Nincsenek szavak erre! Hiába nem akar az apjával lenni a kis Szaffi és hiába nem akar svédül beszélni, hamarosan el kell búcsúznia édesanyjától, hogy apjával éljen Svédországban. Az anya, Viktória zokogva mondta el a bíróság döntését és adott hangot rettenetes csalódottságának amiatt, hogy bár segítséget ígértek neki, ő úgy érzi, nem kapta meg azt.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: magyar1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@Pálinkás Pál: A gyerek nem tehet semmiről egyrészt, másrészt mivel nem akar apjához és Svédországba se menni nyilván a magyar vér dominál benne.
vacsi
@magyar1: Alapvetően igaz, amit írtál - de a hibát elsősorban az anya követte el, amikor egy ilyennel összeszűrte a levet. Gondolkodni előre kellett volna. A kislány mindenképpen áldozat, akárhol él is.
Pálinkás Pál
@magyar1: nos...a cigánygyerek sem tehet semmiről, de gondolom azért nem szereted...
magyar1
@vacsi: @Pálinkás Pál: De ha tehetünk valamit egy gyerekért akkor azt emberi kötelességünk megtenni.
Meg a kutyákért is. A gyerek nem tárgy. Lelke van és ő itt akar élni az anyjával, nincs az a mocskos bíró aki az enyémet elvehette volna tőlem. Bár próbált anno az apja de megígértem neki ha megteszi elvágom a torkát.
vacsi
@magyar1: Igen, megértelek - sőt, alapvetően egyet is értek. Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy a házasságokat előre kell meggondolni, és minden szempontból a gyerek az első! És ez nem csak a bírókra, ügyvédekre vonatkozik, hanem elsősorban az anyára és az apára...
magyar1
@vacsi: Oké, nekem biztos nem kellett volna bangladesi pasi sosem. De amikor megtörtént a dolog, mert a sok szemét férfi beeteti rendesen a nőket, akkor másodsorban már a bíróság azért van, hogy igazságot szolgáltasson ne gazságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.