Ami most történik, az Németország újra felfegyverzése. Ez egy új korszakot jelent – mondta Orbán pénteken reggel a Kossuth rádiónak adott interjújában. Hozzátette: ez új helyzetet teremt.

Orbán keményen nekiment a NATO-nak: nem védenek meg minket

Fotó: Facebook

A magyar fegyverkezési programról azt mondta: ha nincs erőd, akkor nem lesz béke.

Aki azt mondja, hogy a NATO megvéd minket, az téved – jelentette ki, ellentmondva a NATO-szerződésben foglaltaknak. Indoklása szerint ezért erősítik meg a magyar haderőt.

A hirado.hu szerint hozzátette: senki nem fogja az életét kockáztatni, hogy megvédjen másokat. A NATO akkor véd meg minket, ha mi is készen állunk arra, hogy megvédjük magunkat. Ha a felkészülést egy ilyen konfliktusra nem csinálunk meg, akkor az később sem fog menni. Mi időben kezdtünk hozzá – mondta Orbán Viktor.

Forrás: 24.hu/hirado.hu

Címlapkép: Facebook

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Ez az elmeroggyant már arra sem emlékszik, hogy két héttel ez előtt még Ő tiltakozott az ellen, hogy NATO katonákat küldjön Magyarországra. Nem bír leállni a pávatánccal.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Ez is megzakkant már, mint a gazdája...
Dr. Proktor
Ha befekszünk Putyin alá akkor miért és kitől védene meg minket a NATO?
szép új világ
Ez az elmeroggyant már arra sem emlékszik, hogy két héttel ez előtt még Ő tiltakozott az ellen, hogy NATO katonákat küldjön Magyarországra. Nem bír leállni a pávatánccal.
csipetke
Már megint hülyeségeket beszél orbán.Nyilván a NATO véd meg bennünket,ha baj van. Mi van itt nálunk,amivel ezt a pindurka országot meg tudná védeni a magyar hadsereg?Kis ország,ki katonaság. És/vagy orbán,és némethsziszi,a két dagadt odagurulnának az ellenség elé,mire azok fejvesztve menekülnének. Ha csak így nem...
Dr. Proktor
@csipetke: Annyi zsír van bennünk, hogy kis benzines higítással sok molotov koktélt lehetne csinálni belőlük...
Pági
Tényleg elképesztő, amit az az ember művel! Ennyire szita az agya, hogy kiesik belőle, amit mondott előző nap? Nincs senki a környezetében aki helyre tenné? Valószínű teljesen önjáró lett, mint a barátja.
Sámannus
Téged oda is kell vetni az éhes kutyáknak, nem pedig megvédeni.
tothjani
A NATO nem fog megvédeni bennünket hiszen ez a rohadék 99% hogy az Oroszok oldalán be fog lépni az Utolsó világháborúba.
Minden eddigi Vezérünknek sikerült rossz oldalon belépni a utolsó előtti háborúkba.
Katalina62
Már megint mindenki hibás, csak ő nem!
Toller Béla
Putyin lehet, hogy őrült, de a mienk sem normális, az biztos ! Ez fog elsőnek elszaladni, ha komoly baj jönne. Puhány, hazug és nagyképű. Éppen Ukraina a példa arra, hogy az ernyő nélkül egy akkora ország is nulla, mint Ukrajna. Az oroszok sokan vannak és inkább nem esznek, de fegyverkeznek. A Jóisten tudja mitől félnek, de minden rubelüket fegyverre fordítják. Ilyen akar lenni ez a hólyag is ? Kezdje a sajátjával ! Vegyen a pénzéből magyar aknavetőket és küldje el Ukrajnának őket !
Ludmilla
Te potrohos,rohadt,aljas,gerinctelen gazember
Csizmás Kond
...mindig minden cikknél az a legérdekesebb amikor a mezzei beírók jobban tudják mit akar mondani a szereplő mint ő maga...ennyi szuperelmével akár fegyver nélkül is világháborút lehetne nyerni...
Havanagi
Épiti az utat a kiszálláshoz a nyomoronc,lepaktált a másik nyomoronccal.
Nyírfa
Gondolom, valami olyasmit akart körül írni, mint a segíts magadon, Isten is megsegít igazsága.
Csakhogy tuggyukmi, hogy valójában az EU pénzén folytat NATO-ellenes propagandát, hogy még véletlenül se haragítsa magára Putyin cárevicset, akit stratégiai mentorának tart.
