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Mi a bajuk ? Nagy Orr Bán a Nemzeth Megmentője csak segíteni akar. Mindhalálig.
ómió
Jaj, ne! Sérül az extraprofit irányzat! Szaladjatok a brüsszeli efftársaitokhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.