"Magyarország nem küld fegyvert, sem katonákat háborús övezetbe" – írta ki Facebook-oldalára Orbán Viktor.

Orbán Viktor komor arccal üzent, van, aki isteniíti, de van, aki csak röhög rajta

Azt is hozzátette, hogy háborús helyzetben nyugalomra van szükség.

A bejegyzésnél számos követője éljenzi ezeket a mondatokat, akad olyan is, aki egyenesen bölcs államférfinek nevezi a miniszterelnököt.

Azért bőven írnak olyanok is, akiket nehezebb "megvenni" mézes-mázos mondatokkal, és inkább azt hangoztatják, miniszterelnök úr fél, és igazából még mindig Putyin pincsije.

Itt kapcsolódhat be az adok-kapokba:

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nyugalom! Arról itthon már elég régen gondoskodik, hogy még véletlenül se legyen! Érdekes, hogy lelohadt a harci kedve az utóbbi napokban! Most nem akar harcolni, amikor lehetne, most nyugalomra vágyik! Igy higgyen szép szavának az ember!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
akiket nehezebb "megvenni" mézes-mázos mondatokkal:

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet"
justhpeter
Nagy lehet a baj odafenn, ha már itthon sem mer kibújni Putyin seggéből.
human
Egy rakat kamu profil ért egyet a Viktorral. A profilok alatt semmit mondó képek (néhány tájkép, vicces kép) semmi adat, egyéb facebook kapcsolat.
Nessy
Nyugalom! Arról itthon már elég régen gondoskodik, hogy még véletlenül se legyen! Érdekes, hogy lelohadt a harci kedve az utóbbi napokban! Most nem akar harcolni, amikor lehetne, most nyugalomra vágyik! Igy higgyen szép szavának az ember!
Horizont
Szar egy ember ez akárhonnan nézzük. Ocsmány, aljas, képmutató, hazug, gerinctelen, jellemtelen, hazaáruló, gyáva tetű. Méltatlan a posztjára.
Egy kivénhedt széthízott dagadt páva aki még mindig táncolgat a tépett tollaival. És vannak akik még most is szépnek látják. A hülyék.
human
Ilyen kamu profilok is dícsérgetni szokták Orbán posztjait. Egy a mostani kommentelők közül:
www.facebook.com/profile.php?id=100010217319444&sk=about_overview
simmering73
"Közhely, hogy Orbán Putyin ötödik hadteste az Európai Unióban. Orbán a legteljesebb mértékben kiszolgáltatta magát az oroszoknak. A Paks II. megállapodással eladósította az országot, teljessé tette az oroszoktól való energiafüggőséget, ami egyet jelent az oroszoktól való politikai függőséggel. Az amerikaiak a rendszerváltás óta figyelmeztetnek mindenkit, hogy Oroszországból előbb a gáz jön, aztán a kérések, majd a parancsok, végül a tankok. Aki kiszolgáltatja magát a gázfüggőséggel az oroszoknak (lásd meg “rezsicsökkentés”), az lemondott saját függetlenségéről és biztonságáról.

Orbán ennél is továbbment, mert nemcsak anyagilag, hanem ideológiailag és érzelmileg is teljes mértékben azonosult Putyin Oroszországával. Orbán minden felhatalmazás nélkül Magyaországot érzelmileg és morálisan kivezette a nyugati szövetségi rendszerekből, azoknak a szélén táncol, és csak a nyugati demokráciák türelmének köszönhető, hogy az Ukrajna elleni támadás még az EU-ban és a NATO-ban találta Magyarországot. Különben Putyin nem állna meg az ukrán határon, hanem Hegyeshalomig vonulna."
nepszava.us/aki-orbanra-szavaz-az-putyinra-szavaz/
tudode
Egy valloMÁSSAL tartozna a társadalomnak azok után, hogy azt nyilakozta hajdanán, hogy ha majd lesz része a hatalmat "kiérdemelni", arra a kérdésre megússza-e személyiségtorzulás nélkül. Hát nem
.
Lássuk csak a videóra asszociálva
.
------ Orbán Viktor a hatalomról 1995
www.youtube.com/watch?v=1xIh97rkwI8
-----------------
..
A Liberális Internacionálét úgy hagyta ott nint eb a szaharát Valdorf grófot, majd a kisgazdákkal sohasem. Aztán mégis. Ez lett a veszte Torgyán doktor pártjának, leállíttatva a IV-es metró építését, az épülő Nemzeti Sziníház Deák téri gödre örök mementóként örökíti meg, mertátrakatta a Duna-parti rozsdatemetőre!
..
-----A Liberális Internacionálé egykori alelnöke belerúgott még egyet a liberalizmusba
vastagbor.atlatszo.hu/2014/07/27/liberalis-internacianale/
------------------
.
.Normálisan működő államigazgatásban a pofakaratéjával még hivatalsegédnek is gyenge eresztés lenne!
drrotf
Abban azért van igazság hogy Magyarország blokkolta Ukrajna EU és NATO tagságát, mert a kárpátaljai magyaroknak nem megfelelő nyelv törvényt hoztak, és azt mondták hogy amíg nem javítanak ezen a helyzeten addig nem támogatják Ukrajna felvételét a NATO-ba és az EU-ba.Ha már korábban támogatták volna Ukrajna tagságát az előbb említett szövetségekben, akkor most Ukrajnát a NATO-nak meg kellene katonailag védeni, és akkor Putyin is meggondolta volna ,magát hogy megtámadjon-e egy NATO szövetségest!Ezt a tényt nem kellene elfelejtenünk amikor Ukrajna megvédéséből is ki akarjuk vonni magunkat.Kérdésként merül fel, hogy a csehek és a lengyelek miért vállaltak fegyver szállítást, ha ők így belesodródhatnak egy háborúba?Ők talán egyenesebb, határozottak magatartásúak, olyan szövetségesei a NATO-nak akikre mindenben mindig lehet számítani, nem úgy mint ránk, akik beléptünk egy katonai szövetségbe, de fegyvert fogni még szállítás ürügyén is félünk.Remélem március 15.-én Orbán majd megemlíti ezt a magatartását, és ezen cselekményét szerves folyamányaként említi 1848 szabadságharcos eszméinek!
drrotf
@drrotf: Az EU tagságot kihúzom!
orsos vendel
@Nessy: mert elfogyott a pelenkaja...
sgl
@drrotf: "Az emberiség két legnagyobb bűne a nacionalizmus és vallás!"
L. Tolsztoj.

Ez a blokkolás ezen alapul, de a geczi nem nacionalista, hanem aljas hazug tolvaj gazember - sokak szerint már hazaáruló tömeggyilkos is,- aki hatalmát mindenek felett megvédi, minden alkalmat eszközt felhasznál, - ehhez használja a nacionalizmust melynek csírái minden nemzet egyharmadában fellelhető.
Nézd meg hányan szavaznak a fideszre!
Na az a választókra jogosultak kb egyharmada.
Ezt a tömeget kell egyben tartani, ezzel biztosítja a rohadék hazug, tolvaj geczi a hatalmát.
sgl
Utáltam az átkost tettem ellene büntettek, de ezeket már ezerszer jobban utálom, megvetem, és ahol tehetem teszek ellenük, mert hazaáruló rohadék csürhe nem érdemel mást!
Néro
Akkor megvan az új mini Toldink.

Mint komor bikáé, olyan a járása,
Mint a barna éjfél, szeme pillantása,
Mint a sértett vadkan, fú veszett dühében,
Csaknem összeroppan a rúd vas kezében.

Csak ennek a mostaninak tele van kevlár tangája.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy igencsak csalódást keltő cikk a cím után,

pedig igencsak remek kis írás, de a cím ennél többet ígér

Ha és amennyiben finom célzásnak szánták, akkor még nagyobb a gond; a mai matyar rögvalóságban a közgondolkodása nem vevő, sőt valójában még csak nem is képes megérteni a finom célzásokat. A derék Népszava adta közre Hargitai Miklós „Leépülés” című írását.
A cikk arról elmélkedik, hogy „az Ukrajnából érkező, ukránul beszélő keresztény menekültek és az Afrikából érkező, mondjuk szuahéliül beszélő keresztény menekültek” milyen más megközelítésben részesülnek, ami már magában is érdekes, lévén közismertek a mostani rasszista indítatású diszkriminációk is. A továbbiakban arról elmélkedik a szerző, hogy „ahogyan az ukrán határnál megmutatkozik, a magyar államnak sem intézményei, sem gyakorlott szakemberei, sem kidolgozott munkafolyamatai nincsenek arra, hogy kezelni tudja a Kelet felől érkező menekülthullámot”!
Sőt valójában meg is nevezi az okot: „a magyar menekültügyi ellátórendszer ideológiai megfontolású, szisztematikus leépítése.”!
Nem, szó sincs „leépülés”-ről – pontosabban van, de nem ebben a vonatkozásban; mind Őfenesége & Co. személyeik, mindpedig a köztársaságtalanított ország esetében – ez szisztematikus szétverés! =))
lampa laz
Jó gazda ez a birkapásztor, mert nem felejtkezik el a nyájat minden nap megetetni. Nem pusztulhatnak el a választásig, ha nem nyer a fidesz akkor meg úgyis éhen döglenek.
magyar1
Nagyon is józanul gondolkodik, minek avatkozna be hogy tönkretegye az országunkat?
magyar1
@sgl: Mondják ezt azok akik eladták a gázt, villanyt a franciáknak?
Dr. Proktor
Komor? Csak nem befagyasztották a csicskák bankbetétjeit is?
Béla333
Egy mocskos, hazug színészkedő pojáca. Semmiféle tisztelnivaló nincs benne!
A történelem szemétdombján a helye!
Gazella
@Dr. Proktor: az egyik telitalálatod!! A pénz befagyasztás. Sperbank=tejelőbank
Gazella
Ne röhögtessetek már... bele gondoltatok abban, hogy milyen felszereltségű a honvédségünk és kb hány fős az hadseregünk?? Tiszta röhej ...
Az egyik legextrább felszereltség a zsirháj gumicsizmája...na meg 30-40 éves leselejtezett pár db repgép...meg kétlövetű csuda lőmasina...
sgl
Ez mi??

Orbán orosz agressziónak nevezte az orosz agressziót
444. 2014 szeptember 4.,
444.hu/2014/09/04/ruszkik-haza

nyugatifeny.hu/2019/11/03/es-arra-emlekszel-amikor-szijjarto-es-deutsch-meg-oroszorszag-ellen-tuntetett-8-fotok
És arra emlékszel, amikor Szijjártó és Deutsch még ..
2019. nov. 3. — augusztus 14-én.
A grúziai incidens miatt pedig a Fidesz 2008 augusztusában az orosz nagykövetség előtt tüntetett, amiről csodálatos képeket ..