Orbán kifejtette az egyik legutóbbi interjú alkalmával, hogy a legnagyobb politikusok művészek, akik ügyes kézzel bánnak a kényes helyzetekkel, látják a jövő trendjeit, és azoknak megfelelően építkeznek. Szerinte a jövő Kínáé, hamarosan átveszi a világ feletti uralmat, Amerika majd kölcsön kérni jár hozzá, és behúzott nyakkal lesi a parancsait.
Tehát, most ugyan még az EU-ra szorul a mi politikai zsonglőrünk, és kénytelen némi cirkuszi mutatványra, hogy a kötélről le ne zuhanjon , de jövőbe látó szemeit Kínára vetve ment meg minket, szegény magyarokat a liberalizmus minden rettenetes következményétől, úgy mint a szabadság, a jólét, az egészség, a tudás, az önmegvalósítás. Mindattól, aminek ő sosem lehetett a részese, mert alkalmatlanná tette rá a szülő ház. És, ha neki nem sikerült, inkább pusztuljon el minden, csak mások örömét ne kelljen látnia!
magyar1
Igaza van, 2015-ben sehol sem voltak a határunk védelmében, de egyedül sem sokra megyünk a haderőnkkel.
134.bátor
Sajnos ugyanúgy nincs a környezetèben senki,aki leállîtaná,mint putyinèban! Közös vonásuk rengeteg van,az elmebaj a legnyilvánvalóbb! Mièrt nincsenek olyan emberek,akik egyszerűen megfogják őket,ès örökre elmegyógyintèzetbe zárják ezt a kèt őrültet?!
Toller Béla
Ez a bajkeverő ezzel azt mondja, hogy a NATO menjen neki az oroszoknak ? Nem kellene előbb a magyar aknavetőkbúl vagy százat elküldeni az ukránoknak, hátha elég lesz az is, egy darabig ?
ómió
Elmondja, ami van és akkor már "keményen nekimegy"? Hűha! Efftársilag ott csak a benyalás megengedett?
Nyírfa
@magyar1: Szóval, te bevetetted volna a NATO-t a migráció kezelésére...érdekes lett volna.
Nyírfa
@Peller Anikó: Mivel már itt egyértelművé válhatott a nagy nyilvánosság számára is, hogy Orbán Viktor súlyos személyiségzavarban szenved, mindenki , aki támogatta őt akárcsak a szavazatával is, felelős a mai magyar állapotokért.
Yoda69
Anyadat nem vedik te majom! Ha nem lennek NATO tagallam, akkor mar orosz tankok szantanak a magyar foldeket.
Nyírfa
@Yoda69: És mi nem másznánk fel rájuk, a puszta testünkkel védve a hazánkat! Ellenben virágokkal várnánk és dallal köszöntenénk őket, hogy végre nem kell szabadon élnünk!
Mimagyarok szolgák szeretünk lenni, tessék minket akként is kezelni! Pontosítok: a cselédlét a mi szeretett létformánk, a hagyományunk, és, mi ehhez ragaszkodunk!
kereső
Orbán most ijesztget, vagy uszit? Vagy mindkettő?
Nyírfa
@kereső: Azt remélve, hogy ezzel választást nyerhet, még eldurrogtatja a maradék patront.
Toller Béla
Mit védene egy nem-NATO országon ? Te egészen buta !
Gazella
Na te leprás zsirháj! Te nem engedted be a NATO-t!! Most beszartál vagy folytatódik a pávatáncod az EU és a NATO felé.!!
kereső
Ijesztget és uszit. Mivel a magyar lakosság nem is ismeri a NATO alapokmányát: amint egy NATO tagországot harmadik fél megtámad, automatikusan életbe lép a 7. cikkely- azaz a NATO csapatok beavatkozása.
kissé felnőttem
NA tán már meg NÁTÓ főtitkár akar lenni hogy kirohant?
drrotf
@szép új világ: Ez az!Úgy csinál mintha amnéziában szenvedne, közben meg susmutol , és üzletel a pórázon tartójával!A héten is azt harsogták a honvédelmi miniszterrel és a tanácsadóival,hogy van már hazánkban NATO katona, nem kell ide más honnan, mert itt van a magyar katona aki a NATO katonája, és mi meg tudjuk védeni a hazát!Most meg azzal jön elő hogy a NATO nem tudja megvédeni az országunkat, mert másokért nem áldozzák az életüket.Viktor, akinek a neve csak egy tévedés, hiszen te a beszariak, a kétkulacsosok, és a kalmárok és üzérkedők nevének viselője kellene hogy legyél, ugyan add már elő, hogy akkor a magyar katona az most a NATO katonája, s mint NATO katona nem képes megvédeni a hazát?Ez utóbbi valóságos dolog lehet, hogy a magyar katona, tényleg nem képes egyedül megvédeni a hazát a nagy orosz medvével szemben!
magyar1
@Nyírfa: Amikor harcias fiatal férfiak támadják parírok nélkül a határainkat - igen.
Nyírfa
@magyar1: 12.31

