Sírva kritizálta Orbán Viktor politikáját Ljubov Nepop, Ukrajna magyarországi nagykövete.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Igaza van a Nagykövet asszonynak. Aki gyermekek gyilkosával üzletel, akinek fontosabb az, hogy az oligarchái medencéit olcsón lehessen fúteni, aki a hatalma megtartása érdekében nem átall árulóvá válni- szabotálni annak a közösségnek a határozatát, amelyhez az ország tartozik- az nem érdemel mást."Legyen stratégiai nyugalma a sirjában"- de ne legyen nyugalma itt a földön. Orbán&Co teljesen kiirja magát a civilizált emberek közösségéből, kár hogy magával rántja Magyarországot is.Ennyire szégyenteljes még nem volt magyarnak lenni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Igaza van a Nagykövet asszonynak. Aki gyermekek gyilkosával üzletel, akinek fontosabb az, hogy az oligarchái medencéit olcsón lehessen fúteni, aki a hatalma megtartása érdekében nem átall árulóvá válni- szabotálni annak a közösségnek a határozatát, amelyhez az ország tartozik- az nem érdemel mást."Legyen stratégiai nyugalma a sirjában"- de ne legyen nyugalma itt a földön. Orbán&Co teljesen kiirja magát a civilizált emberek közösségéből, kár hogy magával rántja Magyarországot is.Ennyire szégyenteljes még nem volt magyarnak lenni.
Gyurka80
@Mirabilis: Ennyi hülyeséget a dk irodában mondták neked?
Gyurka80
@kereső: Szépen megköszöni a sok segítséget az idióta nagykövet asszony! Ezért a mondásáért le kell zárni a határt.
magyar1
Amúgy most szerezte meg a ribanc a jogalapot arra, hogy kiutasítsuk az országból.
Ugyanis a 1964 (5)_ös Bécsi konvent kimondja:
Tilos az acreditált diplomatának bleszólnia, véleményeznie nyilvánosan a fogadó ország belügyét.
Pont.
Ezt a kommentet most olvastam valahol, de még ennél érdekesebbek is vannak.
Gyurka80
Jobb, ha qssba marad a nagykövetasszony, mert Magyarország "felszabadítói" ukránok voltak, azóta is azt nyögjük.
magyar1
Ez egy másik komment:
Sztyepan Bandera , Ukrajna nemzeti hőse a háború alatt tartott UPA kongresszuson kijelentette , hogy az ukránoknak három ellensége van :
az oroszok , a magyarok és a zsidók.
A következő kongresszuson már csak az oroszokat és a magyarokat említette. Zsidók nem maradtak.
Diplomataként saját országának történelmét sem ismeri ?
justhpeter
Minden tiszteletem a Nagykövet Asszonynak !!! Európai módon és világosan beszélt. Azt, hogy az putyinisták és az orbánisták
szellemi alultáplátságuk okán nem értették a normális magyar emberek leszarják.
Eladott Ország
Az ukránoknak fakardot sem küldünk, de ha az oroszok rajtunk keresztül akarnak fegyvert szállítani, az rendben van. Orbán ismét megmutatta, hogy Putyin csicskája, és kész hátbaszúrni Európát.
ezalenyeg.hu/data/articles/183/1833/article-183338/signal_2022_03_01_14_09_23_378_focuspointscale_w800_h450_fx0_fy0.jpg?key=dc0006e2c1ce2d93aa16e83052808459
Golyóálló mellényeket és védősisakot kértek az ukránok a magyar kormánytól, kategorikus elutasítás volt a válasz – tudta meg az Azonnali.
azonnali.hu/userfiles/c/7/c7981b5c23ea0ffe93dc7e1d92d6fcd2_thumb_940x527.webp
Orbán megint benyalt Putyinnak. Románia, Szlovákia, Lengyelország fegyverekkel, lőszerrel, egyéb hadviseléshez szükséges eszközökkel is támogatják az ukránokat, mi pedig még a szállítást is akadályozzuk. Baj lesz ebből, Kakadu. Lengyel barátaitoknak a PiS -ből („Jog és Igazságosság Pártja (PiS)” )most lett hányingerük tőletek. Nem,nem Kakadu, ezt az indokolja, hogy az eddigi szankciókra való rábólintás miatt már így sem fér egy zabszem se a seggetekbe a kolostordisznóval egyetemben! Fostok Putyintól, mint ördög a tömjénfüsttől. Szijjártó: Nem engedélyezzük halált okozó fegyverek átszállítását Magyarország területén.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274891404_2030143740523683_6643917486628694827_n.png?_nc_cat=102&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=L1ycEEU-U4EAX_mwWE7&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8_OhMMKb-CLnK4EZs4-GQQbdEejf2IwGtxk-Wwym790Q&oe=622784D9
magyar1
Ez is jó kérdés: Szeretttem volna a nagykövet asszonyt akkor is hallani, amikor meghurcolták az ukrajnai önkorányzati választás után a szürtei magyar képviselőket, mert a tanácsülés előtt elénekelték a magyar himnuszt. Egy rossz szava nem volt arról, hogy milyen eljárás ez egy nép ellen, aki a saját himnuszát elénekli.
magyar1
Ez se rossz:
Én azt mondom annyit segítsünk Ukrajnának amennyit ők nekünk az említett 1848-as forradalom és szabadságharc során illetve 1956-ban. Pont annyit semmivel sem többet ezt követeli meg a tisztesség.
Eladott Ország
Ez egyik, PÓLÓBAN irányítja a 40 milliós népét egy háborúban, közben 400 orosz zsoldosnak az a feladata, hogy megölje őt! A másik, békeidőben, GOLYÓÁLLÓ MELLÉNYBEN, 8 testőrrel látogatja az acsalagi ovisokat! Az ukrán elnök ugyebár humorista is volt. Mennyire igaz Karinthy mondása! : Akinek van humora, az mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275045225_4898967873528929_1603240597710203954_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ixQsiWmrDVcAX8Sj0SP&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_ry5ffJ7pHn3mpEzYS1cusVbnshPXf7F2bFyhMiOhTRQ&oe=6227ED98
Gyurka80
@Mirabilis: Látszik rajtad az alfahír! Az ország segítségét kell megköszönni 140ezer honfitársa jött ide.Nem kevés munkákban és pénzünkben vannak.
Gyurka80
@Mirabilis: Az olkt kamulap is látszik rajtad, hülye vagy minden marhaságot beszopsz.
Gyurka80
@Mirabilis: Ha kétszer írod akkor is hülyeség, mert ahonnan tájékozódsz ezt teszi veled!
fergeteg
Ki ez az ukrán kurva? Jönne Beregsurányba,Tiszabecsre.
fergeteg
Itt vannak honfitársai és így beszél. Kifelé az országból.
Nessy
@KisTehen: Nem lehetne az Osztrák - Magyar monarchiát visszaállítani? Igaz, most nincs egy Deák Ferenc! Csak egy zakkant "utcai harcosunk"!
Nessy
Elnézést a zavaró hozzászólásét, nem figyeltem oda, épp keresztény, jobboldali kulturális beszélgetés zajlik!
kereső
@Gyurka80: Hülye vagy te B+. Komolyan ennyi ésszel, miért nem te vagy már Magyarország államfő jelöltje? Ott lenne a helyed az élbolyban.
Pipás
@Gyurka80: Te mondod? :DD Egy értelmes hozzászólást sem lehet olvasni tőled. Költözz a fönőköddel a barátjához putyinhoz.
Gyurka80
@Pipás: Te meg költözz bidéhez az elcsalt választással elnöklő amcsira, hátha találsz arra valamilyen neked való lmbt...-t.
Nyírfa
@kereső: Látom, @magyar1: vérszemet kapott. Képzeld el, ha egy ilyen ember hatalmat kap a kezébe. Csak egy ici-picit. Nem, inkább ne képzeljük el, mert óhatatlanul a nácikat kiszolgáló házmesterek és kisnyilasok jutnának eszünkbe róla.
Nyírfa
@Horizont: Igen, tőled tudom, hogy ő is, vacsi is idős asszonyok. A kecskémet nem bíznám rájuk, nemhogy a gyermeknevelést. Gondolom, szívesen "rendet tennének" egy-egy átnevelő táborban. Ők a mindenkori feljelentők, kápók, úrhatnám cselédek prototípusai. Primitívre programozott robotok.
kereső
@Gyurka80: Az lehetséges. Viszont idiótaként is megvan a magamhoz való józan paraszti eszem, hogy felmérjem/belássam-mennyire igaza van annak a Nagykövet asszonynak. Aki ma arra készül, hogy megüneppelje 1848. március idusát- a magyar szabadságharc hőseit- az nem támogathatja putyin ageresszióját semmiféle képen. Mert az amit orbán +druzsba peti tesz, az putyin támogatása. És az akkor ne szónokoljon békéről, szabadságról, szuverenitásról, és nemzeti önrendelkezésről.Mert ha azt teszi, akkor hazudik.
Nem túnt fel, hogy még nincs is paks2-.de a nem működő erőműre hivatkozva mondják, hogy nem lesz "rezsicsökkentés"??!! És én vagyok az idióta- te meg putyin scheggnyalója, és mint ilyen a szabadság és Magyarország ellensége orbánnal együtt.
Nyírfa
@kereső: Petőfi március 15-én leparancsolná Orbánt a múzeum lépcsőjéről, felszólítva, hogy ne gyalázza tovább a szabadság szellemét!
De kellene ennek az országnak most is egy Petőfi!
kereső
@Nyírfa: Meggyalázzák nem csak a szabadság szót, hanem a szabadság szellemét is.
Gyurka80
@kereső: Azért egy ukrántól március 15.-ére hivatkozni, akik "felszabadították" országunkat, (nem az oroszok) és ki tudja mit zabráltak és csináltak, minimum pofátlanság, főleg ahogy bánnak a kisebbségekkel. Egy nagykövetnek nem az a dolga, hogy kritizálja az országot, de amilyen az elnöke aki a f.szával zongorázott, olyan a nagykövet is. Azzal foglalkozzon az országukban a nagy szabadságban donbaszban emberekre gyújtották rá az épületet stb.
magyar1
@kereső: Igen, amikor az eszed nem ad értelmes választ, akkor hülyézel. Ez pedig igen sokszor így van.
kereső
@Gyurka80: Már megbocsáss, de hülyén hivatkozol. Az aki most nem itéli el az orosz agressziót egy szuverén állam ellen, az ne "ünnepelje" a szabadság eszméjét: És ebből a szempontból tökéletesen releváns, hogy ezt éppen Ukrajna, az agressziót elszenvedő Ukrajna nagykövete mondta ki. Én meg emlékeztetlek téged, és minden schegget nyalót 1956-ra.Ti mondjátaok magatokat kizárólagos örököseinek. Hát akkor most köpjetek fel, és álljatok alá.
kereső
@magyar1: Má" megbocsáss, de a primitiv nem fedi a hülyét. És tudod miért kaptad a jelzőt? Azért mert ide hozol egy nemzetközi szerződésre hivatkozást, amit egy tényleg hülye idézett be- akit felháboritanak a Nagykövet asszony m,ondatai, de az nem , hogy Oroszország felrúgta a Bpesti 1994-es nemzetközi megegyezést, és naponta felrúgja azokat a nemzetközi egyezményeket, amelyek tiltják a kazettás rakéták és vákum bombák használatát, főleg a civil lakosság ellen. Gondolkozz már ember!
magyar1
@kereső: Akkor 0:0. Minden ukrán élete Zelenszkijre van bízva, ha ő lemondott volna akkor nem került volna sor az utóbbiakra.
De nem azt mondom, hogy nem ítélem el ezért Putyint, mert az embert neki is számba kellene venni. De amíg ez a Zelenszkij nem tágít addig nem lesz béke mert ő képviseli az oroszok számára veszélyt.
Gyurka80
@kereső: Aki 56-ot ehhez hasonlítja nincs ki a 4 kereke! Pl. az 56-osok nem lőttek le oroszokat a támadás előtt, mint ezek donbaszban.Ha nem tudnád már 2014 óta tart az ukránok és fasisztáik háborúja.persze ezt a libsi sajtóban nem látod!
kereső
@magyar1: Miért tágitan? Az ukránok rá bizták országuk vezetését, rábizták az életüket. Akkor? Mi a bajod vele? Ne hogy Te vagy bárki más szabja meg, irja elő, hogy az ukránok mit akarjanak. Komolyan nem érted?,hogy putyin egy független szuverén országot támadott meg mondvacsinált ürügyekkel, hazugságokkal? Komolyan nem érted, mit jelentene Magyarország vagy bármely más ország számára egy ilyen agresszió egy másik állam részéről? Ha ezt most igy elfogadjuk, ki mondja meg, hogy nem mi leszünk-e a következő áldozatai valaki elborult elméjének, hatalom mániájának? Komolyan nem érted, hogy mit jelentene, ha Magyarország vezető politikusai itt hagynák az országot egy ilyen helyzetben. Tényleg gondolkozz már!
kereső
@Gyurka80: Te ne merd a szádra venni a magyar szabadságharcot! nem vagy méltó rá, hogy a szabadságról beszélj. És nem méltó rá orbán sem.
Gyurka80
@kereső: Ahogy elnézlek a te őseid még nem voltak itt 1848-ban.Világosan utoljára írom NEM szabad mégegyszer azt csinálni amit a barom kádár 1968-ban bevonult csehszlovákiába, azóta is köpködnek ránk, ki kell maradni ebből, ezt a f.sz elnöknek és a nagykövetasszonynak is tiszteletben kell tartania.
Csizmás Kond
Ezek úgy nyüszítenek mintha helyettük a háborút más kéne megnyerje. Nekik kellett, maguk főzték, hát egyék meg.
