Száztonnás segélyszállítmányt küldött Ukrajnába a magyar kormány a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítségével. A sajtótájékoztatón ott volt Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, a miniszterelnök felesége is, akivel készítettünk egy rövid interjút.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kerdezted volna meg a ferjedet, b+ 2 palesz kozorr, hogy mire keszul , es akkor most nem kene lencsi szemekkel racsodalkoznod a vilagra. Ugy csinalsz, mint aki nem tudja, mit csinal a majom ferje
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Nahát !! Ezt a makogást... Leépült rendesen ez a nő... Én jobban tartom magamat, mint ő, ennyi idősen.
szegfue
Ha fizikálisan nem is, de a verbális bántalmazást el tudom hinni... ez utóbbi szerintem még kegyetlenebb. Egy testi sérülés előbb-utóbb begyógyul, de a lélek nem igazán. Szerintem folyamatosan megfélelmiti, ezért fél... ezt éreztem a riport alatt. Az hogy mennyi vagyona lett, abba nem szólhatott bele, ahogy Mészáros Lőrinc sem. "Jött a parancs" és ő is mindent aláirt... O.V. nem tür ellentmondást. Ahogy O.V. nyiltan viselkedik, nem lehetetlen, hogy otthon, a zárt falak mögött valósággal szörnyeteg. Én emberileg, mint bántalmazott nőt sajnálom. Egy ilyen bántalmazotti kapcsolatból rettentő nehéz kilépni, főleg ha az illető egy ország első embere.:( O.V. egyszerüen nem "engedheti" meg magának, hogy
elhagyják... igy marad a verbális bántalmazás, amivel magához köti... gondolom én.
szegfue
@Horizont: 9:16 Világos, hogy ez a Te véleményed... el is tudom fogadni. Én viszont "beleéltem" magamat a helyzetébe -- mivel én is 15 évig verbális és fizikális bántalmak között éltem --, bizonyos fokig "azonosulni" tudok vele. Mivel ez belőlem kitörölhetetlen, igy sajnálom őt is...annak ellenére, hogy az eszem más diktál... szóval nem tehetek róla. Most sem akarok én vitatkozni erről, csak valahogy előjöttek az "emlékeim"... és ezt irtam le.
szegfue
@Horizont: Nem baaaaaaaaaaj! Tudom, amit tudok, vagyis, hogy nem akartál kinevetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.