A XVI. kerületi nyomozók állatkínzással gyanúsítják azt a férfit, aki vasrúddal verte saját kutyáját.

Be volt drogozva a kutyáját teleszkópos bottal ütlegelő XVI. kerületi férfi

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitánysága állatkínzás vétsége és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki a gyanú szerint 2022. február 21-én este egy teleszkópos fémbottal ütlegelte a kutyáját a főváros XVI. kerületében – olvasható a rendőrség honlapján.

Az esetről bejelentés útján szereztek tudomást az egyenruhások, akik 22 óra 56 perckor a helyszínen elfogták a férfit. A férfinél ekkor kábítószergyanús növényi törmeléket is találtak, és azt is megállapították, hogy a kutya bántalmazása közben az egyik közelben parkoló autó tükre letört.

A férfi lakóhelyén néhány gramm kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak, valamint a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A 42 éves Sz. Károlyt a BRFK XVI. Kerületi Rendőrkapitányságára állították elő, ahol a nyomozók kábítószer birtoklása vétség, garázdaság vétség, valamint állatkínzás vétség kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Sz. Károly a gyanúsítás ténye miatt nem élt panasszal, az abban foglaltakat elismerte, érdemi vallomást azonban nem tett.

A rendőrség a bántalmazott kutyát állatvédők telephelyén helyezte el, az eset további körülményeit pedig szakértők bevonásával vizsgálja.​

A hatékony állatvédelem érdekében Budapest rendőrfőkapitánya nemrég együttműködési megállapodást írt alá az Állatmentő Ligával.

Forrás: police.hu

Címlapkép: police.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
A liberális férfi hamarosan újra drogozhat!
bence
@Rizikó: te már csak tudod ! Mi köze a liberalizmusnak a droghoz ?! Ez olyan mint amikor kiderül valakiről , hogy meleg , akkor az már csak fideszes lehet ? csak azért mert a kormányon lévők között szép számmal találhatók ?! Na ekkora baromság az állításod is !
Macskaszem
@Rizikó: Fideszes volt, Szájer, meg a Tompi gyökér adta neki.
Rizikó
@bence: Onnan gondolom, hogy liberálisék támogatnak mindent, ami nem normális!
bence
@Rizikó: Mint orbán ! Ő is az volt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.