"Magyarország nem küld fegyvert, sem katonákat háborús övezetbe" – írta ki Facebook-oldalára Orbán Viktor.

Orbán Viktor komor arccal üzent, van, aki isteniíti, de van, aki csak röhög rajta

Azt is hozzátette, hogy háborús helyzetben nyugalomra van szükség.

A bejegyzésnél számos követője éljenzi ezeket a mondatokat, akad olyan is, aki egyenesen bölcs államférfinek nevezi a miniszterelnököt.

Azért bőven írnak olyanok is, akiket nehezebb "megvenni" mézes-mázos mondatokkal, és inkább azt hangoztatják, miniszterelnök úr fél, és igazából még mindig Putyin pincsije.

Itt kapcsolódhat be az adok-kapokba:

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nyugalom! Arról itthon már elég régen gondoskodik, hogy még véletlenül se legyen! Érdekes, hogy lelohadt a harci kedve az utóbbi napokban! Most nem akar harcolni, amikor lehetne, most nyugalomra vágyik! Igy higgyen szép szavának az ember!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@RonaGyuri: A magyarokat is leépíti íme:
Nem igaz az állítás hogy Magyarország nem enged át hadieszközöket az országon.
Ellentétben az uniós tiltással az ország átengedte a légterét az oroszoknak, amikor harckocsikat szállítottak Szerbiába. Orbán áruló, és orbán hazudik,!
Ukrajna olyan szövetségese lehetne Magyarországnak aki hozzánk hasonló méretű csapásokat szenvedett el a huszadik században. Mi az első és a második világháborút és az azt követő jóvátételeket szenvedtük meg, az ukrán ok pedig a szovjetek fosztogatását akik éhínséget okoztak Ukrajnában, Az élelmiszer begyűjtésével, tízmillió ukrán halálát okozták. Magyarország vezetői, Soha nem tekintettek igazi szövetségesként az ukránokra. Jelenleg is elmebaj határát súrolja, az a gyűlöletkeltés, ami az országban folyik. Orbánnak semmi sem drága, csak a hatalmon maradás.Az oroszok támogatása nem a rezsicsökkentést támogatja, hanem az oroszok behívásával egyenértékű
Orbán még Kádárnál is megalázóbb helyzetbe akarja hozni az országot. A Kárpátaljával kapcsolatos kommentárok az országot a legaljasabb hullarablónak állítják be, aki a védekezéstől megfosztott ország kifosztására készül.
Ha mi igazi barátot szeretnénk látni Ukrajnában, segítenünk kéne ebben a konfliktusban.
Elmebaj még az is mekkora sötétséget teremt a közmédia.
Pági
@drrotf: és ezt a külügyminiszter lazán letagadja
drrotf
@magyar1: A harcot azért indíthatta el Oroszország mert Ukrajna nem volt tagállam, és hogy miért nem volt az mert Orbán a mi nevünkben megvétózta azt, mert az ukránok nem módosítottak a nyelvtörvényüket úgy ahogy nekünk jó lett volna /tudod ez olyan mint amikor Orbán azt mondja, hogy a mi országunkban olyan törvényeket hozunk amilyent mi akarunk!/ Ekkor kellett volna feltenni a kérdést, hogy békét akarunk Ukrajnában, vagy háborút, hagyjuk hogy az orosz nagy medve lerohanja a kis államot , Ukrajnát.Ekkor itt volt választási lehetőségünk hogy békét akarunk a szomszédba , vagy labilis, háborús helyzetet.Ha akkor nem ragaszkodunk a nyelvtörvény módosításához hanem előtérbe helyezzük a béke gondolatát, akkor már két évvel ezelőtt Ukrajna NATO tag lenne, és ekkor a nagy orosz birodalom nem merte volna megtámadni a kis országot, mert akkor a NATO-val került volna szembe azonnal, és az számára nem jelentett volna könnyű győzelmet amire Putyin számított.Hát ennyit a békéről és arról, hogy jól politizált-e Magyarország akkor amikor keresztbe tett Ukrajna felvételének a katonai szövetségbe!Azon is gondolkodhat Orbán Viktor, hogy szerinte felelős e több ezer ukrán haláláért akik csak azért halhattak meg mert nem engedtük őket egy védelmi katonai szervezetbe!Az olyan emberek sorsát aki mások haláláért felelőssé tehető már Arany János is megénekelte a Walesi bárdok című versébe, és jól ismerjük hogy az angol királynak milyen vége lesz, és hogy a hősök azok hogy viselkednek vesztett helyzetben is! Orbán azt szeretné ha róla is énekelnének ukrán és magyar bárdok!
CsipkeRózsa
Orbán mostanában valóban nagyon komor, komoly, nem úgy, mint máskor, amikor csak megjátssza a komoly pofát. Szerintem sokat veszíthet, vagy már veszített is. Mint anyagilag, mint pedig hívei általi istenítését. Sőt, azt is érezheti, hogy eddig nagy politikusnak tartották, most ezt is elveszítheti.
kissé felnőttem
egy komolynak látszó pojáca. nem sajnálkozom mert eléggé aljas és sokoldalúan mocskos volt . Ja mert Mint az anyám tyukjában a kendermagosnak is felvitte az isten a dolgát és mire használta ?a népét leszegényitette a sajtót lenyulta 99,9 % ban akkor ??? dácsát épitett meg a gyermekeinek birodalmat játszadozásra .
Istenakinincsen
Bolha seggén komor arcú pattanás.Béketárgyalásokat folytatnak a nyakkendősök és közben civil dolgozó emberek gyerekek halnak meg nap mint nap.Tanácskoznak,üléseznek és telik múlik az idő!Ugyanez volt a közel-keleti háborúnál.
Mire megegyeztek volna már elárasztották európát a menekültek.Akkor orbán elutasitotta az elosztást.Most hogy jönnek ezrével az ukrán szavazók már támogatná az elosztást.Mi lesz ha Putyin tovább akar terjeszkedni?Hol kapnak menedéket a magyarok akiknek a feje elutasitott mindeféle elosztást?Keritést kell majd másznunk?
A virussal ugyanez volt a helyzet.Mire valami egységes álláspont született volna a nyakkendősök között,lezajlott a járvány és extra profitot hozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.