Lukácsi Katalin, Donáth Anna és Dobrev Klára társaságában tartott utcafórumot Debrecenben Márki-Zay Péter.

"A kárpátaljai magyarok szégyellik Orbán Viktort" – kemény üzenetet intézett a miniszterelnökhöz Márki-Zay Péter

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt a három ellenzéki jelölt mellett kampányolt, és többek között arról beszélt hallgatóságának, hogy április 3-án két választásunk lesz:

a putyini-orbáni modell, az emberek egymásnak úszítása, vagy egy jobb világ.

Véleménye szerint Magyaroszág elvesztette jogállam jellegét, mert a bűnözőket nem üldözik. Nálunk a korrupció lassan a normális, és fel se háborodunk, ha egy polgármester lesz a település leggazdagabb embere. Márki-Zay szerint a közmédia annyira "független", hogy az ellenzéki előválasztásról be sem számolt. Azt is elmondta, Magyarország élén egy hazaáruló áll. Nem védi meg az ukrajnai magyarokat sem – vélte Márki-Zay.

Márki-Zay Péter szerint az Orbán Viktorok és Kósa Lajosok miatt az összes családtagjuk szégyenkezhet.

Orbán végérvényesen a történelem rossz oldalára tette hazánkat a hintapolitikájával

- tette hozzá. Április 3-án térjünk vissza Európához mondta még, és azt üzente, nem attól függ a hazafiság, hogy valaki bal- és jobboldali, keresztény vagy ateista-e. Orbánék szerinte kisajátították a rossz cél érdekében a nemzeti és keresztény jelszavakat.

Márki-Zay szerint Orbán Viktor egyre inkább elszigetelődik, és már a lengyelek is megvetik őt, a kárpátaljai magyarok pedig szégyellik.

Forrás: debreceninap.hu

Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Csak a címre:- ...és nemcsak a Kárpátaljai magyarok, hanem a magyarországi magyarok nagyrésze is...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Csak a címre:- ...és nemcsak a Kárpátaljai magyarok, hanem a magyarországi magyarok nagyrésze is...
Csizmás Kond
...szélhámos...és hazudozó...az isten is megveri azt aki rászavaz egy ilyen álnok szarházira.
Mivel lehetne jobban segíteni a kárpátaljiakat minthogy befogadjuk aki jön ?...szerinte fegyvert kéne adni a kezülbe és visszatoloncolni hogy öljék egymást ?...apropo fegyver...a németek elrohadt, hasznavehetetlen és életveszélyes aknavetőket küldtek azokat miért nem hangoztatja ?
Rockxy
a márki 7up péter inkább örülne annak, hogy akik a zorbánt szégyellik, azok nem fognak a fideszre szavazni.

