Orbán Viktor miniszterelnök kedden telefonon tárgyalt Volodimir Zelenszkij ukrán államfővel az orosz-ukrán konfliktusról – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor végre állást foglalt Ukrajnával kapcsolatban

A magyar miniszterelnök a megbeszélésen kifejtette: Magyarország – szomszéd államként – aggodalommal figyeli az ukrajnai fejleményeket.Orbán Viktor tájékoztatta Zelenszkij elnököt arról, hogy Magyarország a koordinált európai válaszcselekvés részeseként támogatni fogja a helyzet rendezésére irányuló közös uniós erőfeszítéseket – tudósít az MTI.

Ennek keretében a kormány folyamatosan egyeztet nyugati szövetségeseivel

- mondta a miniszterelnök.

Orbán Viktor a tárgyalás során biztosította Volodimir Zelenszkijt arról, hogy Magyarország ahogyan eddig, ezután is támogatja Ukrajna szuverenitását és területi egységét.

Forrás: MTI
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Gondolom nagyon hiányzott az ukrán elnöknek ez a telefonbeszélgetés...Most akkor kinek az oldalán van ez a kétszínű üszkös cigány ??? döntse már el végre ez a félhülye!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Gondolom nagyon hiányzott az ukrán elnöknek ez a telefonbeszélgetés...Most akkor kinek az oldalán van ez a kétszínű üszkös cigány ??? döntse már el végre ez a félhülye!!!
Berklac
Mindig annak nyal akivel éppen beszél , igazi szemét tolvaj cigány !
Klubtag
Arról nem számol be az illetékes hírforrás(?), hogy esetleg beszélt Putyinnal is és megnyugtatta, hogy nem kell mindjárt felkapnia a vizet, április 3-ig zömében ilyeneket fog mondani, de ne arra figyeljen az orosz vezető, amit mond, hanem amit tesz...cselekvésre meg egyelőre még nem kérte fel senki...
sgl
Meglátom ennek a bélféregnek a képét és saját apja jut eszembe.

Ahhoz, hogy utáld és ne szavazz a fideszre, elég ha becsületes vagy!

"Iványi Gábor: Én egy nagyobb Úrnak fogok számot adni, a törpe kisistenek nem érdekelnek"
KisTehen
ne reménykedjetek, hogy bármi is fog változni
justhpeter
Megkérdezik. Na és ? Megint hazudozni fog, ahogy egész életében tette.
KisTehen
igazából csak azért beszélt az ukránokkal, hogy ne fossanak, amiért magyar katonákat csoportosítanak át keletre
KisTehen
nem kárpátalját visszavenni mennek
namihami
Nincs itt semmi gond! Csupán Viktorunk szokásos spétjéről van ismét szó.
A dinoszaurusznak is kellett néhány nap, mire az inger eljutott az agyáig. Ebből látszik, hogy a Mi Vezetőnk se rosszabb egy akkora állatnál.
drrotf
Ha Orbán tényleg állam férfi lenne, mint ahogy sokan tévesen nevezik, akkor Ukrajna szuverenitását megsértő orosz támadásra már korábban azt kellett volna kiabálnia , hogy "Ez agresszió!Fordulj és nyergelj és harcolj az agresszor ellen!"E helyett sunnyog , és mint a kormány vezetője nem tesz nyilvános nyilatkozatot, nem ítéli el nagyszobai játszótársát, Vlagyimirt!Milyen ember az ilyen, csak a saját szuverenitása a fontos ennek az embernek?Úgy gondolja ha nekünk az oroszok biztosítják a szuverenitásunkat, ami természetesen nem így van hiszen épp most mondta a nagy Putyin, hogy azt akarja,hogy visszaálljon a régi rend, az hogy az országunk ne legyen a NATO tagja, akkor mi biztonságban vagyunk?Igen , úgy mint Ukrajna.
KisTehen
@drrotf: a két oroszbarát köztársaság hívta be az oroszokat, mert oroszországhoz akarnak csaktlakozni
Dr. Proktor
@KisTehen: Mi is behívtuk őket 56-ban...
Dr. Proktor
@KisTehen: Apropó, nézz utána hogy hogyan hívták be őket Finnországba annó, igen tanulságos!
Már ha képes vagy értelmezni a történteket...
nezelodo
@Dr. Proktor: A minap a bocika az orosz nemzetiségiek jogairól értekezett. Alighanem elfeledkezett a Viktor másik barátjának a kurdjairól, akiknél nem láttam, hogy a jogos nemzetiségi jogait firtatta volna, de még a keresztény üldözés sem került nála szóba!
fergeteg
Basszátok meg a gerinctelen anyátokat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok