Orbán Viktor miniszterelnök újabb bejegyzést tett közzé, melyben a beregsurányi határátkelőről jelentkezik. Fotóján a sajtó munkatársai veszik körbe, azt írta, rendkívüli helyzetértékelést tart.

Orbán Viktor világossá tette: elítéli Putyint, és minden szankciót támogat vele szemben
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Az ATV beszámolója szerint a miniszterelnök újságírói kérdésre elmondta, úgy látja, a határon a segítőkészség és a szervezettség átlendíti az odaérkezőket a nehezén. Hozzátette, ahhoz képest, hogy milyen nehéz háborús helyzet van, minden szervezetten és rendezetten működik.

A határ másik oldalán egy háború zajlik, aminek a frontvonala még odébb van, nem érkezett be még Kárpátaljára. Itt még komoly katonai cselekmények nem voltak, de ha elhúzódik a háború, lesznek itt is komoly katonai cselekmények, és fel kell készülni, hogy kezelni tudjuk ezeknek a következményeit. Számunkra a legfontosabb, hogy segítsük azokat, akik idejönnek, másrészről viszont nem szabad belevonódnunk a harcba

– idézi az ATV Orbán Viktort, aki hozzátette, szerinte a jövő héten lesz szükség erősebb lélekjelenlétre.

A magyar kormányfőt arról is kérdezték, hogy hogyan értékeli találkozóját Putyinnal, melyet korábban békemissziónak is nevezett. Orbán Viktor hangsúlyozta, az elmúlt tíz napban több európai vezető is tett erőfeszítéseket, a német kancellár és a francia elnök is ott járt. Mindent megtettek, ami emberileg lehetséges volt annak érdekében, hogy elkerüljék azt, ami bekövetkezett

– mondta, hozzátéve, hogy sikertelennek bizonyult a békemisszió. Ezután hangsúlyozta, dezinformáció, hogy Magyarország lenne az egyetlen, aki ellenzi az orosz bankok SWIFT-rendszerből való kizárását.

Készüljenek fel, hogy háborúban a dezinformáció általános (...). Magyarország a csütörtöki uniós csúcson világossá tette, hogy minden szankciót, amiben egyetértés van az unióban, támogatunk. Mi nem blokkolunk semmit

– idézi a kormányfőt az MTI.

A BBC kérdésére elmondta, Magyarország támogatni fog minden, Oroszországgal szembeni uniós szankciót, és nem fog blokkolni egyet sem.

Magyarország világossá tette, hogy minden szankciót támogatunk, tehát semmit nem fogunk blokkolni. Amiben az Európai Unió miniszterelnökei meg tudnak állapodni, azt elfogadjuk és támogatjuk. Most nem okosnak kell lenni, hanem egységesnek. Háború van

– mondta a miniszterelnök.

Az RTL Klub kérdésére a magyar kormányfő azt is elmondta, a magyar hatóságok mindenkit menekültként kezelnek, nem vizsgálják azt, ha valaki ukrán hadkötelessége mellett érkezik Magyarországra.

