Közben az orosz himnusz szólt.

Varju László, a párt alelnöke a DK ifjúsági szervezetével orosz zászlót helyezett el az MTVA épülete elé, miközben az orosz himnusz szólt – írta meg a 168 óra. 

A DK orosz zászlót tűzött ki a közmédia épülete elé

Varjú László DK-s képviselő interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. november 29-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az akcióval arra akartak utalni, hogy szerintük a magyar közmédia lett az orosz propaganda európai központja.

A DK alelnöke emlékeztetett rá, hogy az állami média sokáig az orosz propagandából átvett „ukrajnai hadművelet” kifejezést használta, a közmédiában elhangozhatott, hogy az ukrán polgárok felfegyverzése „hitleri megoldás”.

A DK képviselője úgy vélte, az állami média

„minden perc adásidejében elárulja Magyarországot, Európát és minden szövetségesünket, amikor az orosz propagandát terjeszti”.

Forrás: 168.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
A szovjet hímnuszt már elfelejtették? Pont ők?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Csak tudnám feledni Gyurcsány ölelkezését Putyinnal...vagy Putyin dácsájában, vagy itt, Gyurcsány rezidenciáján...(na jó, legyen lakásán)...Toto kutya mindenre tanu
no more
Mert megérdemelte a közmédia - L'oreal!
Sámannus
@Csizmás Kond: Szarházi Az ukránok először kapnak segítséget, hogy lerázzák a muszkákat a nyakukról.
Most ráadásul az Unió is melléjük áll A történelmi igazságtételt először kapnak. A magyarok a XX. században hasonló tragédiát éltek meg mint az ukránok.Nekünk kér világháború, nekik a szovjet uralom elnyomását szenvedve tízmillió halottat gyászoltak. Az önrendelkezési jogukat és történelmi létüket veszélyezteti putyin pontosan úgy mint Magyarországot a mi retkes fideszünk. Nem kéne a testvéri népeket egymás ellen kihasználni. Ukrajnában az oroszok is az ukrán nemzet része, pontosan mint az elnökük. Egyetlen dologban van csak nézeteltérésük, az orosz oligarchák megítélésében. Kizárólag ez a háború okozója, minden feszültség alapja.
ómió
Brezsnyev efftársuk idejéből maradt nekik? És most szabadulnának tőle? Akkor kellett volna!
Csizmás Kond
@Sámannus: ..na húzz a kecskebőrdobotverő, lófejű anyádba gombaevő kolompos...legalább lenne egy félmondatnyi tapasztalatot mutató beírásod, de a szádba rágott propagandaszarnál egyebet nem tudsz visszaböfögni...dilibogyó...
Sámannus
@Csizmás Kond: Jól fizetnek a disznóságokért engem az vigasztal hogy nem veszed észre, hogy a szar kétoldalt folyik a pofátokra vissza.Téged nem zavar lelked rajta. előbb utóbb feltakarítunk utánatok, és nem fogunk senkit háborgatni Basztassátok egymást a rengeteg elkövetett értelmetlen hülyeségért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.