Ahogy arról mi is beszámoltunk, tegnap a NAV nyomozói kivonultak Iványi Gábor lelkész irodáihoz, hogy ott iratokat foglaljanak le.

"Ájtatos, ócska, szemforgató, farizeus alak" – ez Bayer véleménye Iványiról

A NAV szerint milliárdokkal károsították meg a dolgozóikat, ahogy az ismeretes, tegnap elkezdődött a tüntetés a Fideszes elnyomás ellen, Iványi Gábor mellett a Dankó utcában, erről itt írtunk bővebben.

Ám Bayer Zsolt nem volt rest, és keményen nekiment Iványinak, aki szerint minden bizonnyal megetette a hajléktalanokat, és ezt a saját alkalmazottai nyugdíjából és egészségbiztosításából.

És fölöttébb ájtatos pofát vágott hozzá.

- fűzte hozzá. Majd feltette a kérdést:

Miféle ember vagy te?

Bayer szerint ő, szombaton odabiggyeszti a fejére a sábeszdeklit, hogy zsidó rabbiként összeadja Cseh K.-t a Berggel, aztán lemegy a Dankóba, hogy immár keresztény egyházának lelkészeként vághassa tovább az ájtatos pofát és ne fizessen adót.

Ilyen ember vagy te, Iványi. Se zsidó, se keresztény, se rabbi, se lelkész – csak egy ócska, szemforgató, farizeus alak. Aki a dolgozói jövőjéből jótékonykodik.

- jelentette ki, és hozzátette azt is, hogy éppen ilyenek, a hozzá hasonlók, a klónjai azok, akik odatoszultak a Dankóba, őt „védeni”.

Szerinte ők egész életetekükben nem tettek semmi jót és hasznosat.

Viszont nagyon ájtatos pofát vágtatok hozzá. Persze, csak akkor, amikor éppen nem eltorzult képpel mocskoltátok azokat, akiket gyűlöltök. Vagyis mindenkit és bárkit, akik nem ti vagytok. Nagyszerű érzés lesz eltakarítani benneteket végre. Egy sorsdöntő szavazásra vagyunk ettől a nagyszerű pillanattól…

- tette hozzá a publicista a cikkben, melyet IDE kattintva lehet elolvasni.

Címlapkép: YouTube

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
mondja ezt egy mocskos szájú ,büdös kommunista,a vérsavó bizniszes nő férje
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
no csak nicsak ki beszél ? bayer a parasztproli ő képviseli a kult ur - át
Istenakinincsen
@Pegero: Szard össze magad,és röhögjél:))
Néro
@Ludmilla: A lakásszerzéséről a vában már nem is szólva.
Sámannus
Dehatározott vagy te egy vénemberrel szemben te bunkó szarházi. Hát azzal a tutyimutyi haverodnak meg beijnyalsz,hazaáruló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.