Forrás: Index

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Bár tudna neki hinni az ember! Annyiszor mondott mást, mint amit tett, hogy már nehéz lesz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Hazudik és pávatáncol!
Egy szavát sem lehet elhinni!
rokker33
Helyes !! Csak erről Putyin efftárs is tud??Ha megtudja akkor a fasz rossz oldalán fogunk állni :) :)
Nessy
Bár tudna neki hinni az ember! Annyiszor mondott mást, mint amit tett, hogy már nehéz lesz!
tudode
Ajajj!
.
Ki gondolta volna, hogy egy eteTŐBŐL egyszerre lehet hideget, és meleget lehelni?
.
És lehet:
.
----- Az oroszok bevonultak Ukrajnába, Orbán pávatáncot jár Putyin és az EU között
nepszava.us/az-oroszok-bevonultak-ukrajnaba-orban-pavatancot-jar-putyin-es-az-eu-kozott/
.
"""""Az oroszok átlépték az ukrán határt, miután Putyin elismerte a két nem létező államot, az Ukrajna részét képező Donyecki és Luhanszki Népköztársaságot. Majd “békefenntartóknak” nevezett megszálló csapatokat küldött a szakadár területekre. Az ukrán elnök kijelentette, hogy nem változtak meg Ukrajna határai, az orosz hadsereg Ukrajna területére lépett be, és nem adnak át semmit az oroszoknak. Ezek után elvileg az ukránoknak meg kellene védeniük az országiukat és megtámadni a megszálló orosz csapatokat, de Putyin csak erre vár.""" (...)
------------------
.
És aztán mit szól ehhez az ikerTESÓm az majd elválik!
..
Úgrik a LÓvé netán
.
------ Putyin 2 milliárd dolláros vasúti kölcsöne Orbánnak
fuhu.hu/putyin-2-milliard-dollaros-vasuti-kolcsone-orbannak/
----------------
.
Zavaros ez az egész!!!
.
!!!
Klubtag
@Nessy: ...erre szokták mondani viccesen, hogy...na most lettem csak igazán ideges...
Eladott Ország
Soha nem volt egy igaz szavad, te bűnöző, rohadt tróger, dagadt, román cigány! Börtönben rohadsz meg te geci!
Havanagi
Nem tudok olvasni? Sehol nem látom a cikkben,hogy Orbán elítélné Putyint.Ezt azújságíró találta ki?Hol tette világossá???
Klubtag
@Eladott Ország: ...ámen, úgy legyen!
Klubtag
@Havanagi: --"A BBC kérdésére elmondta, Magyarország támogatni fog minden, Oroszországgal szembeni uniós szankciót, és nem fog blokkolni egyet sem."
A BBC-nek adott választ már csak nem hamisítják meg?
VESZ-ÉSZ
Tessék jól odafigyelni emberek:a tébolyult Orbán,éppen most árulja el Putyint.
Eladott Ország
@Havanagi: ma, 16:59 ◘ A pénzért és a hatalomért bármire képesek, a csillagokat is lehazudják az égről, ha érdekeik azt diktálják. Csellel, csalással szerzett hatalmukat féltve őrzik, és ennek érdekében képesek mindenen, és mindenkin átgázolni."Néha lehet hazudni sokaknak, sokat hazudni keveseknek, de mindig hazudni mindenkinek azt nem lehet" (Abraham Lincoln)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272757757_4544862438975092_1765724717962683009_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=HpJBTCLCJ6wAX8h4mtO&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_ezcNKBwACCcuKFQMxf_feO80-lYO2x7upySivvLXsUA&oe=621F610A
Havanagi
@Klubtag: Az,hogy TÁMOGAT és az.hogy ELITÉL két különböző fogalom.Nem ugyanaz.Ezt még nem lehetett hallani a szájából Ukrajna letámadása óta.És azt hiszem nem is fogja megtenni,annál sokkal jobban tart Putyintól.
koszpeko
Most leszek kíváncsi, mi fog kiderülni a kedves vezetőről.
Emmersson71
Eejnye, Vííktorr, nyemm leeszünk íty jóóóbbaaa!
Pági
@Nessy: most nem mert szembe menni a világgal.
kissé felnőttem
valaki sántikál és vagy hazudik vagy nem mond igazat német olasz magyar nem szavazott meg mindent 3 grácia akkor ki a sunnyogó?
Béla333
Valami olyasmit mondott sok-sok évvel ezelőtt, hogy ne azt nézzük mit mond, hanem hogy mit tesz!
Egy szavát sem lehet elhinni a pávatáncosnak!
RonaGyuri
Lenyűgöző! Ez a műveletlen, buta paraszt-suttyó van valamihez mégiscsak ért! Az, ahogy most kihátrál Putyin NER-társa seggéből, na ezt csak ő tudja! Ez már a jellemtelenség olyan szintje, ami keveseknek adatik meg, de ő ehhez ért! =))
kulabombaafityiszre
Akkor vége lesz bátor viktor rezsicsökkentésének is,mert ha elítéli putyint akkor oda az állítólagos olcsó gáz.
Ez is csak arról szól,most odaáll ahol több pénzt remél.
Emmersson71
@Pegero: Ha te nem láttad előre, hogy egyszer csak le kell majd venni azt a sapkát, az csak butaság. Politikusnál hiba.
Rosszabb esetben bűn!
division
@Eladott Ország: Azért most a józan eszeddel kellene gondolkoznod (már ha van olyan), nem csak a szokásos Orbán gyűlöleteddel. Nincs könnyű helyzetben most Orbán, akárhogy is nézzük.
division
@kulabombaafityiszre: Akár maga a gáz is oda lehet, ugye tudod? Nem csak az olcsó gáz. Mindegy, legfeljebb napelemmel fűtök majd kizárólag, meg villannyal (az csak lesz).
Borsodi
Vicc ez az ember! A hatalom megtartásáért azt mondom amit kell.
Béla333
Hazudik! Alig pár hete, hogy izgatottan feszengett, hogy Putyin közelében lehetett, öt órán át csevegtek, most meg szóban keménykedik?
Ez egy csigagerincű, hazug, hazaáruló!
Klubtag
@Havanagi:...már bocsánat, de ki túrót érdekel, hogy nem használja Orbán az "elítélem" kifejezést, ha ebben a helyzetben egyébként teljes mértékben igazodik az európai mainstream-hez, ami hozzásegíthet Putyin visszavonulásához
Az e miatt kialakult lelki traumáikat meg boltolják le egymással egy későbbi időpontban...
kulabombaafityiszre
@Pegero: tegnap, 19:12
Amit írtam abban volt egy kis irónia már ha érted mi az.
A ti origótok harsogta akkor ezt a hazugságot.Akkor még mihály,meg buzi petike a putyin seggét nyalták.Nem volt olyan régen hogy ne emlékeznél rá.Persze ha nem akarsz...Nem kell ehhez közgáz.
Ime az origó hazugsága.
www.origo.hu/itthon/20220202-rezsicsokkentes-energiavalsag-europaban-elszabadulo-arak.html
Béla333
Mocskos hazug disznó!
Ő akar lenni az örökös helytartója az oroszoknak! Már a elvtársa is látja, amit csak itt nem látnak a maffiózók:

