Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő hívta össze a tüntetést, hogy így tiltakozzon "a választások kimenetelét befolyásoló hazugságok, hírhamisítások és az agresszor Putyint támogató orosz propaganda terjesztése ellen".

A 444 cikke szerint tüntetést szervezett vasárnap 17 órára az MTVA Kunigunda utcai székháza elé Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, hogy "a választások kimenetelét befolyásoló hazugságok, hírhamisítások és az agresszor Putyint támogató orosz propaganda terjesztése ellen". 

17 órától tüntetnek az ellenzékiek az MTVA székháza előtt 

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A tüntetésen a cikk szerint Hadházy mellett Szél Bernadett, Varju László, Szabó Tímea, Brenner Koloman Újhelyi István, Kanász-Nagy Máté, Hajnal Miklós és Márki-Zay Péter mellett Polyák Gábor médiakutató, az ellenzéki médiprogram megalkotója is felszólal majd.

A demonstráció mellett Hadházy azzal érvelt felhívásában, hogy a közszolgálatinak nevezett, évi több tízmillárdos adófizetői hozzájárulásból fenntartott állami tévében az ellenzéki politikusok csak lejárató, hírhamisító anyagokban tűnhetnek fel", a műsorokban "csak a kormány és a Fidesz közeli megmondó emberek adják egymásnak a kilincset Orbánt és Putyint dicsőítve". 

Hadházy szerint "ennek véget kell vetni", és hozzátette, az "állami propaganda elfogult oroszpártiságával és háborús uszításával szemben" is tiltakozni kell.

Forrás: 444.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Rizikó: @Pegero: Lecsaptatok a témára,,mint gyöngytyúk a takonyra...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Csizmás Kond: ha csak ezt nem értenéd..,na sicc!
csak úgy....
egy kis cement & mész,fideszesnek nem köll ész! náluk a bárgyú humor a fontos és,hogy akik naponta átbaxxák öket,azok éljenek míg meg nem halnak,boldogságban,gazdagságban a tölük elharácsoltakból! :)
orbanisztán és a magyar népmesék ,hol a prolit az üveghegyen is túl baxxa át a fideszes bába..
kereső
@KisTehen: Ha én utca volnék, mindig tiszta lennék,
Minden áldott este fényben megfürödnék,
És ha engem egyszer lánckerék taposna,
Alattam a föld is sírva beomolna.

Ja, és azzal foglalkozz boci, hogy a hirek szerint zsúfoltak a vonatok, -tele utasokkal- bőröndökkel, hátizsákokkal utaznak- amelyek Szentpétervárról Helsinkibe tartanak.
simmering73
“A balliberális pártok megsértik a sajtószabadságot” – ezt nyilatkozta a hírhamisító Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója és Dobos Menyhért, a fideszes pártpropaganda, a Duna Médiaszolgáltató Zrt. vezérigazgatója. Tizenkét évvel a fideszes médiatörvény elfogadása után, ami felszámolta a sajtószabadságot Magyarországon, azok a gazemberek, akik elfoglalták az egykori sajtóban dolgozó újságírók helyét, odáig szemtelenedtek, hogy amikor a legprimitívebb orosz propaganda miatt szóvá teszk a gyalázatos tevékenységüket, a sajtósabadság sérelméről beszélnek.
...
Ezek nagy része a szakma selejtje, mert a szakmai tudás, a sajtóetika tisztelete és a jellem az esetek többségében egybeesik. Akik nem tudtak érvényesülni a szakmában, nem állták meg a helyüket a versenyben, örömmel használták szakmai tudáuk híján egyetlen képességüket, a gerinctelenségüket, áruba bocsátva gátlástalan szolgalelkűségüket és jellemtelenségüket, amelyben versenyképesek voltak, és amelyre igazi kereslet mutatkozott. Ezek nem újságírók, hanem aljas propagandisták, hazugságot terjesztő főállású gazemberek, akiket a gazemberségükért fizetnek."
nepszava.us/orban-mediacsicskasai-ugy-tiltakoznak-mintha-ok-ujsagirok-lennenek/
ómió
Ahelyett, hogy Maki efftársuk "felhívására" fegyverrel vonulnának Ukrajnába? Micsoda értetlen banda ez!?
koszpeko
@Pegero: Takarodj a dedos kurva anyàdba!
Majd ha címzek neked valanit akkor ugass romàn geci bérenc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.