A kétszeres olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaoang fájdalmas hangvételű interjúban firtatta a Magyar Olimpiai Bizottság számára elfogadhatatlan magatartását... –Nincsenek nagy elvárásaim, de azért azt nem jó érezni, hogy mi vagyunk a MOB-ért, s nem ők értünk. Pekingben is nekünk kellett dolgoznunk azért, hogy ők jól érezzék magukat.” ... Shaoang szerint a MOB képviselőinek az is problémát okozott, hogy a versenyzők nevét megtanulják, ami egyértelműen arra vezethető vissza, hogy a szervezet jóval kevesebb figyelmet szentel a téli olimpia résztvevőinek, mint a nyári játékok sportolóinak.

Forrás: m4sport.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nekem erről a kínai fiúról az jut eszembe, hogy a pekingi vezetés megkérte Putyint, addig várjon az invázióval, ameddig tartanak a játékok.
A fiatalember sem a háborút nem sérelmezi, sem felháborítónak nem tartja, hogy Kína tudott Putyin terveiről, és csak haladékot kért.
Nyírfa
@sgl: Tudom, hogy apai ágon kínai, büszke is rá, felvetette, hogy, amennyiben bajnok lesz Pekingben , a magasba emeli a kínai zászlót is. Végül is nem tette meg.
Nem tudom becsülni sem őt, sem a sportsikereit.
Édesem, a foci olyan távol áll tőlem mint Orbán Viktor, egyedül Puskás Öcsi nevére emlékszem. :)

Bocs, hogy tulajdonképpen offoltam a cikket, de taszít, hogy ennek a fiúnak nem a háború fáj, hanem a hülye magyar MOB. Hát, teszek a fájdalmára, irány Kína.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.