A köztévé Világ című műsorában Bende Balázs propagandista a legjobb formáját hozta – vette észre a 444.hu.

A "független" köztévé műsorvezetője szerint addig van rezsicsökkentés, amíg Orbán a miniszterelnök

Az "elemző" Orbán Viktornál is határozottabb állt ki az ellen, hogy Magyarország fegyvert és katonát küldjön Kárpátaljára. (Ez csak a Fidesz narratívája szerint van így, az ellenzék számtalanszor cáfolta már, hogy ez nem igaz.)

Majd arról beszélt, hogy a menekülteknek és a kárpátaljai magyaroknak is az lenne a legjobb, ha a háború minél hamarabb véget érne:

„Ez ellen dolgozik azonban szinte a teljes Nyugat, amely fegyvereket szállít Ukrajnába. Szerintük ezzel az ukránok harcát segítik, pedig rövid, de hosszú távon még inkább csak rontanak a helyzeten. A magyar baloldal is folyamatosan a háború minél további elhúzódása mellett áll ki azzal, hogy fegyvereket küldenének Ukrajnába.”

A magát függetlennek és nemzetet szolgálónak tituláló köztévé műsorvezetője arról is beszélt, hogy

"addig van rezsicsökkentés, amíg Magyarország miniszterelnökét Orbán Viktornak hívják, mert a magyar baloldal ismét, az orosz-ukrán háborút kampánytémaként használva támadja azt".

Bende szerint a "baloldalnak" azért jó, ha minél rosszabb a magyaroknak, mert akkor jobb eséllyel mennek neki a választásnak.

Forrás: 444.hu

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tehenész
Ez zsírpacni is úgy néz ki mint rezsi Szilárd, ebbe fognak bele őrülni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
amit ezek müvelnek az már seggnyalás mesterfokon! undorító és szánalmas!
Béla333
1./ Nincs rezsicsökkentés!
2./ Hazudik a maffia éjjel-nappal, így a rezsicsökkentésről is!
3./ Beiktatott közbenső cégek biztosítják, hogy a rezsicsökkentés címmel is lophassanak a maffiózók!
4./ Mocskos, tolvaj, hazaárulók a maffiózók, a legkártékonyabb fajta az emberi evolúcióban!
Nessy
Meg amíg még Orbán kap innen, onnan pár száz milliárd hitelt, amit még az ükunokáink is fizethetnek!
Tehenész
Ez zsírpacni is úgy néz ki mint rezsi Szilárd, ebbe fognak bele őrülni.
division
Háború meg addig, amíg Putyin jónak látja.
leszholnapis
@division: Putyin kurvára leszarja orbánt csak eszköz a sakktáblán...pl. egy paraszt...
division
@leszholnapis: Putyin szarik mindenkire.
Emmersson71
@Tehenész: Ennek meg sem kottyanna 4-5 hét éhezés.
Béla333
"Bende szerint a menekülteknek és a kárpátaljai magyaroknak is az lenne a legjobb, ha a háború minél hamarabb véget érne.

„Ez ellen dolgozik azonban szinte a teljes Nyugat, amely fegyvereket szállít Ukrajnába. Szerintük ezzel az ukránok harcát segítik, pedig rövid, de hosszú távon még inkább csak rontanak a helyzeten. A magyar baloldal is folyamatosan a háború minél további elhúzódása mellett áll ki azzal, hogy fegyvereket küldenének Ukrajnába.”
Ebbe tényleg nehéz belekötni, ha az ukránoknak nincs fegyverük, az oroszok gyorsabban végeznek az ország megszállásával. "
444.hu/2022/03/05/a-kozteve-musorvezetoje-a-teljes-nyugat-a-haborut-veget-huzza-el-azzal-hogy-fegyvereket-szallit-ukrajnaba

Ez mindennek az alja...
Emmersson71
@Béla333: Ezeknek a mocskos ukránoknak van bőr a pofájukon és védik a hazájukat! És még csak vissza sem utasítják más államok segítségét.
Eladott Ország
Csak egy dagadt, a fidesz seggéből kilógó, elmebeteg barom vagy! Tavasszal, takarodó lesz!
human
A köztévé minden egyes politikai műsora vallomás a vádirathoz.
Sámannus
Mitpofázol te szatos képű?
"A magyar baloldal is folyamatosan a háború minél további elhúzódása mellett áll ki azzal, hogy fegyvereket küldenének Ukrajnába.”
Tisztában vagy azzal amit ide okádol azért Oroszország anyácskádban tizenöt év börtön jár?
Mennyél már oda ahonnan jöttél dumáld meg magaddal hogy mi az anyád retkes pichájának vagy te itt?
Ilyet még az a szélkakas orbán nagyon geci viktorkád sem mondhat! Ukrajnában béke és biztonság van és külön figyelmet fordítanak a szigorú törvényességre úgy hogy a te csókos testvéreid nem mondhatnak olyat, hogy a baloldal háborúzni akar amikor a mocskvai nénikéd kuplerájában nincs háború, úgy háborúba sem lehet rángatni Magyarországot, te buzzant köcsög köcsögövics.
human
Vannak a neten állatos videók amikben a papagáj kutyának képzeli magát.
Ez csak a köztévé és a függetlensége kapcsán jutott eszembe.
www.youtube.com/watch?v=evbt9tiM6vk
namihami
""Utálom a köztévés pocakos szócsöveket!""
Persze, lehet, hogy már rosszul emlékszem és ez nem szó szerint, pont így hangzott el!!!
Rizikó
Ez így van. A libsik lopni, sarcolni, uszítani tudnak csak!
human
Csak hogy tiszta legyen ki is ez a tokaszalonna:
"Aki be van osztva, rá kerülhet a sor, hogy a megfelelő narratíva, a megfelelő módszer és irányvonal mentén anyagot kell írni róla. Akinek ez nem tetszik, annak be kell menni a főnökhöz, le kell adni a felmondását, és el kell menni."

Szerkesztői utasítás a köztévénél: „Ebben az intézményben nem az ellenzéki összefogást támogatják”
www.szabadeuropa.hu/a/szerkesztoi-utasitas-a-koztevenel-ebben-az-intezmenyben-nem-az-ellenzeki-osszefogast-tamogatjak-mtva-fidesz/30940923.html
human
Egy kis összeállítás arról mennyire is független ez a közmédia
youtu.be/P8qNfIYaK3g?t=23
Yoda69
Remelem ez a zsirdiszno a kormanyvaltas utan egy medianal sem kap majd allast.
csipetke
Te jó Isten! Ez a lény annyi baromságot hordott össze,hogy elképesztő. Orbán a bandájába csupa debilt szedett össze?!
kissé felnőttem
ez a hályas még hisz a mesékben? ja nem nőtt még fel a hazugságokból
Sámannus
Néha kihagy az agyacskájuk különösen
Az 1. pont ukrajnában nem háború van! 15 év sötétzárka.
2. Az ukránok ellopják a kiskatonáktól a tankokat, hogy utána magukat lőjék.
3. A lakosok felzaklatják szegény éhező katonákat, arra kényszerítik a menekülésükkel hogy meghúzzák a ravaszt.
4. Az ukránok éheztetik szegény hadseregünket
5. Az ukránok vizet és szállást sem adnak a katonáinknak
ómió
Szerinte? De, hisz', ezt Maki efftárs már rég "belengette"! Az ő "rezsicsökkentése" a "kevesebb áramot kell használni, kevesebb gázt kell használni, kevesebb vizet kell használni" típusú! Már "elfelejtettékek" efftársak, vagy "csak" lehazudnátok?
Sámannus
@ómió: Ukrajnában putyin csinyája a rezsicsökkentést. Szétlövi az erőműveket, hőközpontokat vízműveket.
Bizony nekedis meg a pohos csüngőhasúnak is ott a helyed..
ómió
@Sámannus:Te meg a helyedről, a bolsi diliházból szöktél meg, vagy csak Maki efftársad "rezsicsökkentési terveinek" éljenzése vette el a maradék eszedet is?
Pipás
@ómió: A te eszedet nem vehette el senki. Te ilyen "gyári hibásan" születtél.
Emmersson71
"Bende szerint a "baloldalnak" azért jó, ha minél rosszabb a magyaroknak, mert akkor jobb eséllyel mennek neki a választásnak."

Milyen egyszerű lett volna kifogni az ellenzék vitorlájából a szelet úgy, hogy úgy kormányoznak, hogy jó legyen nekünk, ne rossz és egyre rosszabb!
Sámannus
@Emmersson71:A magyaroknak csak az a bűne, hogy egy másodpercig is hittek a csüngőhasú miniputyinnak. bedőltek a háromszáz forintos hazugságának, és tétlenül nézték az ország lerombolását. Bizony polgártársak bűnözők vagyunk ennek a bitang ganéj társaság tettestársai, mert elhittük az orosz propaganda hazugságokat. mára csak annyi a dolgunk, hogy elmenjünk a legközelebbi krematóriumhoz, és süttessük magunkat,,hogy legyen mit felzabálni a ruszkiknak.
evacica
Ha ez igaz lenne én lemondok mindenről, ha ezektől a tolvajoktól megszabadulhatok! Te meg csak fagyit tovább addig míg lehet, utána mész te is a lecsóba!
Sámannus
Megírtad már a házi feladatot szaroskám? Előtte vagy utána csokiztok?
ómió
@Pipás: Te, akkor, most a tetvesbolsi egódat hazudnád rám, vagy csak Maki efftársad tervezett "rezsicsökkentése" járatja csúcsra az elmebajodat?
Sámannus
Te tejfeles képű gecihuszár ! Tudod ki szállít fegyvert az ukránoknak? No seggfejkém segítek neked, de előbb üljél le a popókádra mert elfog rántani az a rengeteg nagy üres fejed és még a maradék vér is alább száll, no nem a töködbe hanem a seggedbe fog váladékot kiváltani amikor egy fiúkedvelő köztörvényes magáévá tesz. Látom hogyan fogsz neki boldog órákat szerezni te elme roggyant. Hát megsúgom miért dicsérlek ilyen alázattal. Hát a te putyinkád szállít fegyvert az ukránoknak nagyokos. amivel bevonultak Ukrajnába, a jelentős része vagy megsemmisült, vagy az ukránok tulajdonába került. Ha ez olyan nagy bűn amivel az oroszok magukra húzzák az ukránokat, az bizony ezeknek az igen titkos küldeményeknek köszönhető. Most ha leesett az állad kérjél elsősegélyt abban a baszott nagy házban ahol árulod a hazánkat.
Úgy gondolom, hogy le kéne már állni az alávaló hazudozással, és kiszállni a bulikábul, mert igen szar lesz a cosinus fí. Tudod ezzel mérik a hatékonyságot. Mennyé ha nem tetszik és írjál a te kleptomániás viktorkád vállán, és súgjad neki azt is hogy mindenki átbassza mint szart a palánkon
Pipás
@ómió: Már megírtam neked egyszer te csökött agyú román cigány, hogy így ("hazudnád rám") magyar ember nem beszél. Éltesd csak a hazai orbánodat = Nicolae Ceaușescu-t.
Sámannus
@Tehenész: Azért nem túl okosak mert van ám olyan fegyverszállító is aki nem kis gondot okoz a légvédelemnek, és a földi erőknek ráadásul még az orosz hadihajókat sem engedi közlekedni, Oszt sem putyin nem támadja sem orbán.
Pedig állítólag még szövetségesek is valamilyen értelemben. Mi érti ezt? Lehet, hogy még riválisa is lesz nemsokára a térségben. Volt már háború ahol együtt harcoltak és olyan is ahol az oroszokat semlegesítette. Én csak pislogok ahogy itt forgatják a lapokat.
ómió
@Pipás: Ha csököttagyú román cigányt láttál és nem tetszett, akkor ne állj a tükör elé, szarkupac efftárs! Így elkerülheted a látványt! Ha meg majd agyad is lesz, azt is megérted, amit olvastál!
Pipás
@ómió: Mi van tükrös? Sekély a fantáziád?
Tehenész
@Pipás: Hagyd a fenébe ezt a barmot, ennek az agyára ment a királyi Tv-ben látottak. Olyan sötétség van a fejében mint adás szünet esetén a képernyő.
ómió
@Pipás: Hát, ha a csököttagyú román cigány látásának kiküszöbölésére is segítségre szorulsz, bolsiék főgyagyása, akkor a saját "fantáziasekélységed" az, ami ordít az üres fejedből! Észre se vetted? Vagy, ami nincs, arra hogy is vehetted volna? Eszerint egyenesági rokon vagy @Tehenész: efftársaddal!
telegdilaci
@Tehenész:Mekkora egy bunkó agyatlan vágásra érett Disznó addig lesz neked is a hazugságot,szajkózó Propaganda Köztévének csúfolt,Szenny csatornánál ameddig Orbán van kormányon azután reszeltek neked!
Pipás
@ómió: Nagyon gyenge! Persze a szellemi képességeid behatárolják a lehetőségeidet. :D
ómió
@Pipás: Már megint nem érted? Még ezt se? Merülj alá, bolsi latrinabúvár! Ne erőlködj tovább!
Toller Béla
Abba még bele sem tud gondolni ez a kövér disznó, hogy a 700 forintos benzint és annak megfelelő dieselt, valamint áramot és gázt még az ő magas fizetése sem fedezné, ergo az államnak - akár akarja, akár nem - valamit át kell abból vállalnia ! ÉS ettől még nem kell fasiszta tempót diktálnia !
Sámannus
Lekvár Azért nincs 60%-s csökkentés mert ti csak huszat akartatok a népnek adni, Ilyen rongy hapciárs ribancokat még nem hordott a föld a hátán.
almosd
Ferdít, hazudik, hülyeséget, beszél ,csak a szokásos fidesz propaganda ,de jól fizet milliárdokat ,pedig máshová is mehetne ez a pénz .
namihami
Ez vajon a Rezsipacal, busóálarcban vagy a fidesznek ennyi, egykaptafára készült hízott tinóra telik?
Sámannus
Mehetne ez a fazon a frontra, mert nehezen tudja kikerülni a golyó. Egy tank hadosztály fedezhetne.
Sámannus
Inkább mondjuk azt, neked addig van munkád, amíg a sötétség uralkodik.
Sámannus
@durbincs: Ez is csak egy fitymamocsok, akkor mosakszik miko a kancácska seggében kavarja a geczisz szartt, Amíg tórós lófesz nem lesz ám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.