Négy könnyebb sérültje is van a balesetnek, a szerb embercsempész árokba borult az autójával, rajta kívül tíz, magát afgánnak és tunéziainak mondó személy ült az autóban. Az embercsempészt a rendőrök őrizetbe vették.

Heten súlyosan, négyen könnyebben megsérültek kedd hajnalban a 88-as úton Sárvár közelében, miután egy embercsempész árokba borult járművével – tájékoztatta a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Sárvár közelében balesetezett egy embercsempész, heten súlyosan megsérültek

Fotó: police.hu

Seffer Lilla közölte: egy szerb állampolgár vezette a szerb rendszámú járművet, amelyben tíz, magát afgánnak és tunéziainak valló illegális bevándorló utazott.

Az utasokat a mentők kórházba vitték, a sofőrt embercsempészés, valamint tömegszerencsétlenséget okozó közúti baleset okozása megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.

A sajtóreferens hozzátette: keddre virradóra rendőrségi információk alapján ellenőrzést végeztek a 88-as úton; éppen arról a gépkocsiról voltak értesüléseik, amelyik balesetet szenvedett.

Forrás: mti.hu, police.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
most méginkább jönnek, mint legyek a szarra...aztán meglepődik a versenyző, hogy mégis van ellenőrzés...
Rockxy
a legújabb(?) kicsavart magyar kifejezés: " balesetezett"
Namely
Az első fára az összeset, a csempésszel együtt.
vacsi
Ezeket miért kell kórházba vinni? Hogy vehetik fel, ha nem tudja igazolni a személyazonosságát?! A magyaroktól meg TAJ-számot kérnek, ha nem érvényes, fizethet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.