Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalát az utóbbi időben ellepték a "stratégiai nyugalomra van szükség" mondatok, ami több bejegyzésében is felbukkant hol a kép fölé írva, hol pedig a képen megjelenítve.

A rezsicsökkentések fontosabb az emberi életnél? – kínzó kérdést tett fel Orbánéknak Ukrajna budapesti nagykövete
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Most Ukrajna budapesti nagykövete egy péntek délutáni konferencián sírva üzent Magyarországnak

Stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz

A rezsicsökkentések fontosabb az emberi életnél? – tette fel a kérdést.

A stratégiai nyugalom kifejezést Orbán Viktor kezdte el használni az ukrajnai háborúval kapcsolatban.

Stratégiai nyugalomra van szükség

- olvasható a videó fölött és a nyitóképen.

Most nyugodtnak és higgadtnak kell maradni. Stratégiai nyugalomra van szükség.

Háborús helyzetben nyugalomra van szükség

- olvasható a fotó fölött.

Háborús helyzetben nyugalomra van szükség

- olvasható a videó fölött és a nyitóképen.

„Tehát egy ilyen zaklatott helyzetben könnyű hibázni. Ezért mondom azt, hogy nyugalom, stratégiai nyugalom” – mondta Magyarország miniszterelnöke. „Tehát nem szabad semmilyen elkapkodott, gyors, megfontolás, kellő megfontolás nélküli döntést meghozni, mert abból baj lesz. (...) Katonát küldeni azt jelenti, hogy részesei leszünk egy háborúnak.

Miután vasárnap az Európai Unió elhatározta, hogy fegyvereket küld Ukrajnába, Szijjártó Péter hétfőn Pristinában arról beszélt,

nem engedünk át az ukránoknak szánt fegyvereket az országon.

A magyar külügyminiszter elmondta, hogy bár Magyarország hozzájárult, hogy az Európai Unió fegyvereket szállíthasson Ukrajnába, de a kormány ebben kétoldalú alapon nem vesz részt, és nem engedélyezi halált okozó fegyverek átszállítását Magyarország területén.

Fegyvert küldeni azt jelenti, hogy akinek szállítunk, az lehet, hogy majd örülni fog, de akivel szemben azt a fegyvert használják, annak mi ellenségei leszünk, a Jóisten tudja pontosan, milyen hosszú évekig. Átszállítani fegyvert Magyarországon, mondjuk, be, Kárpátaljára és katonai célponttá alakítani Kárpátalján az éppen haladó konvojt egy olyan helyen, ahol még nincs is háború, azt jelenti, hogy mi vittük oda, mi provokáltuk oda a háborút. Észnél kell lenni, nem lehet összevissza beszélni, nem lehet összevissza javaslatokat tenni, és nem lehet a nyugati barátainknak szívességet tenni egy-egy nyilatkozattal

- mondta Orbán.

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón úgy fogalmazott: „Katonákat vagy fegyvereket küldeni csak olaj a tűzre”.

