Az orosz-ukrán háború következményei nem csak Ukrajna lakosságát sújtják. Az Oroszországot érintő szankciók miatt azon ország lakói is nagyon nehéz helyzetbe kerültek. 

Putyin agressziójával sok orosz sem ért egyet. A Blikk úgy tudja, hogy eddig több mint 3 ezer embert vettek őrizetbe különböző városokban, akik a béke mellett tüntettek.

Oroszországban is feszült a hangulat a háború miatt, és nem rég előkerült erről egy döbbenetes videó is.

A felvétel a Moszkva melletti Khimkiben található Liga bevásárlóközpontban készült. Az emberek félnek, hogy el fog fogyni a pénz, és hatalmas sorokban álltak egy ATM előtt.

Az orosz jegybank igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy biztosítják a pénzügy stabilitást és a piacok is működni fognak. Az oroszok közben látják az egyre súlyosabb szankciókat az ország ellen, szóval nem bíznak annyira abban, hogy mit mond a jegybank, és aki teheti, az inkább kiveszi a pénzét.

Forrás: promotions.hu
Fotó: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

no more
Kinek fognak fájni a szankciók, fideszes gyökerek?!
Gecik, mostantól nincs bocsánat nektek!
Ott foglak megütni ahol a legjobban fáj.
Kezdjük a háborút Magyarországon...
namihami
Félek, hogy a Nagy Orbáni Országvédés nálunk nem az ATM-ek kiürülésével, hanem a belőle (is) felvehető pénz totális sz@rrá válásával fog járni!
Az orbáni gazdaság iránya (benne a mérhetetlen hitelek felvétele) már jelezte ezt az irányt, de most a hintapolitika egyértelműen ezt eredményezheti. A háborús események további eszkalálódása akár a választás elhalasztásához is vezethet. Ami a jelenlegi kormánynak (az ingadozó helyzete okán is) egyáltalán nem lenne ellenére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.