"Magyaroszág elvesztette jogállam jellegét, mert a bűnözőket nem üldözik. "
ez igaz!
se a zorbán, se a fletó, se a márki nincs mégcsak lese tartóztatva!
Maxipocak
@Csizmás Kond: te gyökér! Mit vartyogsz itt, mikor egy aknavetőt nem tudsz megkülönböztetni egy gránátvetőtől? Sötét, hazudozó fideszpatkány! A németek gránátvetőket küldtek, meg panzerfaustokat!
colibri
Az ukrán-magyar határon érkező menekültek megtapasztalják, hogy a törődést, ellátást, segítséget a civilektől kapják. Ha orbán megjelenik a határnál, csak bohóckodik, kíváncsiskodik, produkálja magát. Játssza az eszét. Láthattuk milyen erőszakosan, szinte zaklatott egy családot... és a "fel a fejjel barátom" kiszólás sem odavaló biztatás azoknak a minden rosszat frissen megélt embereknek. MZP nem mondott hazugságot.
troppauerhumer
@Pegero: Csodálatosak ezek az orbán-putyinfelszopó hívők,akik különös szenvedélyt táplálnak az olyan következtetések iránt. ,amelyekre a vezérük goebbelsi propagandistái eszével(?)jutnak.Sztem szórakoztató vagy,lehet ,hogy szadista disznó vagyok, de élvezem nézni a vergődésed,ha rádnézek tényleg egy illegális bevándorlót látok aki a Lipótról vándorolt ki a közéletbe épülésünkre..A nemzetiségi törvény elsősorban az igen agresszív orosz ők miatt született, de pl a lengyelek, románok gyorsan meg is állapodtak az ukránokkal, igaz, ők meg akartak állapodni. A mi csuti tudatrepedésünk meg politikai fegyvert látott benne, akként használta.
Jégtörőből a semlegesség gleccsere: a kormány kommunikációja az orosz–ukrán háborúban.
telex.hu/belfold/2022/03/04/orosz-ukran-haboru-magyar-kormanyzati-kommunikacio-orban-putyin?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202203
Nem bír leállni a pávatánccal.Tényleg elképesztő, amit az az ember művel! Ennyire szita az agya, hogy kiesik belőle, amit mondott előző nap? Nincs senki a környezetében aki helyre tenné?
De Putyin nevét egyetlenegyszer se merte kiejteni a száján
Ilyen hosszú Moszvától a póráz?Mi vagyunk a homok a gépezetben, bot a küllők között, tüske a köröm alatt” - ez a nyílt, Putyin melletti hűségnyilatkozat biztosan hiteles partnerré tette a nyugati szövetségesek szemében a Kárpátok Ártányát.
Békepárti putyinpincsi höhöö..a nyugat-kelet közötti szabadságharcos pávatáncos-az EU rosszabb mint Moszkva, aki 12 éven át építette -kiszolgálta -Putyinnal orális szerelemmel a saját diktatúráját ,a -lengyelek-magyaroknak egy feladatuk van az EU-ba:lovakat lopni,mondá Kacsinszki-demokratikus nyugatot rombolva ...most amikor már döglődik a ló,ötszörös áron adja Putyin az occó gázt...béketeremtő,jégtörő..hiteles..mint a Miskolc Búza téri aluljáróban a lókupec rézgyűrűárus felesége ,a magyar jobbereknek 100+ éves tudománya, hogy a létező legutolsó pillanatban elválaszthatatlanul hozzákötik magukat egy garantáltan...
namihami
Több pénzt kellett volna küldeni. Az erdélyi ""igazmagyarok"" (potyaleső piócák) jó példa erre. Azok bezzeg imádják (a pénzt).
És persze ez a Putyuli iránti alázat és a kinn is vagyok--benn is vagyok játék se javított a szeretetük mértékén.
troppauerhumer
@Pegero:
Ja nem.
propaganda a fidióta uralom alatt álló sajtóban és megszólalnak a fidióta beszélő fejek, hogy tulképpen az ukránok provokálták a háborút.
nem ezt mondta. Azt mondta,hogy NATO tagország vagyunk, azt lépjük, amit NATO tagként kell.A NATO egységen belül. ha...mondta mint szövetséges. A vezérünk békében katona, háborúban meg békefenntartó.
Senki nem akarja háborúba vinni az embereket. Legyen szíves megnézni MZP videóit. Amit a kormánymédia állít, a hazugság.24.hu/belfold/2022/02/25/orosz-ukran-habou-marki-zay-peter-magyar-katona-ukrajna/
Ellenben a valóság az, hogy Orbán sodorta ebbe a qrva veszélyes és kínos helyzetbe az országot a sunyi, kétkulacsos külpolitikával! Én az EU helyében azt is vizsgálnám, hogy mennyire járult hozzá a putyinnal való kapcsolatod a mostani káoszhoz!
Elég sokat blokkolta Ukrajna csatlakozását a natohoz, közeledését az euhoz.

Ez megint csak felveti a kérdést, hogy Orbán hová hűséges: Moszkvához vagy európai szövetségeseihez?
Ezek a viktoriánusok egy gázszámláért hazaárulóvá váltak.Mindennek az USA az oka? Arra is hivatkozhatsz, hogy Putyinnak nehéz gyerekkora volt. A gyilkosok szoktak ilyesmire hivatkozni. Ez egy orosz agresszió, és ne hablatyoljunk másról. Ez háború, ahol bombáznak, emberek fekszenek letépett végtagokkal, menekül, aki tud, vagy elbújik óvóhelyekre, gyerekek halnak... Az oroszok fő célja:
Szétszedni, egymás ellen hangolni, gyengíteni az európai szövetségi rendszerek (NATO, EU) tagjait, hogy az európai államok képtelenek legyenek valódi nagyhatalomként, együttműködve fellépni.
Ezen a f.szságon jót röhögtem..előbb abba a rohatt tükörbe kell belenézni.Fidesz milyen büszke volt hogy Orbán Putyin szövetségese !Júdás legalább 30 ezüstöt kapott, mi azért válunk árulókká, hogy a ruszkik nyerészkedhessenek rajtunk (Paks, ruszki hitelek stb.).
Németh István
Ez az agyhibbant hülye természetesen azt dumál amit akar! Diliflepnije van.így tudták hazahozatni az usa-ból, mint súlyos kezelendő agyhalottat! Ezt tudja róla a gyurcsány és bandája , ezért tolják maguk előtt és ráadásul gerjesztik is a hülyébbnél hülyébb dumára: a lényeg romboljon minden emberi értéket! Istenke verje meg, de azokat is akik ezt a rakás szart tolják maguk előtt!
Béla333
A mocskos hazaáruló maffiát el kell végre takarítani április 3-án, aztán meg börtönbe vágni mindazokat akiknek ezt a jelenlegi helyzetünket köszönhetjük.
Bűnöző, hazug, tolvaj, hazaáruló mocskos banda!
Rohadjon rájuk a műanyag lakat!
troppauerhumer
@Rockxy: Nicsak kibeszél ki az orbángyogyóintézetből hehee..
csak úgy....
@Pegero: hibbantakra kár is, végre töled is valami okos! :)
Sámannus
Kérdezzétek má meg viktorkát, hogy a szabolcsi 200 személyes kétszobás vályog palotákat elfoglalták-e a menekült ukránok.?
csak úgy....
@Pegero: gondoltam!:) oszt az eszed még mindíg nem jött meg?
na nem komolyan kérdem..
verőce21
Ezt a szemétláda társaságot még felkoncolják valahol az országjárásukon valahol, az elkövetkező szűk egy hónapban!
csak úgy....
@verőce21: egyre elmebetegebbek a gondolataid!
Rizikó
Makit ki kéne az ukrán frontra küldeni. Oda való a zsidó, háborús bűnös Zelenszkij mellé!
csak úgy....
@Rizikó: mesélj még nekünk hasonló hülyeségeket tibim, neked ez nagyon megy!
peterkelemen
Az ukrán neonácik beletörlik a lábukat a magyar zászlóba majd felgyújtják! Közben.. Beregszászon járókelőket provokálnak a radikálisok.. letépték a Magyar zászlót a városházáról, amit fel is akartak gyújtani, de a hatóságok megakadályozták.. www.facebook.com/beata.albertkovacs/posts/5267451956618412
Gyurka80
@csipetke: Kevesek vagytok, pofára esel április 3.-án.
verőce21
@csak húgy...: Nagyon megy neked, ez a diliházból hozott szöveg...!
karma1
Sajnalom a karpataljai magyarokat, van most eleg bajuk - de azert ezt az ukranok altal torteno utalatot maguknak harcoltak ki. TUDTAK, hogy Ukrajnaban NINCS kettosallampolgarsag, mert torveny tiltja ezt, de az 1962 ota folyamatosan kapott rohadt magas nyugdijakert ezt a torvenytelenseget is siman bevallaltak - pedig ehhez a tulnyomo tobbsegnel kozokirathamisitasba is bele kellett menniuk!
Belementek - igy orban azt csinal veluk, amit akar, es ahogyan akar.
Ja, meg kene tanulni egyszer es mindenkorra mindenkinek: nincsen ingyenebed, ingyen ajandek, ingyen segitseg!
Ahogy Virag elvtars is megmondta A Tanu simu filmben, hogy "Pelikan elvtars, egyszer kerunk majd magatol valamit"
csak úgy....
@verőce21: hiszen itt töltöm a napjaim köztetek,ti diliház szökevények!:)
látom és nagyon fájlalom a rohamos leépüléseteket!
csak úgy....
@verőce21: neked ott észtországban ment el az eszed,mert hallom,hogy ott vagy?!
csak nem a határon kobozták el,mert tele volt droggal? ;)
troppauerhumer
@KisTehen: Húzd ki a fejed orbángazdád s.ggéből és lőn világosság höhöö..a civil magyar nép tett a menekültekért-ahogy 2015-ben is a Keletinél -ahová orbángazdád felterelte őket,ellenőrzés,regisztráció nélkül -holott 93 milliárdot kapott az EU-tól a schengeni határellenőrzés kiépítésére-a teféle agyilag kéthetes sz.rosgatyáknal gyűlöletszításként,aztán elrohant Merkelhez engedje be őket mert humanitárius tragédia lesz Pesten,és átBKV buszoztatta őket a sógorokhoz, Orbán csak lopott mindenből,még a kerítésből is,de ezt neked olyan magyarázni mint Marinéni a tyúkjainak ne sz.rjanak az udvar közepére,összenőtt a fejed orbángazdád s.ggével .
magyar1
Na ne! Miközben elfogadják a segítséget és menedéket?
Gazella
@troppauerhumer: tudod a fideszes tankonyv modra nagyon beerett. Ugye @KisTehen: mint nálad is!!! Sőt! Fizetett troll vagy!!
Lepényleső
...mi pedig minden tevékenységét szenvedjük a vélhetően bitorlónak,
s nem szerzünk érvényt a "Sok lúd disznót győz!" megállapításnak?
troppauerhumer
@Gazella: Ez fogyatékos orbán-putyinfelsz.pó FideSSpropagandista KisTehen,szellemi rokkantnyugdíjas tagozat ...najó uncsi...Hofi úgy mondta : "Gyerekkoromban Veszprém-megyében ilyeneket legeltettem, de már volt amelyik akkor több tejet adott!"Par napja meg a Putyin-Orban talakozo hozta el a vilagbeket!Sőt, bajjerzsóti még azt is kijelentette, hogy csak a hülye hiszi azt, hogy háború lesz. deákgoebbelsdanika meg egyenesen elvicceskedett azon, hogy az orosz külügyminiszter kérte asszem Bident, árulja már el neki, mikor tervezik ők, az oroszok, a háborút, nehogy épp akkorra időzítse a nyaralását.Látszik, hogy milyen szagértő a katonai vezetésünk. A hírszerzők meg sajna, éppen az ellenzéki politikusok és újságírók telefonjainak lehallgatásával vannak elfoglalva...
Jaja mert a verekedés úgy kezdődött a másik -ugyan nem erőszakkal,nem áldozatokat,károkat okozó gyilkos fegyverekkel,de olyan szankciókkal ami Putyinnak ,de Orbánnak is- a fasiszta rezsimnek fáj -visszaütött mondá a béketeremtő .én nem vagyok hódító csak megvédem putyinisztán határait ,és hol vannak putyinisztán határai ?-volt egy ilyen Hofi szólás Szovjetunióval-hát ahol Putyin hatalmi érdekei megkívánják..

Putyinfelszopó ,seggszáj orálviktor felállta a fogyatékos propagandisták trambulinjára és belehugyozott az őt bambán tátott szájjal imádó orbánfelszopó hívő szektája szájába höhööö..
troppauerhumer
@KisTehen: Nagy a fogyatékos képzelőerőd,amikor meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.
Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy..." Az ide érkezőknek azt tudjuk felajánlani, mint a magyaroknak: három hónapig tudunk ellátmányt adni, utána el kell menni akár közmunkára"
Elképesztő, hogy a magyar állam kivonja magát a menekültek ellátásából! Az állam feladata lenne megszervezni, koordinálni minden, a menekültekkel kapcsolatos feladatot, és Orbán SEMMIT nem tesz! Mindent a segélyszervezetek, és a rengeteg civil önkéntes végez! Miféle nyomorult kormány ez??!

Hatvanpusztán is van pár férőhely, azt felajánlotta már a menekülteknek?" Az ide érkezőknek azt tudjuk felajánlani, mint a magyaroknak: három hónapig tudunk ellátmányt adni, utána el kell menni akár közmunkára"
Elképesztő, hogy a magyar állam kivonja magát a menekültek ellátásából! Az állam feladata lenne megszervezni, koordinálni minden, a menekültekkel kapcsolatos feladatot, és Orbán SEMMIT nem tesz! Mindent a segélyszervezetek, és a rengeteg civil önkéntes végez! Miféle nyomorult kormány ez??!

Hatvanpusztán is van pár férőhely, azt felajánlotta már a menekülteknek?" Az ide érkezőknek azt tudjuk felajánlani, mint a magyaroknak: három hónapig tudunk ellátmányt adni, utána el kell menni akár közmunkára"
Elképesztő, hogy a magyar állam kivonja magát a menekültek ellátásából! Az állam feladata lenne megszervezni, koordinálni minden, a menekültekkel kapcsolatos feladatot, és Orbán SEMMIT nem tesz! Mindent a segélyszervezetek, és a rengeteg civil önkéntes végez! Miféle nyomorult kormány ez??!
Hatvanpusztán is van pár férőhely, azt felajánlotta már a menekülteknek?3..2…1… meg is indult a köpködés Brüsszelre és a pénz kunyerálása. Miközben civilek viszik az adományokat.
a menekülteket a lakosság és a helyi polgármesterek fogadták, mert pl. katonák sincsenek a határon (kivéve ha velük fotózkodsz gumicsizmában)Az állam részéről senki nincs sehol, aki segítené a menekülteket. Mindent az...
Rizikó
A kárpátaljai magyarok szégyellik a magyargyűlölő ellenzéket.

