Száztonnás segélyszállítmányt küldött Ukrajnába a magyar kormány a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítségével. A sajtótájékoztatón ott volt Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, a miniszterelnök felesége is, akivel készítettünk egy rövid interjút.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Na ezt a videót meg kell(ene) nézni mindenkinek. Bármi lehet Lévaival, külön élhetnek, verheti akármi de egy másodpercig nem tudom sajnálni. Mindent megérdemel. Nem különb ő sem sőt .
Még mindig le tudok döbbenni és ezen is nagyon.Szégyellheti magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@kereső: Ferenczi Krisztina oknyomozó újságíró egész életét arra tette fel, hogy elszámoltassa a hatalmasokat. Cikkeket írt, Orbán, Mészáros és a többi oligarcha vagyonosodásáról.
Úgy sajnálom, hogy elment olyan hamar szegénykém. Mennyi dolga lett volna még.
szegfue
@Horizont: 9:16 Világos, hogy ez a Te véleményed... el is tudom fogadni. Én viszont "beleéltem" magamat a helyzetébe -- mivel én is 15 évig verbális és fizikális bántalmak között éltem --, bizonyos fokig "azonosulni" tudok vele. Mivel ez belőlem kitörölhetetlen, igy sajnálom őt is...annak ellenére, hogy az eszem más diktál... szóval nem tehetek róla. Most sem akarok én vitatkozni erről, csak valahogy előjöttek az "emlékeim"... és ezt irtam le.
Horizont
@szegfue: :)))) Nagyon sajnállak az átélt éveid miatt és így már teljesen érthető amit írtál.
Neked is igazad van.
Horizont
@szegfue: Basszus ezt akartam kitenni :(((( Bocs!
szegfue
@Horizont: Nem baaaaaaaaaaj! Tudom, amit tudok, vagyis, hogy nem akartál kinevetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.