Csütörtök reggel fél kilenckor helikopteren érkezett Tarpára a miniszterelnök, hogy találkozzon az Ukrajnából érkezett menekültekkel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
te sötét gátlástalan bunkó, te magad vagy a legnagyobb baj! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
te sötét gátlástalan bunkó, te magad vagy a legnagyobb baj! =))
no more
Szénné loptad Magyarországot, te geci Orbán!
Neked nincs bocsánat, statáriálisan leszel elítélve!
A magyar nemzett megrontójaként, kifosztójaként, árulójaként kell számot adnod!
csipetke
Orbán pont annyira hiányzott a határon a bajban,mint a mókusnak az erdőtűz. Valami olyasmit mondott,hogy nekik már nagy gyakorlatuk van ilyen mentési munkákban,és említett árvizeket,vörösiszapot. Mondjuk,az egy kicsit más,mint elszállásolni,megetetni 106 ezer embert.Hát igen,arra sokan emlékszünk,amikor Soros 1 millió dollárt adott a vörösiszapkárosultaknak,ami a fidesz kezén ment keresztül,és hogyhogy nem,valahogy elkopott,mire egy forint is a károsultakhoz ért volna. A fidesz olyannyira leépített mindent,amit az ilyen humanitárius katasztrófáknál használni lehetne, hogy orbán csak beszélt róla,de segíteni a sokat csepült civil-szervezetek,az önkormányzatok,és magánemberek segítenek/segítettek. Valami telefonos segélyvonalat is említett,de ki az a hülye,aki a fidesz adományvonalát hívja?Ki tudja,hová kerülnének onnan a pénzek?
Macskaszem
@csipetke: Azt volt képes mondani az ukrán kissrácnak, hogy majd az isten megsegít benneteket. Orbán segítsége ennyivel kifújt. Nem csinál semmit, csak propaganda haknikra megy, úgy ahogy a kórházakba járt a járvány kezdetén. Minden a karitatív szervezetekre, az önkéntesekre, az önkormányzatokra meg az adakozó magyarokra van hagyva. Orbánék meg majd ellopják a pénzt amit az unió küld a menekültek ellátására. Mocsok egy banda.
RonaGyuri
@RonaGyuri: A jövő egy rejtelem,

hogy és mint lesz, azt nem tudni, ahogy azt sem megússza-e ő maga, a kormánya és az ország, amit művel, fe hogy áldozat lenne a külgarázdánk menesztése???

Szokás pávatáncnak nevetni azt, amit Orbán művel. Meg kell mondjam, hogy én az elmeállapotában látom a magyarázatot, persze ehhez erőteljesen hozzájárul a notórius hazudozó volta is, de nem hagyhatjuk ki az elképesztő műveletlenségét sem, a buta paraszt-suttyó volta mellett.
A derék hvg360 „Orbán megúszhatja az orosz pávatáncát, de lehet, hogy ehhez be kell áldoznia Szijjártó Pétert” címmel foglalkozik az aktuális helyzettel. A cím itt & most nagyon jó, pontosabban jól leírja a cikk mondandóját.
Nos 2 megjegyzésem van:
egyfelől, ez valójában nem is pávatánc, vagy annak egy másik olvasata:
youtu.be/yDRrMftNU7E
igen: uszítás!
másfelől; itt van ez a „be kell áldoznia Szijjártó Pétert” dolog. Nos azt, hogy kell illetve kellhet-e nem tudom, ahogy azt sem, hogy adott esetben elegendő-e a hűséges külgarázda odavetése koncként. Azonban azt, hogy: ez valamiféle feláldozás lenne? Na azt erősen kétlem!
S nem csak azért, mert Orbán nem tud sakkozni, így, de az is egyértelmű, hogy Szájjártató végképp nem tiszt! =))
csipetke
@Macskaszem: 06:56 Ezek olyan pofátlanok hogy tanítani lehetne.Ha valaki nem tudja,hogy kizárólag az önkorik,és civilek,magánemberek segítenek,orbán szövegét hallva azt gondolnák,hogy a magyar állam segít. Ugyanaz van,mint a járványnál,mindent rálőcsölte az önkorikra.
@sgl: 06:41 Arra gondoltam én is,hogy ellopták,fideszéknél elkopott. Valami tanösvényt csináltak belőle,jó esetben 2-3 százezerből,ami abból állt,hogy valamelyik természetvédelmi területen kitettek pár táblát. Ez aztán qrvanagy segítség volt a vörösiszap károsultaknak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.