Ki a hülye??
Dr. Proktor
@sgl: Hát a pénz nem hülye, főként ha sok van belőle!
Bár mint hallom, már 30%-ot vesztett az értékéből, talán ez a komorság oka...
ómió
Pedig az efftársija - "makihűen" - inkább katonákat küldene Ukrajnába!
Sámannus
@RonaGyuri: A magyarokat is leépíti íme:
Nem igaz az állítás hogy Magyarország nem enged át hadieszközöket az országon.
Ellentétben az uniós tiltással az ország átengedte a légterét az oroszoknak, amikor harckocsikat szállítottak Szerbiába. Orbán áruló, és orbán hazudik,!
Ukrajna olyan szövetségese lehetne Magyarországnak aki hozzánk hasonló méretű csapásokat szenvedett el a huszadik században. Mi az első és a második világháborút és az azt követő jóvátételeket szenvedtük meg, az ukrán ok pedig a szovjetek fosztogatását akik éhínséget okoztak Ukrajnában, Az élelmiszer begyűjtésével, tízmillió ukrán halálát okozták. Magyarország vezetői, Soha nem tekintettek igazi szövetségesként az ukránokra. Jelenleg is elmebaj határát súrolja, az a gyűlöletkeltés, ami az országban folyik. Orbánnak semmi sem drága, csak a hatalmon maradás.Az oroszok támogatása nem a rezsicsökkentést támogatja, hanem az oroszok behívásával egyenértékű
Orbán még Kádárnál is megalázóbb helyzetbe akarja hozni az országot. A Kárpátaljával kapcsolatos kommentárok az országot a legaljasabb hullarablónak állítják be, aki a védekezéstől megfosztott ország kifosztására készül.
Ha mi igazi barátot szeretnénk látni Ukrajnában, segítenünk kéne ebben a konfliktusban.
Elmebaj még az is mekkora sötétséget teremt a közmédia.
Pági
@drrotf: és ezt a külügyminiszter lazán letagadja
drrotf
@magyar1: A harcot azért indíthatta el Oroszország mert Ukrajna nem volt tagállam, és hogy miért nem volt az mert Orbán a mi nevünkben megvétózta azt, mert az ukránok nem módosítottak a nyelvtörvényüket úgy ahogy nekünk jó lett volna /tudod ez olyan mint amikor Orbán azt mondja, hogy a mi országunkban olyan törvényeket hozunk amilyent mi akarunk!/ Ekkor kellett volna feltenni a kérdést, hogy békét akarunk Ukrajnában, vagy háborút, hagyjuk hogy az orosz nagy medve lerohanja a kis államot , Ukrajnát.Ekkor itt volt választási lehetőségünk hogy békét akarunk a szomszédba , vagy labilis, háborús helyzetet.Ha akkor nem ragaszkodunk a nyelvtörvény módosításához hanem előtérbe helyezzük a béke gondolatát, akkor már két évvel ezelőtt Ukrajna NATO tag lenne, és ekkor a nagy orosz birodalom nem merte volna megtámadni a kis országot, mert akkor a NATO-val került volna szembe azonnal, és az számára nem jelentett volna könnyű győzelmet amire Putyin számított.Hát ennyit a békéről és arról, hogy jól politizált-e Magyarország akkor amikor keresztbe tett Ukrajna felvételének a katonai szövetségbe!Azon is gondolkodhat Orbán Viktor, hogy szerinte felelős e több ezer ukrán haláláért akik csak azért halhattak meg mert nem engedtük őket egy védelmi katonai szervezetbe!Az olyan emberek sorsát aki mások haláláért felelőssé tehető már Arany János is megénekelte a Walesi bárdok című versébe, és jól ismerjük hogy az angol királynak milyen vége lesz, és hogy a hősök azok hogy viselkednek vesztett helyzetben is! Orbán azt szeretné ha róla is énekelnének ukrán és magyar bárdok!
CsipkeRózsa
Orbán mostanában valóban nagyon komor, komoly, nem úgy, mint máskor, amikor csak megjátssza a komoly pofát. Szerintem sokat veszíthet, vagy már veszített is. Mint anyagilag, mint pedig hívei általi istenítését. Sőt, azt is érezheti, hogy eddig nagy politikusnak tartották, most ezt is elveszítheti.
kissé felnőttem
egy komolynak látszó pojáca. nem sajnálkozom mert eléggé aljas és sokoldalúan mocskos volt . Ja mert Mint az anyám tyukjában a kendermagosnak is felvitte az isten a dolgát és mire használta ?a népét leszegényitette a sajtót lenyulta 99,9 % ban akkor ??? dácsát épitett meg a gyermekeinek birodalmat játszadozásra .
Istenakinincsen
Bolha seggén komor arcú pattanás.Béketárgyalásokat folytatnak a nyakkendősök és közben civil dolgozó emberek gyerekek halnak meg nap mint nap.Tanácskoznak,üléseznek és telik múlik az idő!Ugyanez volt a közel-keleti háborúnál.
Mire megegyeztek volna már elárasztották európát a menekültek.Akkor orbán elutasitotta az elosztást.Most hogy jönnek ezrével az ukrán szavazók már támogatná az elosztást.Mi lesz ha Putyin tovább akar terjeszkedni?Hol kapnak menedéket a magyarok akiknek a feje elutasitott mindeféle elosztást?Keritést kell majd másznunk?
A virussal ugyanez volt a helyzet.Mire valami egységes álláspont született volna a nyakkendősök között,lezajlott a járvány és extra profitot hozott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok