Imádkozni kell, hogy az ukrán államférfiaknak legyen bölcsessége kiegyezni a testvér népekkel - írta Böjte Csaba. Egészen váratlan helyről köszöntek vissza az oroszbarát propaganda kedvenc szlogenjei: Böjte Csaba írt arról a Facebookon, hogy Ukrajna vezetői meg tudnák állítani a harcokat, épp csak az anyanyelvi oktatás garantálása vagy a szakadároknak adott „sajátos autonómia” kellene ehhez. A ferences szerzetes úgy gondolja... Arra is kért mindenkit: „Imádkozzunk, hogy az ukrán államférfiaknak legyen bölcsessége kiegyezni a testvér népekkel!

Forrás: hvg.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egész elképesztő mélysötétségről, gátlástalanságról, seggnyalásról árulkodnak ezek a sorok.
Tényleg nincs egy józan, épeszű ember a fideszesek között? Már nem is elég szimplán hülyének lenni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Drága Böjte atya! És az oroszok többi követelését ki oldja meg? Nem tetszik kissé orosz barát lenni Isten nevében?
Nessy
@Dr. Proktor: A mellékelt ábra szerint!
kedvelem a NERtelenséget
Hát Böjte Csaba is csak tovább szaporítja az áldozathibáztatók agyhalott nyáját...
Tehát az ukránoknak adjon a jóisten bölcsességet, ugye? Meg annak az elmebeteg f@sznak, aki az atombunkerében üldögél és népirást rendelt el.
Pálinkás Pál
ez a böjte nevű féreg megint tövig nyal...
Qqberci
"Imádkozzunk, hogy az ukrán államférfiaknak legyen bölcsessége kiegyezni a testvér népekkel!"

Akkor Putylernek már nem is kell imádkoznia? Legalább az életéért! Naaa! Legalább egy kicsit!...
tomsawyer - régről
Ebben a felvetésben mi az oroszbarát propaganda?
Azon kívül, hogy egy vélemény.
namihami
Ez a myilatkozat vajon, a jelenlegi magyar-orosz-EU háromszög alapján, pluszpénzt, nullszaldót vagy elvonást fog jelenteni Bugyelláris atya irányába? Na, Viktor, most melyik ujjadat harapod meg?
Aki Én
Egész elképesztő mélysötétségről, gátlástalanságról, seggnyalásról árulkodnak ezek a sorok.
Tényleg nincs egy józan, épeszű ember a fideszesek között? Már nem is elég szimplán hülyének lenni?
tomsawyer - régről
"Az én vezérem bensőmből vezérel!"
Leszarom azt, hogy mi az aktuális, amerikai vegykonyhában kutyult spin politics.
kissé felnőttem
@namihami: a köröm nélkülit bekephatja a nyelvkérdésen akadtak meg ott is érdekes és főleg vicces a XXI. században ez dönt ki mit tanuljon ki fizesse a tandijat ugyan ez sima kibuvó vagy csak egy HIVATKOZÁSI alap. messze a valóságtól.
no more
@tomsawyer - régről: Neked régen is ennyi eszed volt?

"Az én vezérem bensőmből vezérel!" - Nem! A te vezéred az M1-en, Hír TV-én, a Prosti TV-én vezérel téged.
Néro
Azzanyja ! Ha nem mondja , ezt igy sose ismerem meg. Most hogy mondta még egy idiótával többet ismerek meg.
Hogy Fitmáék hogy tudtak ennyi degenerált barmot összegyűjteni maguk köré ebből a kis országból ?
Klubtag
Sokkal hitelesebb volna bármilyen véleménynyilvánítása, ha az orosz támadás megindításakor a támadó felet is felszólította volna humánumra, mérsékletre, bölcs belátásra, hogy ez nem a megoldása a nemzetiségi fájdalmak kezelésének...hanem inkább újabb fejezet lesz az emberiség történelmének nem túl dicső lapjain.
szegfue
@tomsawyer - régről: 11:42 Szerintem azért, mert Böjte atyának minden lélekért illene imádkoznia, hiszen ez a hivatása.
Továbbá azért sem kellett volna kiemelnie kikért imádkozik, mert hiába "... az ukrán államférfiaknak bölcsessége kiegyezni...", ha az orosz fél szintén nem lesz "bölcs"... nem gondolod?
tomsawyer - régről
Na, a pszichopata is megszólalt. Éljen.
Úgy is van. Nemcsak, hogy Fidesz-szavazó vagyok, de én vagyok Rogán Cili.
A 10 évig tartó vegzálásról adj elő - szarul megjátszott részeg - meséket.
tomsawyer - régről
@szegfue: Jelenleg az ukránok húzzák az időt, erre célzott - hogy ebben igaza van-e vagy sem -, erről lehet vitatkozni, de arról, hogy ezt elmondhatja, szerintem nem. Nem orosz propaganda, vagy ha az, hát akkor propaganda itt minden. Egyébként szerintem is húzzák az időt, ezt már leírtam párszor.

Az, hogy egy egyébként instabil állam, ahol polgárháború van 8 éve semlegességre törekedjen és ne fegyverkezzen, vagy az, hogy az egyébként nagyon vegyes nemzetiségű, háborúzó régiók ügyét oldják meg, nem iszonyatos elvárás, alap kéne, hogy legyen, hogy ez végre megoldódjon. Ezek a népek tartottak népszavazást is erről. Tartsanak egy újat, küldjenek megfigyelőket, hogy tényleg tiszta legyen a népszavazás, legyen addig tűzszünet. Demokratikusan kérdezzék meg őket, mit szeretnének.
Nem az a kérdés, helyes volt-e bevonulnia az oroszoknak. Mert nem volt helyes. Meg kellett volna oldani a helyzetet már évekkel ezelőtt. Ha az ENSZ nem az USA seggében lenne, és ha nem látnának lehetőséget ezzel a háborúval arra, hogy megbukjon Putyin vagy puccsal vagy népfelkeléssel vagy elvigye az agyérgörcs, már régen megoldották volna. Illetve eleve nem került volna sor erre a háborúra.
Azt meg képmutatónak érzem, hogy egy hasonló helyzetben Jugoszláviában fel sem merült, hogy egyben kéne tartani az országot.
Néro
@Dr. Proktor: Kétdimenziós őshüllő.
szegfue
@tomsawyer - régről: Igazán köszönöm ezt az "elemzést", csak én nem ezt kritizáltam, hanem azt a felvetésedet, hogy "mi ebben az orosz propaganda?". Természetesen mindenkinek, még Böjte atyának is lehet véleménye, csak neki általában az emberekkel és a lelkükkel kellene foglalkozni mindenféle tekintet nélkül. Ahogy pl. O.V-nak is a kötelessége, hogy engem, mint ellenzékit is magyarként vegyen számitásba. Ez az én véleményem továbbra is.
tomsawyer - régről
Nem először írom és nem utoljára: próbáljunk a szekértábor-gondolkodásból kifarolni.
Leszarom, hogy éppen mi az aktuális narratíva. Az érdekel, hogy mi a népek érdeke azon a területen, meg az érdekel, hogyan lehetne megoldani a helyzetet. Az érdekel, mi akadályozza ezt. Az érdekel, hogy miért is nem sikerült ezt megoldani évekig. Meg az érdekel, hogy kinek az érdeke, cui prodest, hogy ott eszkalálódjon a helyzet.
Megint elkések bassza meg, a hülyeség miatt. Hát leszarom. Nem tetszik, hogy nem visszhangzom a fősodor spin politics faszságát? Ó beh jó, hogy nem akarok megfelelni senkinek sem!
Természetesen kurva kevés eszem van, a körömlakkozásról és bikinivonal-szőrtelenítésről írt PhD-értekezésemet már másodszor dobta vissza a konzulensem. Emellett autista vagyok. Nem tudok helyesen írni. Nem tudok írni sem. És diszgráfiás is vagyok. Minden igaz, sőt!
Imádok hülye lenni!
Imádok annyira korlátolt kretén lenni, aki nem látja, hogy mekkora nagy hősiesség 8 évig polgárháborúban tartani a népemet és ahelyett, hogy a gazdasággal foglalkoznék, meg az oligarcháimat kordában tartanám, azon ügyködöm, hogy legyen 100 évvel elmaradott az emberi jogok terén. Mert azzal töltöm az időt, hogy tükrösre nyaljam az USA-seggét és mindenben kiszolgáljam az érdekeit.
Én meg úgy gondolom, hogy egyik segg olyan, mint a másik segg.
Teljesen mindegy, hogy kiét nyalja valaki, mert a nyalás az nyalás.
Ahelyett, hogy növekedett volna a gazdasága, szegényen háborúztak, leöltek 14.000 embert, civilt jórészt, és senki sem segített, senki nem akarta megoldani, kussolt az ENSZ, nem ültette őket tárgyalóasztalhoz. Csak azért, mert az oroszok is érintettek. Ez rohadt nagy álszentség, és eszemben nincs jóváhagyólag joviálisan bólogatni.
no more
@tomsawyer - régről: Kikérem magamnak, én "csak" szociopata vagyok!

www.hazipatika.com/psziche/pszichiatriai_betegsegek/cikkek/szociopatak_es_pszichopatak_kik_ok_es_mi_a_kulonbseg/20140806112246

Mi a bajod a felnőtt mesékkel?
"Amikor még gyermek voltam, úgy beszéltem, mint a gyermek,
Úgy gondolkodtam, mint a gyermek, úgy ítéltem, mint a gyermek.
De mikor férfivá nőttem, elhagytam a gyermek szokásait." - és felnőtt meséket kezdtem el mesélni.
tomsawyer - régről
@szegfue: Én meg azt mondom, hogy egyik "propaganda" olyan, mint a másik.
Avagy: nem kedvelem, ha pejoratív a "propaganda" szó egyik esetben, míg másik esetben nem az.
A propaganda az propaganda.
És jelenleg egy propaganda tarol a világban, és az pont nem az orosz.
Én a kiegyensúlyozottságban hiszek, amikor elmondják a másik oldal nézeteit is. Amikor elmondhatja, anélkül, hogy pejoratív bélyeget kapna.
És attól, hogy Péter 99x hamisan kiált farkast, lehet, hogy 100. alkalommal tényleg jön a farkas. Lehet, hogy akkor már senki sem hisz neki. De én meghallgatom és megvizsgálom a helyzetet.
tomsawyer - régről
10 évig egy idióta vegzált, aki még a privátban leírt gondolataimba is belekötött, amit nem neki írtam.
Valami megfelelési-kényszeres nyomorultat akart belőlem csinálni, ami ellen kifejezetten lázadok. Senkinek sem felelek meg.
Nem érdekel, mit "kéne" gondolnom.
tomsawyer - régről
Most pedig elkéstem. És ezért haragszom. Magamra.
simmering73
Ennek a bőszen szopó, nyaló papnak nem szóltak, hogy Putyin támadta meg Ukrajnát?
Gazella
@KisTehen: Többiek nevében is kérdezem, megkaptad ma a dilibogyódat? Úgy látom, h nem menj sürgössen pszichiáter zárt osztályára.
Gazella
román kutyaugató bősze zsirháj seggnyaló pap.. fogd fel orosz támadta meg Ukrajnát!!!
Nessy
Holnapra már az is kiderül, hogy Ukrán seregek támadtak Oroszországra, és már Moszkvát bombázzák! Memória az aranyhalakéval egy szinten?
csipetke
Ez hülye..Ha már imádság,akkor nem azért kéne imádkozni,hogy a pszichopata,elmebeteg hatalommániás putyinnak megjöjjön az esze?Bár nálunk is van olyan idióta a kormányban,aki tízparancsolattal oldaná meg a gyógyítást. Bár,ha belegondolok,ha kórházba kerül az ember,lehet,hogy már csak a tízparancsolat segít,mert orvos nemigen van
no more
Ja, akkor az nem én vagyok, az egy másik pszichopatának látszódó szociopata volt.
Én nem vagyok itt tíz éve és privátban sose nyomtam senkivel.
Hű, de megkönnyebbültem, most már ihatok egy kaukázusi kefirt erre a nagy ijedségre.
drrotf
Bőjte atya szerintem nem ismeri az agresszor azon tulajdonságát, hogy az ilyen ember az telhetetlen.Ha elér valamicskét annál többet akar!Az is egy félreértett helyzet, hogy Ukrajnának, akit megtámadott Oroszország oda kellene nyújtani az orcája másik felét is, hogy azt is pofozza fel az agresszor, csak azért hogy egyforma legyen, vagy a békesség kedvéért?Mi lenne ha az atya az oroszokat szólítaná fel arra ,hogy tartsák tiszteletbe egy független ország szuverenitását és területi integritását, és ha valakit védeni akarnak nem menjenek már túl a védendők határain!Ám lehet hogy z atya azt gondolja, hogy az okosabb enged, a szamár meg szenved!Csak ebben az álláspontban az a hiba hogy az ilyen álláspont ember életekbe kerül!
Macskaszem
Böjte egy ízig-vérig fidesz propagandista. A kereszténységet csak ugatja mint gazdája a zorbán.
dr. prédikátor
NEKED K U S S TE MOCSKOS ROMÁN SZARZSÁL!!! INGYENÉLŐ FÉREG!!!
Havanagi
Ez az ember számomra mindig kérdőjel volt,de ezzel a nyilatkozatával teljesen elásta magát.Szégyen pap!!!
tomsawyer - régről
@szegfue: A propagandák - minden oldalon - propagandák és céljuk ugyanaz: narratívát létrehozni és azzal befolyásolni a közvéleményt. Minden egyes ilyen narratíva - (vagy alapját jelentő propaganda) esetében azt kell vizsgálni, hogy mennyi az igazságtartalma és mi az, amit elhallgat.
Élből semelyiket sem hazugozom le, nem érdekel, hogy "ki mondja", az érdekel, van-e benne igazság, ezt pedig csak úgy tudom meg, ha megpróbálok utána menni.
Konkrét esetben Böjte valóban egy véleményt mondott arról, hogy szerinte ki miatt nincs még megegyezés. Szerinte az ukrán elnök miatt nincs, aki látszatra tárgyal, de egyébként egyelőre húzza az időt.
Hogy Böjtének lehet-e véleménye, abban nem értünk egyet.
Lehet véleménye, amíg nem munkavégzés közben aggitál vele. Azaz nem a szószékről mondja. Amikor dolgozom, akkor én se aggitálok senkit arra, hogy kire szavazzon. Ez olyan, mintha a BKV ellenőr a buszon arról tartana előadást, hogy a Fidesz vagy Márki-Zay miért remek, és szavazzunk rá. Ott és akkor nem ez a dolga. Ha hazafelé megy és megkérdi a Partizán riportere, hogy maga mit gondol, akkor viszont elmondhatja.
Annak - aki itt felvetette -, hogy ne idézgessek József Attilát, annyiban rendkívüli módon igaza van, hogy én egy javíthatatlan idealista vagyok, (még mindig), ami röhejesen nevetséges és ciki a mai cinikus világban, továbbá csatos emlékkönyvből szalajtott idézeteket használok (szegény Arany János sose gondolta, hogy ide jut az "ember lenni mindég..." c. sorával, de így járt) és ezért nem kérek elnézést.
A kifakadásom annak szólt, hogy az autizmus-diszgráfia-stb. amit említettem napi szintű basztatás volt évekig és mára oda jutottam, hogy mindet én magam közlöm, sőt. Bevállalok még újabbakat is. Azt is utoljára írtam le, hogy sem fideszes, sem balos, sem semmi nem vagyok. A liberalizmust meg jelenleg senki se képviseli.
nemkati
@tomsawyer - régről: 10 évig bántott téged valaki? Akarsz róla beszélni?
tomsawyer - régről
A BKV-ellenőrt kötőjelesen írják. Előző kommentemre utalva.
Egyébként azt gondolom, hogy magamból kiindulva, mindenki számol egy-egy tervének kimenetelére A), B) és C) verzióval, e tekintetben Putyin sem különb.
Néhány hete leírtam, hogy szerintem lesz háború, holott mindenki mást mást írt. Jól kiröhögtek. Lett háború.
Leírtam, hogy szerintem Putyin A) verziója (amit nevezzünk legjobb kimenetelnek az ő szempontjából), az volt, hogy Ukrajnát feldarabolja. A középső részt hagyja meg, Kijev-környékét, mondjuk dél felé Odesszáig. És Orbán azért játssza a békéltetőt és próbál hintázni, és részt venni a béketárgyalásokban, hogy kapjon valamit, ha a legjobb verzió jön be. (Magyarul Kárpátalját, másrészt megmaradjon a gáz, mert ha drágább a gáz, akkor nem tudja a rezsicsökkentést tartani.) És a lengyelek meg románok is kapnának. Mindenki jól kiröhögött, "mit szívtam" jelszóval. Majd múlt héten közzé tett egy fényképet Putyin, ahol ez a felosztás volt látható. A napokban meg felvetette Lavrov, hogy tulajdonképpen ezek lengyel és román területek. (Megkínálta őket.)