Most világosan látszik ez az ellenzék ellenség!
Pipás
@Bástya Béla Elvtárs: Majd veled fogják megüzenni.
Sámannus
@csak úgy...: Ez a pegero azt is tudja, hogy bekapja és leszopja magát.
Csizmás Kond
@karma1: Tudták és tudják, hogy ukrajna ellenxzi a kettős állampolgárságot de akkor hogy a lószarul akar egy olyan közözsség tagja lenni ahol ez kötelező? hogy akarja hogy segítse őt egy olyan közösség amelynek tagjait a saját országában elnyomja ?...ugye érdekes az ilyen kuncsorgó hozzáállás az ukrán részről ?
Németh István
@sgl: menj a büdös kurva anyádba te marha, háborúba akarod basznia népedet Te őrűlt majomketrec, mert még a majom is eszesebb nálad - nagyon dögölj meg nagyon sürgősen!!
Csizmás Kond
@Maxipocak: ..hájpacni.. az akna vagy gránát egy és ugyanaz,, mindkettő robbanószerkezet csak a méretük különbözik és az alkamazási vagy használati lehetőségül. egyeseket kilövő szerkezetből indítják, másokat kézzel dobnak vagy kitelepítenek utakra, terepepre...és a gyökerezésed arra enged következtetni, hogy a hájas valagadnál és az efajta idióta visszamaradt cigányszokásodnál egyébhez nem nagyon értesz.
kissé felnőttem
@Rizikó: sikari lehet mocskolni a másikat? akkor a viktori határszemle egy bohozat ugye mert a kis települések kevés pénzből sokkal gyorsabban segitettek, és a kormány élcsapata hol kullog? karitativ szervezetek meg a református egyház az élen a kis pénzükkel, hol vannak a milliomosok? ja orbán ... orvosi ellátás ajaj ruházat élelmiszer a kicsik vannak az ÉLVONALBAN ha látod a tőbbi ???ja kampányolgatnak?
Rizikó
@kissé felnőttem: Te miről beszélsz?
Gyurka80
@sgl: Nem szégyelled az őskommancs vásárhelyit ideidézn?! Az ilyen hülyék miatt mint te tudott brüsszelben csücsülni jó pénzért.
Németh István
Ezt a diliflepnis barmot azért kellet hazahozatni az usa-ból mert ha ott lecsukják a zing-zingbe kinyíródik! Ott uas-ba is elkezdett hőbörögni, sehol nem kapott állást a családja koldusként kéregetett abból éltek! Próbáltak mint messziről jöttnek lehetőséget adni - közvetlen rendszeres orvosi ellátás és felügyelet mellett - hogy talpra álljon! Ez helyett a moslék gyurcsány banda felfedezettje lett, hogy ha maguk előtt tolják akkor ők a háttérben maradva azt adnak a szájába amit akarnak úgy tudnak lázítani összevissza rágalmazni, hogy még felelősségre sem tudják vonni őket! >> no ez a zay baromfasz egy diliflepnis őrült! Szülei biztos visszaküldték már a rezsicsökkentésből az adócsökkentésből és a nyugdíj emelésekből származó jövedelmeiket, gondolom a nyálasszájú hülye is visszaküldte a nagycsaládosok segélyét, támogatására felvett összegeket! SEGG FEJEK!!
ómió
A Makit szégyellik, aki viszont efftársiasan a "Zorbánra" hazudja!
Sámannus
@Pegero: Pontosan ez vagy, tudtam csak egy ketreccel beljebb tennélek, ne legyél csúfságnak elől.
Németh István
Ezt a moslék diliflepnis barmot csak sajnálni lehet, míg a mögötte felbujtó heréket, mint gyurcsány, dobrev, bajnai és többi aljadék, meg lehányni!! Ganajozó vellával szétverni a fejüket és kibaszni őket a trágyadombra! Ez a holnap programja!
Sámannus
@Pegero: Tetszel magadnak azért szerepelsz ennyit. Elfoglalt vagy megértem, ha jóllaktál egészségedre.
fergeteg
Teknővájó ! Ki mondta ezt neked? Te hazudod magadnak te ügynök.
Sámannus
@Pegero: Itt a másik oldal. Előtte a kormány foscsorgató handabandája.
www.youtube.com/watch?v=TOavor5_Nlc
Gyurka80
@sgl: Micsoda csapat! Nem feri azt mondták menj a p.csába mondta a szadeszes horn!
Sámannus
@Pegero: És milyen igaza volt Ferinek!. Horn Gábor már akkor sem volt NÓrmális.
Sámannus
@Pegero: Tévedés aki az egészségügyet szétveri az a csüngőhasú akinek Soha nem volt igaza horngábor csak egy faszkalap.
Sámannus
@Pegero: Nékem csak az a biztos, hogy a magyar politikába kívülről beavatkoztak, akiknek voltak áruló partnerei ..
Nem csak akkor hanem ma is árulásból tengetik mindennapjaikat
Nessy
Ami azt illeti az egészségügy igazi padlóra küldése jelenlegi kormányunknak köszönhető, az egyre kevesebb ráfordítással, és az átszervezésekkel, a pancser EMMI miniszterekkel! Az e!múlt két év aztán feladta neki az utolsó menetét!
Nessy
Nem a menetét, hanem az utolsó kenetet ! Néha a tabletem átírja a szavakat !
vacsi
De ezt nem a kárpátaljai magyarok mondták, hanem Márki zaj - na, ennyit róla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.