Forrás: 444.hu
Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Gazella: Ezt a Propi a 444-ről vette. Ot szó serint ez van: "üzente Magyarországnak, szó szerint sírva Ukrajna budapesti nagykövete".
Megjegyzem, ami most Ukrajnában történik, az annyira szörnyű, hogy nem csodálkozom, ha sírva fakad a nagykövet. Igaz, Nepop Ljubov nőből van, de ha férfi lenne, akkor is megérteném.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rizikó
Hülye ukrán! Ha nem üzletelünk Putyinnal, több ukrán marad életbe?
Leszarom őket. Nem kellett volna engedni a CIA nyomásnak.
Namely
Akkor kellett volna sírnia, amikor a hazája a magyar, orosz, tatár, kozák kisebbségeket megfosztotta a jogaiktól, és félkatonai szervezetek terrorizáltak karlendítve.
"A rezsicsökkentések fontosabb az emberi életnél?"
Egy felelős miniszterelnöknél a saját polgára az első.
Gazella
Ukrán nagykövet! Nem tudtad h zsirháj állandóan harcban áll valakivel?? Mi tudjuk legtöbbször a saját démonjával harcolni! De hiveinek meg kell mutatni h ki is ő!!
Yoda69
Mocsok orban miatt emberek ezrei halnak meg most Ukrajnaban. Miatta tort ki a haboru, mert o vetozta meg Ukrajna EU es NATO tagsagat. Nem fogja ezt fel a barom allatja?
orban hiteltelenne valtal, politikai hulladek vagy, es aprilisban a szemetdombra kerulsz!
Gazella
Másik! Nagykövet nem szokott sírni, pláne nem az ukrán!! Propi nálad igen csak elszaladt a ló, csak nehogy a másik oldalon le ess!!!
magyar1
Szerencsétlen, sajnálom, de azért mert a kormányuk hülyeséget csinált és kiirtatja a népét azért még a mi népünket nem kell kiirtatni. Segítünk a menekülteknek, ennyit tudunk.
Orbán nem kormányozhatott helyettük.
A saját kormányát kérje számon.
Béla333
Az egész a lopásról szól. Azért kell az orosz kapcsolat, azért kell Putyin barátsága, hogy a mocskos hazaárulók minél több közpénzt tudjanak ellopni. Ez meg magával hozza, hogy az elmúlt 12 év Putyinhoz való dörgölődzése után nem mondhatja azt, hogy egy mocskos szemét tolvajok voltunk és ebben a háborús konfliktusban nem az eddigi cinkostársunkat támogatjuk, hanem az oroszok agresszióját elszenvedő ukránokat!
CsipkeRózsa
@Namely: A rezsicsökkentés nem ember, az ember fontosabb.
simmering73
Melyik udvari bolondja költötte ezt a hülye szöveget?
nemkati
@Gazella: Ezt a Propi a 444-ről vette. Ot szó serint ez van: "üzente Magyarországnak, szó szerint sírva Ukrajna budapesti nagykövete".
Megjegyzem, ami most Ukrajnában történik, az annyira szörnyű, hogy nem csodálkozom, ha sírva fakad a nagykövet. Igaz, Nepop Ljubov nőből van, de ha férfi lenne, akkor is megérteném.
nemkati
@nemkati: Ugyanez magyarul: Ott szó szerint ez van...
human
@Béla333: Szerintem Orbán örök uralkodásáról, a hatalomról szól. És itt jön amit írtál. Egy becstelen, korrupt, hazug hatalom megtartásához kell a legtöbb pénz. Meg kell venni hozzá a megfelelő embereket. Sokat, nagyon sokat.
justhpeter
Aki Putyinnal BÁRMIFÉLE közösséget vállal ugyanolyan háborús bűnös mint a magát cárnak képzelő Putyin. Orbán pedig egy szánalmas, köpönyegforgató nyomoronc.
Toller Béla
Hát, vazze éppen ez a lényeg ! Akinek küldöd a fegyvert, az hálás lesz érte, aki ellen meg használják, az kevésbé. Mert amúgy nagy hálára számítasz az oroszoktól ? Sokat adtál nekik a mienkből ? Küldjünk el téged Ukrajnába ? Csak beleillesz valamelyik barrikádba ...
Nessy
A "rezsicsökkentés megőrzése" a dajkamese, a tény, a hatalom megőrzése! Azért meg Orbán és a hívei mindenre képesek! " Hatalom érdekében Anyuka olcsón eladó"! Az országot grátisz adják mellé!
Nyírfa
Az ukrán nagykövet Orbánnal ellentétben emberből van.
Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy Putyin ígéretet tehetett Kárpátalja Magyarországhoz csatolására. Semmi másról nem szól a stratégiai szövetségük mint az irredenta törekvésekről.
Azért csak szólok Orbánnak, hogy a világ előre megy, nem hátra. De őt szívesen hátrahagyjuk!
kulabombaafityiszre
@Rizikó: ma, 14:32
Azt sem tudod miről van szó román kerge birka,csak vered a nyálad.
kulabombaafityiszre
Mihály nagy stratégiai nyugalmában lassan bedől a forint,köszönhetöen putyin gazdájának.
Namely
@CsipkeRózsa: Tudod mit? Oldjuk meg demokratikusan: mindenki szavazzon. És ha valaki úgy dönt, akkor én megadom neki a lehetőséget, hogy az ő fogyasztását jenki cseppfolyós gázzal helyettesítsék, 10-szer bizonytalanabb ellátással, és min 3-szor magasabb áron, valamint az ő általa fogyasztott termékek árában is ez lenne. Plusz ők vegyenek tankerekkel érkező olajat, szintén magasabb áron.
Deal?
simmering73
@Rizikó: 14:32 Mi ez a pongyola fogalmazás? lemaradtak a globalofasiszták meg a zsidó spekulánsok.
Namely
@CsipkeRózsa: ja, tudom. Mindenki fagyjon meg, fizesse ki a médiasznobok elméletét, miszerint az oroszokat bojkottálni kell, miközben semmi olyat nem tettek, amit a jenkik már ne tettek volna.
Amúgy fontosak az emberi jogok?
Akkor ne használj okostelefont, pc-t, divatárut, stb terméket, ami Kínából jön.
Tudom, akkor nem fontos. Csak akkor, ha a média azt parancsolja, hogy az.
CsipkeRózsa
@Namely: Még csak nem is emberi jogokról beszélünk, hanem emberéletekről.
Namely
@CsipkeRózsa: már bocs, de a mobilok jó részét kínai munkatáborokban készítik. :D sőt, vannak övezetek, ahol észak-koreai elítéltekkel csináltatják a farmert, stb.
Tehát ott is életekről van szó.
Meg aztán: mi volt Irakban? Onnan is jönne ám olaj, ha az oroszt kiszorítják ezért.

DE én még mindig amondó vagyok, hogy mindenki döntsön egyedileg, hogy meg akar-e fagyni az ukrán soviniszta disznókért.
drrotf
Milyen érdekes?Nem olvasta Orbán válaszát az ukrán nagykövetasszony feltett kérdéseire?Nem gondolom, hogy nincs egyenes válasza a Vezírnek, hiszen egyszerű kérdések ezek, csak számára azért nehezek, mert itt most a páva táncot el kell felejteni!
magyar1
Egy buta liba ez a nő, nemhogy megköszönné a menekültek megsegítését, vádol, dögöljön meg a szomszéd tehene is, úgy van vele. Az én fiam nem fog a hülye kormányod taktikája miatt elveszni - liba.
Nessy
@magyar1: Mondták ezt sokan 1914-ben, és 1940-ben is! A 45-s eredményre már sajnos élőben emlékszem! Meg utána a "malenkij robotra" elvitt unoka testvéremre, aki valamikor 48-ban került haza, és soha nem beszélt azokról az évekről.Isten bűnömül ne vegye, de nem vagyok orosz párti.
Nyírfa
@magyar1: 17.33

Ha ennek a hölgynek akár egyetlen mondatát is képes vagy értelmezni, akkor csak enyhén foglak szellemi fogyatékkal élőnek titulálni. Azonban élek a gyanúval, hogy nem csak a retardáció a problémád.

hvg.hu/360/20220215_Nepop_Ljubov_ukran_nagykovet_Ukrajna_Oroszorszag_Nyugat_haboru_beke

Íme, a @magyar1: által buta libának nyilvánított ukrán nagykövet.
magyar1
@Nyírfa: Szépnek szép, valószínű ezért nagykövet.
Nyírfa
@magyar1: Ne rontsd tovább a megítélésedet!
magyar1
@Nessy: Nem vagyok én oda az oroszokért, kívülállóként tekintek a dolgokra. Anno az én rokonságomban is tettek olyan a bevonuló orosz katonák amit ember nem tesz csak egy féreg.
De hagy ne akarjam már a gyerekeinket kitenni egy másik ország rossz kormányzásának a hibájából kialakult háborúnak.
magyar1
@Nyírfa: Ja és még pofátlan is mert megköszönni illene azt a segítséget amit az országunk ad a menekülő állampolgáraiknak. Hülye kormány kutyája.
magyar1
@Nyírfa: Ja és még annyit, a te megítélésed számomra a legkevesebb. Nem vágyom az elismerésedre.
kereső
Ilyen kérdést feltenni annak a miniszterelnöknek, aki sikeres járványkezelésnek minősiti a 44+ezer ember halálát, az nem ismeri orbánt.
Nyírfa
@magyar1: Szerencsétlen. Kiállsz a kirakatba mutogatni az ostobaságodat, az irigységedet, a rosszindulatodat.
Hát, tudod, az elismerésem után aztán nyújtózhatnál! :)))
Mára elég volt belőled.
kereső
@magyar1: Elolvastad azt az irást? Az egy magasan művelt, izzig-vérig diplomata irása. Persze Neked/Nektek az a csúcs, amikor szijjártó toporzékol.
Csizmás Kond
Aki fegyvert ad a háborúzó fél kezébe az nem békét akar. Eleve marhaság egy orosz gépezettel szemben egy kiárúsított ukrajnát bíztani, fegyverezni és hitegetni, azzal csak még több ember halálát okozzák és még tovább húzódik a nyomorúság.
Aki békét akar az ne uniós meg natós maszlaggal hitegesse, hanem keressem lehetőséget hogy semleges maradhasson hogy a maguk kedvük és akaratuk szerint élhessenek...na de sem a nyugat sem ámerika nem érdekelt az emberi sorsokban csak a néhány háttérhatalmi elemek zsebét igyekszik teletömni...hogy majd szülhessenek a férfiak és hasonló baromságokkal szédített félnótásokat hozzanak létre.
ómió
Inkább az elnök-gazdádat kérdezd meg, hogy az ami-csicskaságotok fontosabb volt-e az emberi életnél!?
vacsi
@Yoda69: Azért ezt Te sem gondolod komolyan!
vacsi
@CsipkeRózsa: A magyar miniszterelnök a magyar népért felelős. Az ukrán az ukránokért. Az más kérdés, hogy segítünk a háború borzalmai elől menekülő családoknak - nőknek, gyerekeknek, öregeknek - de fegyverrel, katonákkal elmebeteg dolog lenne beszállni ebbe a harcba - ez nem a magyarok ügye. A mi ügyünk többek között igenis, a rezsicsökkentés!
magyar1
@ómió: Igen, ha ők a saját népüket fontosnak tartották volna már rég lemondott volna Zelenszkij. Olyan ember kellene aki semleges, vagy legalábbis nem köteleződik el teljesen sehová, mert az ő országunk, nem tehetnek róla, olyan helyen van, hogy két nagyhatalom ütközője.
Yoda69
@vacsi: Miert ne gondolnam komolyan? Abszolut logikusan amit irtam.
orban megvetozta Ukrajna EU es NATO tagsagat, igy nem kerulhettek be. Ha NATO tagok lehettek volna, akkor a ruszkik nem mertek volna megtamadni Ukrajnatm ergo orban egyszemelyben felelos a haboruert.
vacsi
Akkor nem merték volna megtámadni?! Ne viccelj már!
kereső
Tegnap este az egyik közösségi oldalon tudósitottak putyin beszédéről. Ugyanezeket a szavakat használta -"stratégiai nyugalom"- a lakossághoz intézett szózatában. Mindenki gondoljon azt amit akar az öt órás tanácskozásról, de hogy orbán többet tudotott, és tud erről az egészen biztos. És ,az hogy nem itéli el putyint agresszorként, az beszédesebb minden szónál.
CsipkeRózsa
@vacsi: 10:55

Nem katonákról, csak fegyverekről van szó.

Persze, katonákat küldtünk Afganisztánba is.

A vita arról folyik, hogy mi a fontosabb, az emberek élete, vagy a rezsicsökkentés?
vacsi
@CsipkeRózsa: Márki zaj katonákat is küldene. És számunkra, magyarok számára természetesen a magyar emberek élete a legfontosabb - és ehhez tartozik a rezsicsökkentés is... Így tudhatunk segíteni a menekülő családokon is.
Lepényleső
"Stratégiai nyugalom"? Magyarul;- halvány lila fogalma nincsen arról mit kellene tennie,
amit szövetségesként elvárnak tőle,de a tartó hadurat ugyan meg ne sértse?
drrotf
@KisTehen: @KisTehen: A kérdés már csak az hogy az Ukrajnában élő magyarok, a kárpátaljaiak, azok nem magyarok?Hát persze hogy azok!És azok életét az oroszok a harcban megkímélik?Ugye hogy nem, mert messziről aki mint katona visszalő, az mind ellenség.Akkor hogyan véded meg ezeknek a magyaroknak az életét, Te nagy okos?Hát úgy ahogy Viktor!Sehogy sem:Vagy ők nem számítanak, ők a járulékos vesztesség?
human
Nem arról van szó, hogy a rezsicsökkentés többet érne az ember életeknél.
Valójában arról van szó, hogy Orbánnak a hatalom többet ér az emberi életeknél. A hatalom megtartásának egyik kulcsa pedig szerinte a rezsicsökkentés. A többi a folyamatos ellenségkép gyártás, soros, Brüsszel, migránsok, melegek (régebben voltak még ellenségek a rokkantak, hajléktalanok, filozófusok, tanárok, diákok a teljesség igénye nélkül.)
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: tegnap, 19:14
Nagyon okos vagy!Fegyverrel támadnak egy országot akiknek nincs elég fegyverük...adnak nekik az a baj,ha nem adnak az is baj.Ki adott fegyvert az orosz serdülő fiatal katonák kezébe és miért?Emberek halnak meg csak azért,mert a fejük felett döntenek a nyakkendősök.
Vér-vér-vér folyik lassan a semmiért...
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...tudod a medve egy emberkerülő fenevad, nem támad ha nem leped meg vagy nem bosszantod fel, nem közelíted meg nagyon, de ha mindezt figyelmen kívül hagyod vessen magára mindenki.
Nyírfa
@vacsi: tegnap, 17.27

Figyeljetek, ki mit mond valójában, ne csak azt mondjátok, amit hallani szeretnétek, vagy, amit feltételeztek egy-egy emberről.
Márki-Zay Péter nem azt mondta, hogy ő bezzeg katonákat is küldene, hanem azt, hogy , ha a NATO katonákat küldene, akkor természetesen mi is, azaz mint miniszterelnök, ezt jóvá hagyná.

Vagy úgy gondolod, az Orbán-kormány szembeszállva a NATO-paranccsal megtagadná ez esetben az engedelmességet? Tudod, ez mit jelentene? Hogy védelem nélkül maradna Magyarország.
Na de nincsen szó NATO-csapatokról, sem arról, hogy Márki-Zay magyar katonákat küldene a háborúba.
Még egyszer kérlek, ne a propagandát írd, hanem mindenkoron nézz utána a mondanivalód hitelességének.
csak úgy....
@Nyírfa: kár a gözért,vacsi egy megvezetett csacsi.
csak úgy....
fideszesek dala orbánhoz : hazúdj valami szépet..
Nyírfa
@csak úgy...: Nincsen szörnyűbb a háborúkat kirobbantó és azokat támogató embereknél.
csak úgy....
@Nyírfa: ezt nem tudom "überelni"! persze,-gyakorlatilag a buta támogatókat nagyobb bün terheli,hiszen nélkülük... ?
Rizikó
Annak az országnak a nagykövete kér bennünket segíteni, akik a magyar nyelv használatát megtiltották az iskolákban és a magyarsàgot kiirtással fenyegettêk!
Nincs lelkiismeret furdalásunk és reméljük, az oroszok hamarosan győznek.
Zelenszkij! Bármi dràgább nekünk mint ti!
kereső
Megvan az eredmény. Orbán és druzsba peti büszkén düllesztheti a mellét. A Pravda Magyarországot is putyin barátai közé sorolta. Kétes dicsőség ez az országnak.((((((((((((((((
Nyírfa
@csak úgy...: 14.46

Buta is sokféle van. A kinyilatkoztató, akinek van véleménye, és ezt , ha törik, ha szakad, elmondja minden sarkon, lépcsőházban, piacon és fórumokon. Hirdeti mint az igét, Nem lehet leállítani, ha csak teheti bosszút is áll. Belőlük válik szélsőjobboldali utcai harcos, ha nő, ha férfi.
De vannak szelídebb buták is, akik valójában nem akarnak rosszat, de, bárhol vannak, mindig rosszkor szólalnak meg, és az a baj, hogy ők is meg akarnak szólalni, holott , ha hallgatnának, talán a butaságuk sem derülne ki. Ők egyszerűen csak nem tudják felmérni, hogy a gondolataik , cselekedeteik hatással vannak a környezetükre.
Vannak egészen debilek, akikre vigyázni kell, mert tönkre tehetnek bárkit, háborúkat robbanthatnak ki. Ők már a szellemi fogyatékkal élők kategóriáját súrolják. És persze a retardációnak vannak fokozatai, olyan pszichológiai szintjei, amelyek kezelést igényelhetnek. De ez már nem is a butaság tárgyköre, hanem a mentális betegségeké.
csak úgy....
@Rizikó: nektek most a kínai komcsi egyetem budapesten a drága,-mondhatnám curva drága! :) tibim,te nagyon buta..
Nyírfa
@kereső: Putyin sem tudja, hogy Orbán nem Magyarország. De ki mondta, hogy Putyin normális?
Kíváncsi vagyok a hivatalos véleményekre, itthon, az EU-ban.
csak úgy....
@Nyírfa: orbánék hasonlóan müködnek mint rákosiék müködtek és ez félelmetes!
a buták hátán nyargalászva köpködnek nyugat felé,-keletet éltetve.
kereső
@Rizikó: 14:54. Nem tudsz leszokni ugye? Mármint a hazudozásról. Olyan , mint a mákony- ha egyszer rájössz az izére, nem tudod abbahagyni., ebben egyek vagytok orbánnal. Az omniózus nyelvtörvényben szó nincsen tiltásról. Idézd be, ha nem igy van.
És csak kérdezem, ma Magyarországon minden iskolában biztositják a nemzetiségek nyelvhasználatát?, a nemzetiségi nyelven történő oktatást? A nemzetiségi nyelv használatát a hivatali ügyintézésben?
Nyírfa
@csak úgy...: 15.39

Közben pedig úgy tartja a markát az EU-nak mint egy agresszív koldus: Aggyá!
Rizikó
@kereső: Cáfolgasson téged a halál. Ötödiktől nincs magyar nyelvű oktatás. Most pedig épp az ukrán magyar kettős állampolgároktól vontak meg egy kazal jogot.
csak úgy....
@kereső: kár volna ha a vérnyomásod fölmenne a rizikós miatt! ö a menthetelen hülyék táborának az osztlopós tagja..
kereső
@Rizikó: Van. Mégpedig két nyelvű- éppen azért, hogy a nemzetiségi, ha továbbtanul és ha felnő, akkor biztonságosan tudja használni a hazája hivatalos nyelvét. Mert ugye megegyezhetünk, hogy az Ukrajnában élő nemzetiségek hazája, otthona Ukrajna,.Ugyanőgy , mint a Magyarországon élő nemzetiségeké. Vagy úgy gondoljátok- legalábbis a kommunikációtokból ez jön le, hogy a szlovák nemzetiségű magyar állampolgárnak nem hazája Magyarország- mert ti nem tekintitek a magyar nemzetiségú ukrán álllampolgár hazájának Ukrajnát. És ugyanez áll putyin részéről az oroszokra.
Marhák vagytok ti mind.
kereső
@csak úgy...: a vérnyomásom rendben. Köszi.
kereső
@Rizikó: Egyébként légy szives normális hangnemben válaszolni!
csak úgy....
@Rizikó: azt meséld el nekem tibim,hogy te az illiberális magyarországon,mitöl lettél szellemileg ennyire begyöpösödött!?- neked is járna fideszéktöl egy csomó kártérítési pénz,hogy fogták magukat és csak úgy elvették a maradék eszedet..
csak úgy....
orbán,ha az áfát felére csökkentené és a shikarikra vetne ki egy elbutulási adót,akkor az hozna valamit az országnak!
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: ma, 08:32
Ismét remekeltél,abba ne hagyd!Putyin szerinted egy medve vagy ember?Beszélgethetűnk amúgy a medvékről is.
Medve-ember kapcsolat...Tudod nem a medvénél kell gyorsabban futni,elég ha gyorsabban futok nálad:)))
Baromságokat irkálsz.Emberek vagyunk.Emberi módon kellene viselkednünk és nem gyilkolni egymást a hatalomért pénzért...érted te féleszű?
Csizmás Kond
@Istenakinincsen: ...tehát ember módra kéne viselkedjünk és nem egymást gyilkolászni hatalomért pénzért ,...mert ugye én vagyok az aki mindezt csinálja ?...nem szedd az t a szart mert látod miket képzelsz...és még ki is akarsz oktatni.
Amúgy én nem hiszek sem az uktajnai jóindulatban, sem zselinszkiben, sem az orosz jóindulatban, sem putyinban, viszont attól még ha valakinek van véleménye úgy ezer kilométerre a háborútól miért kéne baromságnak nevezni amit ír ?...te nem tudom hogy mit szedsz hogy okosabbnak érzed magadat, és folyton a mások írásaival vagy elfoglalva ahelyett hogy lenne saját véleményed és azt hangoztatnád itt...próbáld meg, hátha menni fog.
Istenakinincsen
@Csizmás Kond: Köszöm a jó tanácsaidat:)A véleményemet már leírtam,de a kkor csak a te kedvedért megismétlem:NE legyen háború!Emberek vagyunk.Emberi módon kellene viselkednünk és nem gyilkolni egymást a hatalomért pénzért...érted ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.