Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere kezdeményezte ezt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@KisTehen: Ők kommunista anyaországiak lévén, úgy is a komcsi orbánra szavaznak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@KisTehen: Ők kommunista anyaországiak lévén, úgy is a komcsi orbánra szavaznak.
justhpeter
@KisTehen: Minden kínai-magyar kettős állampolgár szavazzon Orbánra, a választás után majd bezárhatják az üzleteiket.
Nyírfa
Mint az egri nők! :) Két nőre bíznám ezt az országot: Klárára és Krisztinára. Ezzel mindent el is mondtam.
Nyírfa
@kereső: Köszi, már ketten vagyunk! Leszünk még többen is!
Nyírfa
@kereső: Igen. Csak elegen is legyünk!
Emmersson71
@KisTehen: Ők kommunisták, tehát a Fideszre szavaznak.
Emmersson71
@KisTehen: 11:57 - Te Orbán győzelmében bízol, mégis náci megoldást vizionálsz?!
Egyébként nagyon jól látod :P
csak úgy....
"Mondanám, hogy bojkottáljuk a kínai termékeket, de akkor minden bizonnyal ellepnék az utcákat a meztelen, rosszul táplált, telefon nélküli emberek..."
( TheNextPresident / hvg)
csipetke
Ez egy nagyon jó gondolat. Az itt élő kínaiak legalább érezzék a törődést,ha már az utcanévtáblákat megreklamálták,ehhez vajon mit fognak szólni?
justhpeter
@KisTehen: Semmi bajom az itt élő kínaiakkal vagy a magyar-kínaiakkal. Semmi zsidó, semmi náci nincs benne, csak az Orbán-kedvelő kínaiakhok nem mennek majd a vevők.
justhpeter
@KisTehen: És ha már felhoztad ezt a témát szeretném megjegyezni, hogy azok a kínaiak, aki már esetleg évek óta itt élnek tudtak az európai életmódhoz asszimilálódni, sokkal kevesebb baj van velük, mint a benszülött fideSS.hívekkel vagy a benszülött szégyen- és álkeresztényekkel.
Németh István
Ilyen tér nincs is ! @csipetke: @justhpeter: @KisTehen: lehet az Orbánt szidni, de csak köszönni tudtok neki, mégpedig, hogy nem döglöttetek éhen lassan 12 évvel ezelőtt! mert ha nem Ő lett volna ma a férgek rágnának!
csipetke
@Németh István: 14:25 Háát,ha belegondolok,hogy a maffiabanda mennyi pénzt ellopott,és ezt az országra költötték volna,most nem mi lennénk az utolsó előtti helyen az eu-s országok közt,mert a gazdád kommunikációjával ellentétben az ország a béka segge alatti gödörben van.Ne legyél már ilyen nyomi,néha olvass mást is orbán mocsármédiáján kívül, és megvilágosodsz.. Ja,és szerinted mit kéne köszönnünk orbánodnak?Hogy a fizetések még a legtöbb embernek ott vannak,ahol a vakond is érdeklődik?Vagy hogy az egészségügyben kilométeres várólisták vannak,mert orbán hagyta elmenni a szakdolgozókat,orvosokat,ahelyett,hogy bért emelt volna nekik,inkább felhúzatott még egy pár puccos felesleges stadiont. De lehetne folytatni,hogy mennyi mindent hagyott a gazdád lepusztulni
vacsi
Nem tudom, ki ez a nő, és milyen oszlopot akar felállítani - de a jelen helyzetben nincs jobb dolga?!
Németh István
@csipetke: TE most tényleg tiszta hülye vagy >> Ha az Orbánék egy fillért is - nem loptak - elvettek volna az állami büdzséből és nem az ország javára fordították volna vissza akkor te most halott lennél >>éhen haltál volna, mi több aszott fasz módjára, ruha nélkül! Te barom seggfej a korábbi moslék kormányról beszélsz - ennyire hülye vagy, hogy minima 20 évet átaludtál! Szargörcs!
csipetke
@Németh István: Te tényleg egy menthetetlen,vak és süket idióta vagy. Amit a gazdád művelt az országgal,az a Holdról is látszik.Látja már az egész világ,hogy mi megy itt,kivéve az ilyen debileket,mint amilyen te is vagy. Hol tart a gazdád?A pincében elzárva,hogy ne jusson el hozzád a valós infó?Sajnálom az ilyeneket,mint te is
r2d2
... s az majd része lesz a Campus-nak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.