Pipás
@Gyurka80: A koromnál fogva, már nem szívesen költöznék el innen, viszont, ha mennem kellene 100-szor inkább az USA-ba mennék, mint az elmaradott, lerabolt, szegény és lebutított Oroszországban.
kereső
@Gyurka80: Ő , Te nagyon hülye! A barom kádár kinek az oldalán vonult be, leverni a "prágai tavaszt"? Nem az oroszok által vezetett varsói szerződés keretén belül? Ami 1848-at illeti, Ptőfi lelökne téged is a Nemzeti Múzeum lépcsőjéről- ezért amiket itt irogatsz. Ha, nem érted meg azt, hogy Ukrajna egy független szuverén állam, amelyet most megtámadtak az oroszok- akkor számodra a szabadság, a szabad önrendelkezés joga, a szuverenitás csak üres szavak, tartalom nélkül.
Az őseim már itt voltak 1848-ban, bár nem büszkélkedhetem echte magyar pedigrével- mint azt néhányan magukról állitják. Ki, tudja , hogy benned is hányféle náció vére csörgedez- kompország voltunkk, vagyunk. Ha tudod , hogy ezt mit jelent. Te nagyon magyar!
Yoda69
A pavatanc ideje lejárt. orbannak el kell dontenie melyik oldalon all: putyin puncsija marad, vagy NATO es EU tagallam. A ketto egyutt nem megy. Viszont, ha NATO es EU mellett marad, akkor at kell engednunk a fegyvereket az orszagon, le kell allitani Paksot es sot katonakat is kell kuldeni, ha odaig eszkalalodik a haborus helyzet, hogy a NATO erre kenyszerul. Ezt irtuk ala, ezt vallaltuk. Nem mondhatjuk azt hogy ebbol most mi inkabb kimaradnank, mert ez nem igy mukodik. Ezt a hazug kettosbeszedet amit orban es a fideSS muvel mar 12 eve, egszer es mindenkorra le kell zarni.
Gyurka80
@Pipás: Az USA-ba nem mehetsz,, ha nem tudnád!
Gyurka80
@kereső: Erről beszélek te barom, csak NEM érted, hogy ki kell maradnunk ebből, az ukrán fasisztákat meg nem védeném semmiképp, ennek a háborúnak igencsak megvolt az előzménye.Mi nem szeretjük a Putyint, csak az igazságot és nem nyaljuk be a libbantak idiótaságait! Nem kellene bosszantani az oroszokat! Nem kellene a nato-nak az egyezményt felrúgva 200km-re Moszkvához mennie.Ha belegondolsz (nem fogsz) ez az oroszok részéről önvédelem, mit szólnának az amcsik, ha oroszok csinálnák ezt Kubában?! Amit meg a fasiszta ukránok mondanak nem állnak meg ukrajnánál nettó hülyeség, mert a natot nem támadja meg Putyin ezt csak az ilyen hülyék szopják be mint TE!
Gyurka80
@kereső: A történelem ismereted annyi mint ennek a nagykövetnek.56-ban az oroszok nem megtámadtak minket, hanem a hazaáruló kádár hívta be őket (gondolom ukránok voltak) idióta! 1948-ban pedig az oroszok (és ukránok) segítségével verték le a szabadságharcot a labancok. NEM szabad egyik oldalra sem állni, nincs több földünk amit ellopjanak! Az felháborító a labancok miért kapták az 1 vil.háború után burgenlandot mikor ők rángattak bele minket!?
Pipás
@Gyurka80: Én és a családom nem a múltban él. Előre kell tekinteni, segíteni a rászorulókat. Jó tett helyébe várhatsz csak jót.
Gyurka80
@kereső: A pofátlan nagykövet most a fradi edzőjét akarja kitiltatni! Ki kell tiltani őt mert beleszól a dolgunkba!
Gyurka80
@Mirabilis: Láttad a videót? Hát már a saját szemednek sem hiszel? Van baj nálad!
Gyurka80
@Mirabilis: Te erre válaszoltál , ott van:márc 4 22:03 dettó neked:mert ahonnan tájékozódsz ezt teszi veled!
Gyurka80
@Mirabilis: Ha nem tudod mire válaszoltál nagy a baj!
Gyurka80
@Mirabilis: Ebben a cikkben van idióta: A nagykövetasszony foglakozzon a saját b.zi elnökével büszke lehet rá ő is ilyen lökött : ripost.hu/kulfold/2022/02/volodimir-zelenszkij-igy-lett-egy-meztelen-fellepest-is-vallalo-komikusbol-ukran-elnok
Gyurka80
@Mirabilis: Akkor nem látod f.szverő elnököt idióta!
Gyurka80
@Mirabilis: F.sszal zongorázó! Látszik rajtad csőlátásod van, mert csak libbantakat nézel meg.
Gyurka80
@Mirabilis: Hiszen a videón azt csinálta, hiába nem hiszed, vak vagy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.