A február 24-én indult orosz-ukrán háború árnyékában ez eléggé aggasztó.

Egyre többször fotózkodnak Nagy-Magyarország térképekkel Orbán embereiFotó: Kovács Zoltán/Facebook

A háború kirobbanása körül egyre frusztrálóbb hírek jelentek meg a sajtóban, miszerint a kárpátaljai nemzetiségek az elszakadásukat tervezik, és Orbán Viktor támogatását és védelmét kérték a népirtás miatt. Akkor Kovács Zoltán ezt dezinformációnak bélyegezte és közölte: ezek a hírek minden alapot nélkülöznek.

Azóta viszont a fideszes médiában és a köztévén is elég hangsúlyosan jelenik meg az oroszpárti narratíva, több államtitkár pedig valamiért hatalmas méretű Nagy-Magyarország térképek alatt fotózkodott – vette észre a 444.hu.

Így tett például Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára és Herczegh Anita, akik a köztársasági elnök feleségével és Stephanie Woldenberggel, az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága közép-európai képviseletének vezetőjével.

Ugyanígy láthatjuk Azbej Trisztánt, az üldözött keresztények megsegítéséért és a Hungary Helps program megvalósításáért felelős államtitkárt, Soltész Miklóst és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt, amint a karitatív szervezetek vezetőivel egyeztetnek a kárpátaljai humanitárius helyzetről.

Németh Szilárd államtitkár, a honvédelmi miniszter helyettese február 26-án bejelenti, hogy a csepeli Fidesz-irodába várnak adományokat – egy hatalmas térkép alatt ülve.

De még maga Kovács Zoltán is így pózolt, bár neki az irodájában eleve egy hatalmas Nagy-Magyarország-térkép van felaggatva.

Forrás: 444.hu
Fotó: Kovács Zoltán/Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Ma Magyarország kormányánál nincsen megvetésre méltóbb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nessy: Magyarország az az ország, amely uralkodói jóvoltából soha nem képes tanulni a történelemből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.