A leggyakoribb visszamaradt tünetek a fáradékonyság, köhögés, légzési nehézségek, bélpanaszok, pszichés tünetek (zavartság, depresszió, álmatlanság). A gyomor-, bélpanaszok sokaknál visszamaradó tünetek. Úgy tűnik, a bélrendszer jobban érintett a betegség lefolyásakor, de azt követően is. A leggyakoribb és legijesztőbb tünetek az idegrendszerre jellemzőek: az ízlelés vagy szaglás elvesztése az első tünetek közé tartozik, ezt rengetegszer hallottuk, de sajnos ez akár meg is maradhat a betegséget átvészelőknél! Fáradtság, fejfájás, emlékezés, tanulási nehézségek. Mintha egy enyhe Alzheimer-kóron esett volna át az említett ember. Ezen túl is szinte minden tünetet végigjár Dr. Fehér János professzor és Lay Viktória műsorvezető. Részletekért hallgassa meg a rádiós beszélgetést a linken!

Forrás: nutripharma.hu
Feltöltő: summr77
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@summr77: A fejfájás, aura migrén, gyomor-bél panaszok nálam azóta is előjönnek, de szerencsére enyhék általában és nem sűrűek, köszönhetően valószínűleg a 3 oltásnak. Sajnos ezzel együtt kell élnünk. Amúgy tünetesen csak az omikron kapott el, elvileg az azelőttiek nem, tünetek nem voltak, és pozitív teszt sem soha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.