Képzeld, én azt is hallottam, hogy volt olyan afrikai, akinek a nyakában egy tam-tam dob volt, a nagy rózsaszín tenyerével verte rajta a harci ütemet, amitől a többi úgy begőzölt, hogy meg akarták erőszakolni a kerítésünket. Már vették elő a hímtagjukat, amikor egy szerb járőr arra sétált, és azt mondta: Na de, Uraim! Önök mégiscsak Európában vannak! Tényleg, eszmélt az egyik, akiről rögvest kiderült, hogy anyai ágon 1magyar, apai ágról pedig 1afrikai cigánybáró leszármazottja. Elnézést kérünk, kerítés asszony, szégyellte el magát nevezett támadó a többiek nevében is, majd egy szelíd magyar nótát kezdett énekelni, amitől még a szerb járőr is elsírta magát.
Így végződött az eset.
justhpeter
Az örökké hazudós ganéra most ég rá a szélkakas kabát.
Dr. Proktor
A lovastengerész azért nem volt hülye, sőt, az a maga módján úriember volt!, amit ez az egyszemélyes spermabank nem láthat a tükörben...
csak úgy....
@magyar1: érdekes,hogy te csak az éhenhalástól nem félsz..
teuton
@Nyírfa: Az a "magyarnota" egy ciganynota volt, a spion lanyanak ozngorakiseretevel es a 100 tagu ciganyzenekarral a hatterben, ugy szolt: Piros volt a paradcsom...
Nyírfa
@teuton: Most, hogy mondod! Igen! Látod, ha összeadjuk az emlékeinket, rögtön kiderül, hogy nem sárga!
vacsi
Ezek szerint nem csak én látom így?
Sámannus
Téged az ebtartód véd meg, feltéve ha beoltat veszettség ellen. Másképpen nem vagy emberek közé való.
Sámannus
@bakcsubakka: Hát van kancácskája? A csüngőhasú disznaja hogy viseli ezt?
Sámannus
Ez a lökött ökör már régen házon kívül van, és agyilag is zokni.
Most ő felfogta, hogy az ökör hugyozás a mértani egyenes ahhoz képest amit beszél?
Sámannus
@simmering73: Mától ezt is én találtam ki.
Sámannus
@Nyírfa: Ez Pétertől van, de aztat is én is kitaláltam.:)))
karma1
@magyar1: Szoval te belelovettel volna egy fegyver nelkul, bekeben jovo, a haboru elol menekulo csoportba! Hat szocialis munkasnak meg orvosnak, novernek mar ne jelentkezz!
karma1
@Nyírfa: 13.41=re: Miert nem lehet rohogos szmajlit kuldeni? Kapnal tolem egy csomot!...:o)))))
karma1
@simmering73: Imadom a Kunczit! Azert ez a felmosorongy sajnos nem igy velekedik Gyurcsany eseteben...:o))))
Nyírfa
@Sámannus: tegnap, 23.03

Tudom!!! :)))
Nyírfa
@karma1: tegnap, 23.13

Így is jó! :)))
Klubtag
"A magyar fegyverkezési programról azt mondta: ha nincs erőd, akkor nem lesz béke."
Én meg hozzáteszem: ha nincs pénzed, akkor nincs erőd.
Magyarország - az 1997. november 16-i népszavazáson döntött a csatlakozásról - teljes jogú tagja 2015.04.01-én lett a NATO-nak, ami a védelmi közösség által elvárt hadászati műszaki és szakmai követelmények megléte illetve folyamatos korszerűsítése feltételével történt.

Röhejes, hogy ezzel a hülye lózunggal házal...
Klubtag
@sgl: ...nos - szórendileg - akárhogyan is rendezed át a megjegyzésemet, egy nyilvánvaló számomra.
Az egészségügyből, az oktatásból, a szociális szférából, stb. hiányzó pénzek, úgy a magyar haderő fejlesztéséhez szükséges források elégtelen volta is, mint okozat - szorosan összefügg - az orbán-oligachák által kiszivattyúzott ezermilliárdok "közpénz jellegének elvesztésével", mint okkal.
Németh István
Persze,hogy nem védenek meg, mert nem ez a feladatuk!! Az usa érdekeltségek biztosítása és ennek szelemében való harci cselekmények ellátása! Ezért jöttek Szerbiába is! De rábasztak! Viszont megcsinálták az alapját egy újjáépítési usa befektetésnek - rábasztak! A nato nem Ensz, az ensz meg egy szaregylet >> bizonyította 1956 során is! Miről beszélünk??? Egyértelmű az usa-Eu. vezetés (német, francia, skandináv-brit tengely hatalomra törési szándéka! @Klubtag: nem arra van a nato, hogy nemzeti érdekeket és értékeket védelmezzen, hanem 2015 óta, ha szükségszerű a Magyar nemzetet is az usa hatalom alá kényszerítse! JÓ HA EZT FELISMERED!!! > az eu, moslék vezetése, pont ezt akarja beindítani!
magyar1
@karma1: A békés elég furcsa szó az erőszakos bejövetelükre. Nézd meg ezeket akik most jönnek, ezek menekültek. Bár a nagykövetük elég pofátlan, ők mikor segítettek rajtunk?
bence
Te védesz meg bennünket ?! Na ezt NE ! Ha nem lennénk NATO tagok , miattad már rég meghaltunk volna !
Qqberci
@sgl: "Ocsmány Vigyor: hazánk legfőbb spermája, emberiség dns-e, ... "

Ezt kikérem az emberiség nevében!!!...
karma1
@magyar1: Eloszor is: hany terrorcselekmenyrol hallottal 2015-ben es azutan? Bekesen jottek be, mert mast nem is tehettek. Csak ok Sziriabol menekultek.
Masodszor: Ugyan mikor kellett volna Ukrajnanak Magyarorszagnak segitenie es miben?
Harmadszor: ha neked elsirja magat egy ember, mert a csaladjat otthon eppen most bombazzak ki a lakasukbol, es olyan segitseget ker a puhos pojaca vezetodtol, ami jar nekik , mert NATO tagok vagyunk - akkor az mitol is pofatlan?
Az a 300 000 magyar, aki 56 utan az eletet feltve ment kulfoldre, es barhova mentek, befogadtak oket - akkor ok is pofatlanok voltak? Vagy nekik termeszetesen jart az, amit orban most megtagad a bejovoktol?
Hat rosszat sosem szoktam kivanni senkinek sem, mert az visszaszall a kuldore, de a kivanalmam nelkul is kaphatsz a nyakadba egypar bombat, mert putyin mar elborult elmeju, pont olyan gyoker, mint a puszipajtasa, aki felorankent ad ki ellentmondo nyilatkozatokat. Fogja meg a gunarnyaku felelmeben leszarni a bokajat - de tudod akkor mar nagyon keso lesz, es lehet, hogy a Gulagon fog kovet torni...
leszholnapis
csak azt nem értem hogy miért uszitja a magyarokat ...hazugság minden szava! FIZETÜNK a tagságért
Béla333
Ahhoz hogy orosz gyarmat legyünk újra, ahhoz nem elég az Unióból kivezetni az országot, ahhoz a NATO-ból is ki kell léptetni a maffiózók szerint.
Ha április 3-án maradnak hatalomban, akkor Orbán meg is teszi: kilépteti az országot az Unióból és a NATO-ból egyaránt! Ez kell az országnak?
Ésszel szavazzunk!
kissé felnőttem
messze ez a keménységtől, de a nulla pontján a bunkóságnak kis szarjancsi nem más olyan kis mit ugrász hol ugrász de lopni csúcson vannakl
magyar1
@karma1: 12,47-re: ez egy érdekes komment valahonnan:
48-ban, '56-ban a mi fejünkre is naaaaaaaaagyon nagy ívben szart a nyugat. Kossuth körbejárta egész amerikát mindenkivel beszélt. Senki nem segített. A magyar forradalmár volt a Times címlapján segítségért kiáltott az egész nemzet nyugat felé. Senki nem segített. Lehet, hogy a 21. fejlett századában élünk, de az elvek semmit sem változtak az őskor óta. Tudhatják legalább is érteniük kell. Senki nem fog kirobbantani értük egy 3. világháborút. Ahogy értünk sem tette meg senki. Na és pontosan ezért ünnepeljük március 15. Amint ezt felfogja könyebb lesz megértenie mi is folyik most körülötte.
karma1
@magyar1: Mar folyik a III. vilaghaboru, csak akik okozzak es tehetnenek a gyors befejezesert - nem akarnak errol tudomast szerezni.
Lepényleső
...és ebből pontosan annyi igaz mint minden amit eddig mondott?
"Ne figyeljenek oda arra amit mondok,egyetlen dologra figyeljenek,amit csinálok!"
tehát magyarul; hazudok!? Ezt ő mondotta volt saját magáról,- csak ismeri magát.
karma1
orban pont olyan idiota, mint az a pasi, aki lotto otosert imadkozik az Istenhez, aztan egyszer duhosen kifakad az Istenre, hogy milyen szemet, hogy nem segit neki, mire a Joisten megjelenik neki, es ezt mondja: "Ember! Legalabb vegyel egy lottot, es dobd be, hogy legyen 5 talalatosod!"
orban is ugyanezt csinalja: razza az oklet a NATO-ra, kritizalja, szidja, de amikor arrol van szo, hogy be is engedje oket nagyobb letszamban az orszagba, akkor mar visszatancol, es hulyesegekre hivatkozik.
Hat te dagadt majom, legalabb engedd be a NATO-t, hogy meg tudja vedeni az orszagot, te agyilag visszamaradt!
csipetke
Orbánnál ez valamiféle betegség lehet,mármint agyilag,hogy folyton köpködnie kell valakit,vagy valamit. Ezért utálják már mindenhol. Ráadásul baromságokat beszél,mert ugyan miért ne védene meg minket a NATO,hiszen ezért lépett be M.o.
Ez az ország egyébként is belerokkan az istentelen sok hitelbe,amibe orbán vitte az országot, hogy a választás előtt osztogatni tudjon.Bárki győz is,olyan megszorítások lesznek,hogy belegebedünk. A rezsicsökkentés se tartható fenn sokáig,mert csődbe megy az állam.Ha meg a puhos még fegyverkezésre szórja a pénzt, akkor nekünk annyi
Gyurka80
@Lepényleső: Böszmeferi mondta hazudtunk reggel ... és szétlopta,csődbevitte az országot!
Gyurka80
@karma1: Mitől kell megvédeni az országot? A te hülyeségedtől legfeljebb!
Gyurka80
@csipetke: 12 évvel ezelőtt azt mondtátok, Matolcsy csődbevuszi fél éven belül az országot, mert nem ért hozzá.A libsi közgaszdászok lököttek!
csipetke
@Gyurka80: 09:29 Ó,matolcsi nagyon is ért a pénzhez. Még talán te is észrevetted,hogy sz@rt se ér a forint mára. Ez a folyamat nem most kezdődött,matolcsi mesterségesen tartotta lent a forintot,mert a bankjának így lett sok-sok milliárdos nyeresége minden évben. Az meg, hogy az átlagember az átlagkeresetéből már igen nehezen,vagy egyáltalán nem tud kijönni,az baromira nem érdekelte a rezsimet. Láttad a képeket,ahol matolcsi fiának a lakásába márvány kádat emelnek be éppen,és még az emeletet is át kellett alakítani a súlya miatt,és ez a kád annyiba fáj,mint egy lakás ára?Vagy mit gondolsz,matolcsi fiának hogyan telt Dubaiban lakást venni,és magánrepülőt tartani,amivel hétvégenként Ibizára repcsizik bulizni?Nagyon ügyes matolcsi. Eddig tudott garázdálkodni a mi kontónkra. Reméljük,a jövő hónapban ő is eltakarodik a gazdájával együtt,hogy végre rendbejöjjön az ország a 12 év garázdálkodás után
Gyurka80
@csipetke: Neked elődje simon jön be aki havi 8 millás fizetésért veszteségesen vezette az MNB-t és azt mondta a devizahiteleseknek, hogy nincs ingyenebéd! Utána Matolcsy havi 2 milláért rendbe rakta!
csipetke
@Gyurka80: Gondolod,hogy matolcsi fiának a budai,és a dubai-i villája,meg a magánrepcsi a papa két millájából van?Mindössze annyi kellett hozzá,hogy matolcsi mesterségesen alacsonyan tartsa a forintot,,ezzel egy egész országot szívatott,viszont ő,és a pereputtya kőgazdag lett.
Gyurka80
@csipetke: Micsoda közgazdász vagy, ja nem! Inkább a konyhában tüsténtenkedj.
surdilloFUJT
@Gyurka80: Idióta fidessnyalonc,igen eltolcsi aztán elloptaorbánnal együtt a 2/3-d IMF hitelt ,amit Bajnai az MNB-be tett,mert 1/3-ból stabilizált,majd a 3000 milliárd manyupot,majd az UNIÓ-s alapokat MILLIÁRDOKAT is lenyúlták az aljas tolvaj maffiózók!!!te genetikai korcs,hágjon meg a svábhegyi beteg szamár,hogy az agyadból kilöttyenjen a káposztalé,baromállat!!!
surdilloFUJT
@csipetke: Eltakarodik???Mennek tömött sorba vagyonelkobzás (családi-rokoni is)után a Csillagba min.30 évre,hazaárulás,államcsiny(választási csalások,vál.körzetek csalása) miatt!!!
Pipás
Orbánt és a sleppjét semmi sem fogja megvédeni a felelőségre-vonástól. A NATO különösen nem.
Gazella
Meg lásd zsirháj még keményen vissza nyal a fagyi... pávatáncos aki két szék közé esett... NATO akkor is és most is szarik a fejedre.. NATO akk9r fog jönni amimor jónak látja.. Nékünk nulla kis seregünk van olyan mint pl rezsi szilárd...kakadu... meg a többi.. te úgyis golyóállomellényes védő vagy.. oda állsz a határhoz és véded.. el ne felejts h vannak remek mesterlövészek s ukránok...
Béla333
Úgy nehéz segíteni a NATO-nak Magyarországot, ha annak az egyik vezetője ilyet nyilatkozik:

2022.02.10. 08:11
"Szijjártó Péter: Nem jöhetnek amerikai NATO-katonák Magyarországra"
index.hu/kulfold/2022/02/10/szijjarto-peter-nato-csapatok-okran-orosz-konfliktus/

Akkor most mit akar ez a hülye banda: segítsen nekünk a NATO vagy ne segítsen?
Gyurka80
@surdilloFUJT: Te idióta már ezerszer írtam a manyupot NEM lopták el, mi adtuk oda!
Gyurka80
@Béla333: NEM kell most segíteni a nato-nak, miért is kellene? Egyenlőre mi segítenénk nekik, de ki kell maradnunk ebből!
Aki Én
@Gyurka80: ,,Te idióta már ezerszer írtam a manyupot NEM lopták el, mi adtuk oda!"
Ez a hét vicce, már hétfő délben.
Te adtad oda?
A manyup tagok mást mondanak.
Hogy lehetsz ennyire ostoba ember?
Gyurka80
@Aki Én: Értelmezési problémád van idióta! Szerinted ez a mondat nem azt jelenti, hogy én és még sokan odaadtam?"NEM lopták el, mi adtuk oda"
Aki Én
@Gyurka80: Rólad tudom, mert idióta vagy. De hozzál még valakit, aki odaadta.
Jesszus ember, te tényleg ennyire hülye vagy...
Ez ijesztő.
Gyurka80
@Aki Én: Te barom 3.400.000 fő lépett át nem csak én! Maradt 100.000 hülye benne!
Toller Béla
Jellemző ez az összevissza beszéd ! Naná, hogy nekünk is készülnünk kell az önvédelemre. Még szép ! Bár eddig elnézték, ha kicsi és gyenge országunk nem nagyon költött a puskákra. Na de most, amikor üzlet nyíik, nem maradhat kibelőle a az elit ! Nem kell ez a nyavalygós hamiskártya, hogy nem vld meg minket enki ezen a világon ...Miért, magunkat meg tudnánk védeni, bárkitől ? A mai technikai szinten ki van zárva, tahó rezsim, ki van zárva ! Marad a szövetség ! Hja, valamelyik ...
Baker
Sajnos, kártékony, pedig egyébként vicces a kis ember.
Baker
A fegyver bizniszen mely NERtársak szedik meg magukat?
Baker
@Gyurka80: mert fenyegetőztek és hazudoztak, hogy nem lesz állami nyugdíja a polgárnak, ha marad magánnyugdíjpénztárban!

Ha pedig azt ígérték, hogy külön számlán vezetik és mégsem tudnak elszámolni, akkorbizony ELLOPTÁK a manyup pénzt!
Aki Én
@Gyurka IQ 80: És azok mind odaadták önként?
Megzsarolták őket, azt mondták elvesztik a pénzüket...
Végül aki maradt, nagyot kaszált.
Azt ellopták, még ha te nem is érted cseppnyi agyaddal.
Ennyi év után sem értetted meg, te idióta?
Gyurka80
@Aki Én: @Baker:Majd most nézd meg az ukrajnai események miatt mennyit fognak kaszálni! Amúgy látom téged nem érintett kibic vagy, a kibicnek pedig qss!
Aki Én
@Gyurka80: ...hihetetlenül buta vagy :(
JAJMÁR
Ott harcol mindig, ahol pénzesőt remél.

De minek ide NATO.. hiszen minket megvédazorbán!
Béla333
2022. március 07. – 14:10
"Fegyveres erőket telepíthet a NATO Magyarországra egy friss kormányrendelet nyomán "
"A Magyar Közlöny március 7-i számában megjelent egy kormányrendelet, amely alapján a NATO reagáló erők áthaladhatnak Magyarország területén szárazföldi és légi úton. Emellett NATO-csapatok települhetnek Baranya megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Győr-Moson-Sopron megye, Somogy megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye területére, Pest megye területének a Duna vonala és Fejér megye által határolt területére (vagyis a Dunántúlra)."
telex.hu/belfold/2022/03/07/kormanyrendelet-nato-csapatok-dunantulra-telepuleset-engedelyezi

Ennyire össze-vissza beszélni... Már arra sem emlékszenek, hogy egy órája mit hazudtak...
Gyurka80
@Aki Én: Hülye vagy hozzá ezért szakembert idézek neked " Lopásról azért sem beszélhetünk, mert bár nagyon jól hangzott, hogy a „saját számládon” gyűlik a pénzed, de valójában ez sosem volt a tiéd.2011 előtti években te csupán arról dönthettél, hogy a havonta fizetendő kötelező nyugdíjjárulékodat ki kezelje: az állam vagy egy magánnyugdíjpénztár.De ne felejtsük el, hogy a számlák nagy részén csak az állami nyugdíjjárulék átcsoportosított összegei voltak. Járulék címén történt a befizetésük, így jogilag az állam rendelkezhetett felette.Egyedül a járulékokon keresett hozam volt a tagoké, amit viszont meg is kaptak, tehát a hozamok nem kerültek az államkasszába. Csak azt csoportosították át, amihez joguk volt."
kissé felnőttem
és itt a végkifejlet :" Halk koppanás elnémult a nóta, darabokra tört a hegedű, ő azóta a világot járja kezében a törött hegedű, szállj szállj szerenád egy holdvilágos éjen át..."
Lepényleső
@Gyurka80: ...nem is változott semmi,- csak a slepp és persze a főszereplő,na meg a lopás rablássá lépett elő?
Gyurka80
@Lepényleső: Ezt a nyugdíjra írtad? Akkor nem értetted idióta!
Lepényleső
@Gyurka80: ...nem,nem a nyugdíjra,- hanem a válaszára.
Itt jegyzem meg,hogy akár lottózhatna is mert beletelált,- egyébként nem álltam volna írásba?
Sámannus
Lopni és harcolni nem tudtok akkor felezzétek meg a terhet.
Gyere vityka elrejtelek a pocakom alatt. Kémiai fegyvereket is bevetünk ha kéred. Nagy hatóerejű babgulyást is ez különösen hatékony a távgyógyászatban is.
human
Orbán össze-vissza beszél. Vagy megkergült vagy hazudik. Egyik sem jó hír.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.