24.hu/kulfold/2022/02/27/lengyel-miniszterelnok-oroszorszag-kovetkezo-celpontja-az-europai-unio-keleti-orszagai-lesznek/
" Látni kell, hogy Vlagyimir Putyin tovább akarja fejleszteni agresszív politikáját, az inváziót. Grúziában kezdte, most Ukrajna van soron, a következő célpont a balti államok, Lengyelország, Finnország vagy az (Európai Unió) keleti oldalának más országai lehetnek
– hangsúlyozta a lapnak a lengyel miniszterelnök az MTI beszámolója szerint. „Egyértelműen az orosz birodalmat akarja helyreállítani és ez mindannyiunknak aggodalomra kell, hogy okot adjon, hiszen látjuk, hogy mit tesz egész Európában” – tette hozzá."

Ennek az őrültnek az érdekeit szolgálta ki az elmúlt 12 évben Orbán és bandája! Hazaáruló mocskok!
ómió
Kár, hogy egy-egy USA agresszió után nem ilyen "határozott" a miniszterelnök úr!
Sámannus
Tizenkét év terhesség után a potrohában egy rakás szart hordoz, majd akkor szabadulunk meg tőle, ha megbukik.
El kell üldöznünk az őt hatalomban tartó putyinpárti médiát, mert addig szar sem változik amíg azok tele hazudozzák a magyar közéletet.
kereső
Orbán egy szót sem szólt putyinról, nem hogy elitélte volna. Az, hogy most fülét-farkát behúzva visszatáncol az eu-és a NATO intézkedéseihez , egyetértően- nem jelenti az agresszor elitélését.
Málna
@kereső: Mindegy, mit mond vagy tesz, ti belekötöttök. Biztos, hogy Orbánnal van a baj?
Málna
@Nessy: Ha Orbán nem azt mondja, amit hallani akartok tőle, akkor egyszerűen nem hisztek neki. Ha nincs min nyavajogni, akkor úgy csináljátok, hogy legyen.
Béla333
A maffia hívők próbálnak kioktatni hogy miért nem fogadjuk el Orbán éppen aktuális hazugságait?
Mintha ők nem Márki-Zay-t és az ellenzéket mocskolnák folyamatosan ha kell, ha nem!
Nem ismerik a mondást:
"Amilyen az adjon Isten, olyan lesz a fogadj Isten!"
Nessy
@Málna Jó lenne, :ha most hirtelen annyi húsz ezresem lenne, ahányszor az Unióban, a NATO-ban, ENSZ-ben hol Orbán, hol Sziijártó vétózott, vagy egyedüliként nem fogadott el javaslatot, szankciót, Oroszországgal kapcsolatban.
Sámannus
Máris elértétek célotokat a háborúval ne szerénykedj. öntötted te az olajat a tűzre a vétókkal álságosan.
Az ukrán öregasszony már elátkozott remélem ez elég segítség, a megbuktatásodhoz, ha csak nem hozod ide a csecseneket, mert azok is nyalják ám putyin seggét rendesen
Málna
@Nessy: Nem hiszem, hogy ez olyan sokszor történt volna meg. De nem erről beszéltem, ugye tudod?
no more
"Orbán Viktor világossá tette: elítéli Putyint, és minden szankciót támogat vele szemben"

"Ne azt nézzétek mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek."
Nos, Orbán NEM TESZ SEMMIT, amit a V4-ek megtesznek! - ezt írd és mond segítség nyújtásban, sem békében, sem háborúban, sem az elnyomottakért, sem a menekültekért!
Orbán sokadszorra leszerepelt emberségből !!!

Szerintem nem Orbán hagyta el a feleségét, hanem a felesége hagyta el Orbánt, mert a geciségnek is van határa.
Sámannus
@Bástya Béla Elvtárs: Csak nekünk mindig a káni jut.
division
@Eladott Ország: Ez nem volt válasz, a mémeidet már meg sem nyitom, annyira gyerekes az egész már.
kereső
@Málna: Nem tehetünk róla, hogy most orbán az alfa, meg az omega. Az ő tettei, cselkedetei azok amelyek meghatározzák az ország életét, az emberek sorsát.
Ha, nem lenne világos, én inkább a cikk cimébe kötöttem bele- mert az állitás egyik fele hamis. A másik fele meg,...na de nem folytatom, mert még megsértem vele a miniputyint.
no more
"Orbán Viktor világossá tette: elítéli Putyint, és minden szankciót támogat vele szemben"
Miért?
Mert, nyugatifeny.hu/2022/02/26/dobrev-klara-orban-akkora-nyomas-alatt-volt-hogy-meghatralasra-kenyszerult

Vagyis nem jó szántából, bármilyen erkölcsi magasság figyelembevétele mentén, hanem, mert meghátrálásra kényszerült nyomás alatt, a Putyin csecsén függő baltával faragott arcú kis geci szarputtony!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.