"Oroszország megtámadta Ukrajnát. 2022-ben, Európában, a civilizált és egyre csak fejlődő világ kellős közepén. Soha nem gondoltam volna, hogy ez az élmény, hogy egy ország lerohan egy másikat, ennyire valóságos és közeli élményem lesz, 2022-ben, a civilizált világ közepén. Nagyon nehéz szavakat találni" - kezdte közösségi oldala bejegyzését Alföldi Róbert.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Málna: Na mi van, te meg nem jelentkeztel a putyin hadseregebe? Marhara odaig vagytok erte, a fonokod nevezetesen elvezettel nyalja putyinka segget, allitolag vladimir mar nem is kolt wc papirra. Minek is, amikor orban mindig keznel van?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@nemkati: Hogy melyik oldalon állunk. Abban van lemaradva.
Nessy
Országunk vezetői tegnap az egyik, ma a másik oldalon állnak.. Csak ez hosszú távon nem műxik! Ezt már bizonyította a történelem! Csak sajnos a " bizonyítás" árát az ország fizette! Arról nem beszélve, hogy mindig mi vagyunk, akik a vésőkig kitartanak a rossz döntés mellett! Legutóbbi "eredmény" a főváros ostroma, ami után romok, Dunába lőtt hidak maradtak, plusz horribilis "jóvátétel" az oroszok számára.
nemkati
Állunk? Hát, hogy a neten mindenfelé kommentelő társaság hol áll, az nagyon különböző.
0rbán és kormánya most ítélte el Ukrajna megtámadását, és fogadta el végre az oroszok elleni szankciókat, miután már minden úniós ország ezt korábban és határozottan megtette. 0rbánék főleg azt szajkózzák, hogy mi nem fogunk belépni a háborúba, pedig ezt senki nem kérte (még Márki-Zay se, hiába akarják ezt hazudni).
Hogy a NATO mit tesz - és mit tehet - az más kérdés. Ha a a helyzet úgy alakul, hogy a NATO beavatkozik, akkor nincs mese, sajnos, a magyaroknak, mint NATO tagoknak, menni kell.
Alföldi azért írt, mert határozottabb elutasítást vár el a kormánytól. Persze, ez egy évtizedes oroszse@@nyalás után nem megy könnyen és főleg nem őszintén.
Aki Én
@Málna: Te mindig csak az éppen utolsó mondatra meg cselekvésre emlékszel?
Mindig mondtam, hogy nem tudsz komplexen gondolkodni.
Istenakinincsen
Azt nem lehetne esetleg hogy nem állunk se ide se oda?(földrajzilag kb középen vagyunk).Miért kell nekünk mások seggét nyalni?
Málna
@Aki Én: Hallod, szegény Alföldi meg még az utolsóra sem...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.