Ez az A) verzió nem jött be neki és nem is fog. Nem számolt azzal, hogy a lengyelek és románok nem kérnek belőle és nem számolt a narratíva erejével, amit az USA spin doctorai kitaláltak.
A B) verzió az, amit nyíltan kommunikál. Ezt ismerjük és ez az ún. racionális verzió. (Azaz, ami elérhető). Ebben megakadályozza a NATO-tagságot, a fegyverkezést megállítja és rendezi a 3 területet sorsát. Ez egyelőre nem úszott el neki.
A C) verzió a legrosszabb verzió - Putyin szempontjából. Ekkor azt kell kitalálnia, hogyan vonul arcvesztés nélkül vissza. És csak részeredménnyel. Például: csak NATO-tagság ugrik és csak a Krím lesz autonóm.
tomsawyer - régről
@nemkati: Kösz, már beszéltem, a profilomban megtalálod a kilométeres történetet. :/
tomsawyer - régről
Ja, és a felvetette után nem kell gondolatjel. Na, mindegy.
tomsawyer - régről
@tomsawyer - régről: Áh meggondoltam, mégis kell oda idézőjel. :D Jól elvagyok magammal. Már csak ezért sincs szükségem senkire.
no more
@tomsawyer - régről: Egy pap mindig pap. Ha leveszi a reverendát/csuhát/papigallért akkor is. Ráadásul B.Cs. akkor se veszi le, amikor nyilatkozik.
nemkati
@tomsawyer - régről: Elég rejtélyes történet, nincs benne semmi konkrétum.

Az online tér már csak ilyen, sokszor kegyetlen. Viszont nem kötelező. És a zaklatót fel is lehet jelenteni. Már ha van értelme.
tomsawyer - régről
@no more: Megtennéd, hogy nem szólsz hozzám? Nem hiszem el, hogy nem tudtál róla és nem voltál benne. Köszönöm.
tomsawyer - régről
@nemkati: Rejtélyesnek nem mondanám és átélni azt napi szintem, hogy nem tudod, te vagy-e őrült, vagy körülötted mindenki, a legrosszabb, és a legaljasabb dolog, hogy ezt évekig művelték velem.
Inkább ne beszélgessünk, mert nem hiszem el, hogy nem tudtál erről. Emellett nincs igényem a beszélgetésre. Ha kell válaszolok, de alapvetően 10 év alatt oda jutottam, hogy remekül elvagyok egyedül.
Azok, akik ismertek a neten 10 éve és előtte, azok tudják, milyen voltam a Velveten, aztán a blogtérben. Jelenleg nem az az ember vagyok, már soha nem leszek az az ember és az, hogy egyik percről a másikra egyszerűen nem szólt senki hozzám és ha kértem nem segített, az enyhén szólva nem tett jót az emberszeretetemnek és a hitemnek az emberekben. Már nem vagyok társasági ember és nem is akarok az lenni.
Az idealizmusom maradékát viszont foggal-körömmel védem.
nemkati
@tomsawyer - régről: Ahhoz képest, hogy azt mondod magadról, nincs igényed a beszélgetésre, elé intenzíven kommentelsz, beszélgetsz.
Az meg lehet, hogy mindenki tudja, ki vagy, és ismerik a történetedet, de én vagyok az a kivétel, akinek erről fogalma nincs.
Viszont a kérésedet tiszteletben tartom, nem beszélgetek veled.
tomsawyer - régről
Már évek óta nem írtam sehová semmit sem. Egyszerűen túl sok mondanivalóm van - ami bennem rekedt - és el akarom mondani. Viszont nem várok választ, és senki "válasz" gombjára nem nyomok, amíg ő nem nyomott előtte az enyémre.
Köszönöm.
leszholnapis
ez mind ilyen idiota ..Fleto is megmondta nem az orosznak kell a segitség...
no more
@tomsawyer - régről: Miben nem voltam benne? Miről nem tudok?
Oké, bepiálva kicsit elszállok és hát... egy kicsit agresszívvé válok, de tettekkel sem bántottam senkit, és szavakkal is csak a pillanat hevében (Mr. Hyde), de éveken keresztül tudatosan, rosszakarattal senkinek nem ártottam. Ez biztos!
De ahogy kérted, többé nem írok neked, ha ez felzaklat téged. Szívesen.
Gazella
@KisTehen: vedd már be a diibogyót román roma!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.