Amint konkrét igények lesznek az ügyben, készek segíteni. 

A 444 megkérdezte, hogy az ország leggazdagabb embere és az egyik legnagyobb hazai szállodalánc tulajdonosa, Mészáros Lőrinc felajánlott-e már segítséget a háború elől menekülők elhelyezésére.

Mészáros Lőrinc szállodái válaszoltak arra a kérdésre, hogy befogadnak-e menekülteket Ukrajnából

Fotó: Nikolay DOYCHINOV / AFP

A Mészáros tulajdonába tartozó Opus Global Nyrt.-nél ezt a kérdést tették fel: a vállalat tervezi-e, hogy szállást ad az Ukrajnából érkező embereknek a Hunguest Hotels szállodáiban, illetve a Balatontourist mobilházaiban?

Íme a teljes válasz, érdemes többször is elolvasni. 

„Az OPUS GLOBAL Nyrt. figyelemmel kíséri az ukrajnai háborús fejleményeket, illetve felvette a kapcsolatot több nagy segélyszervezettel. Amint konkrét igények fogalmazódnak meg a humanitárius segélynyújtással kapcsolatban, az OPUS GLOBAL Nyrt. kész haladéktalanul segíteni”

- írták.

Forrás: 444.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Aha. Csak előtte egy meghízásos pályázaton elnyeri a rávalót. Majd gyorsan összeüt neki a 133 bátor ember egyet Tömjénzsóti meg éjfélkor besunnyog a Par-lemenjébe és benyújtja.
Így tömitek degeszre magatokat évek óta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@karma1: Még annyit sem említ a híradó, hogy ezek az ukránok főleg kárpátaljai magyarok?
Tudod, ha itt élőként szégyellem ezt az országot, akkor szavam se legyen, ha semmibe vesznek minket.
Itt ez a Völner-ügy, annyi embert tett ő és a társai otthontalanná, hogy az már önmagában kimerítené az életfogytig tartó börtönbüntetést, és szabadlábon van. Ő figyeltethetett meg ellenzékieket, és szabadlábon van. De a minisztere is, és a miniszterelnöke is, akik ugyanolyan bűnösök mint ő.
Mit várjak ettől az országtól? Csak azt remélem, hogy a karma nem szólít vissza Európa e térfelére.
Bár nem teljesítettem, amiért ide születtem, legalábbis csak vajmi keveset belőle, de nem akarok ismételni. Persze, ezt nem a jelenlegi egom fogja eldönteni.
Iszonyú nehéz,@karma1: , mindig szembe menni, mindig a szabadságért, mindig az igazságért lelkesedni, tenni, és közben valahogy a felszínen maradni...nagyon elfáradtam. És még így sem azt az életet éltem, amit vállaltam.
Mekkora igazság, hogy az ember valójában csak attól fárad el, amit feleslegesen vagy rosszul csinál! :)
Régebben volt egy látó barátom, egy elkeseredett pillanatomban megkérdeztem tőle, lát-e bármit is, amit jól csináltam. Azt mondta, igen, szabadságot adtam a fiaimnak. A szabadság számomra életszerelem. Ebbe az örömbe kapaszkodom, amikor fogytán az erőm.
Köszönöm, hogy elmondhattam, ki tudja, meddig beszélhetünk.:)
karma1
@Nyírfa: Tokeletesen aterzem azt,amit mondtal - hat valamiert leszulettunk a Foldre - ha masert nem, hogy legalabb a kornyezetunket emlekeztessuk arra, hogyha rossz iranyba vinnek a dolgokat. Sokszor ez is eleg - igaz, de ma mar sajnos nem. Eppen most neztem a BBC hireit, tudod Magyarorszagon el a Nick Thorpe mar vagy 7 eve, o a BBC tudositoja, es 8. napja most lattam eloszor Magyarorszagrol kepeket, hogy mit tesznek a menekultekert, mutattak, hogy csak egy protestans (valoszinu, reformatus vagy evangelikus egyhaz civil onkentesei es a magyar voroskereszt segitoi mennek a Nyugati palyaudvarra, ahol orankent fogadnak vonatokat. SEHOL egy szoval sem emlitette azt, hogy a kormany reszerol barmilyen lepes is tortent volna, nem tett politikai megjegyzest, de valahol olyan szomoru volt latni, hogy a lengyelek, nemetek (a nemet hataron) hogy vartak a menekulteket. A lengyelek mar 650 000 !!! menekultet fogadtak be, - nalunk nem tudtak szamot mondani (van egy olyan erzesem, hogy orbanek ezzel is trukkoznek), szoval ha barhogy is belekerul Ma.o. ebbe a haboruba, az senki mason nem fog mulni, kizarolag orbanon es a gunarnyakun, a tomjenzsotin meg a koteles kover hazmesteren - ok akartak turkok, kipcsakok lenni, Amikor 7 eve Finnorszagba mentunk a ferjem baratait meglatogatni, akkor olyan lelkesen emlegettek, hogy a magyarok is rokonsagban vannak a finnekkel, hogy a szivem szakadt meg, amikor a kancsal tortenelemhamisitora gondoltam, hogy hogyan irtottak ki modszeresen mindenfele hulye indokot talalva arra, hogy mi nem vagyunk finn-ugorok, hanem turkok meg ilyen baromsagokkal jott elo kancsimarcsi. Jobban ismernek bennunket kulfoldon, mint amit otthon megtanulhatnak a gyerekek az iskolaban, most pedig ez a minosithetetlen pedofiltorveny - ez a vilag szegyene! Gondold el, hogy mar eddig is sokat vegeztel - ha mast nem, akkor a gyerekeidet csodasan nevelted - es hidd el, ez mar egy oriasi teljesitmeny! Vigyazz Magadra!...:)
Nyírfa
@karma1: Rengeteg magyar segít! Kitelepültek a civil szervezetek a határra, visznek mindent, ami csak kellhet.
Logisztikai központot hoztak létre, hol vannak fogadóképes családok, magánszemélyek, intézmények, és összehozzák a keresletet a kínálattal. Jól vizsgázik a magyar nép szolidaritásból. A főváros élen jár benne, Karácsonnyal humanitárius probléma sosem volt, a lelke nagy, a szíve a helyén, csak politikusnak nem való. Csak.
Olyan undor, megvetés járja be a világot Orbán és a kormánya, az oligarchái iránt, hogy annak az egész ország issza a levét. Képzelheted, ha már a lengyelek is besokalltak, és nem jönnek békemenetelni! Április az utolsó esélyünk, hogy mentsük a becsületünket, ha ez a lehetőség elúszik, ez az ország engem hidegen fog hagyni.
A fiaim! :) Igen, ők boldogulnak, érett emberek lettek, nemcsak a koruk szerint felnőttek. :)

Útelágazáshoz értünk. Nemcsak mi, az egész világ, az emberiség. Meg kell ugranunk azt a szintet, ami egy emelkedettebb létformához vezet minket. Sokan fognak elbukni, sokan fogják feladni, erről szól a járvány is. De, akik itt maradnak, már néhány évtizeden belül egy modernebb, élhetőbb világot fognak teremteni. Nézd meg, hogyan jönnek fel az arabok, a kutúra, a tudományok bölcsőjének otthont adó Közel-Kelet, Észak-Afrika.
Kína és Oroszország képviseli jelenleg a világunk negatív oldalát, Kína náci beütése komoly, valós veszélyt jelent, meglátásom szerint ott még nagyon nagy felfordulások lesznek.

Jó beszélgetni! :) Köszönöm a biztatásodat, Ti is vigyázzatok egymásra! :)
karma1
@Nyírfa: Ugyanigy gondolkodom en is...:) Veled is mindig jo beszelgetni...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.