Száztonnás segélyszállítmányt küldött Ukrajnába a magyar kormány a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítségével. A sajtótájékoztatón ott volt Lévai Anikó jószolgálati nagykövet, a miniszterelnök felesége is, akivel készítettünk egy rövid interjút.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kerdezted volna meg a ferjedet, b+ 2 palesz kozorr, hogy mire keszul , es akkor most nem kene lencsi szemekkel racsodalkoznod a vilagra. Ugy csinalsz, mint aki nem tudja, mit csinal a majom ferje
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az az igazság, hogy nagy a valószínűsége, hogy hamarosan, de hosszútávon biztosan még keményebb dolgokat kell megélned, személyesen! =))
Málna
@Horizont: Nem az ő dolga állást foglalni, ő azt vállalta, hogy segít. Bárkinek, aki bajban van. Egyébként is mindegy, mit mondott volna, te itt fújjognál. Mert fújjogni akarsz.:-)
Havanagi
Lévay Anikó olyan,mint Orbán.Zsák a foltját.Ilyen embertől már rég el kellett volna neki válni.Visszatartani sem tudta semmitől,mindketten károsak az országra.Ahhoz volt esze neki is,hogy szőlőt vegyen Tokaj hegyalján sok évvel ezelőtt.Megérdemlik egymást Orbánnal és nem kell az ájtatos manót játszani.
Béla333
Lévai Anikó is tevékeny részese volt a demokrácia leépítésének. Az ország egyik legnagyobb földbirtokosa ő úgy, hogy szerintem még egy percet sem dolgozott!
Mindenkinek van választási lehetősége, neki is volt és a maffiózót választotta!
Rizikó
A sok álszakértő megugatja most Lévai Anikót, aki segélyszállítmányt küld!

Vadai, Varjú, Jákob, Kunhalmi, stb. mit tettek eddig? Uszítottak ellenünk!
Nyírfa
És ez a nő a nemzet első asszonya. Hagyjuk a kinézetét, nem mindenki születetten szép, az ápoltságot se kérjük számon, amikor valaki éppen a segítő munkáját végzi.
Azon gondolkodom, hogy vajon a szóbeli kifejezőkészségét az érzelmi beszűkültség határolja le vagy egyszerűen nincsen szókincse, netán zavarja, hogy mikrofon előtt kell beszélnie, ezért a nyökögés, végül is arra felé hajlok, hogy nem szívből jószolgálati nagykövet, hanem, mert illik a miniszterelnök feleségének valamilyen karitatív elfoglaltságot felmutatni. Az egész nő maga a megtestesült kényszeredettség. Állást foglalni? Párhuzamként említette az árvizeket, ez volt minden mondanivalója a háborúról.
És akkor megjelent lelki szemeim előtt Dobrev Klára...a különbség lezongorázását nem bíznám a labdazsonglőr gazságügyi miniszterrre.
lemon tree
Orbán mellett nem látod, nem érzékelsz abból semmit, hogy a férjed háborút folytat a magyar emberek ellen, aminek mostanra már több tízezer áldozata van, több százezer menekültje és több millió elszenvedője?
Megérdemled amit eddig kaptál és amit Orbán bukása után kapni fogsz - egy tolvaj maffiakormány főnökének feleségeként!

"Nem a maffia épült be az államba, a kormány vált Orbán hatalom és pénzvágyának eszközévé."
lemon tree
„A maffiaállam nemzeti szinten rendszerszerű korrupciója már nem a klasszikus hétköznapi vagy alvilági eset, hiszen , ezen a »fejlettségi fokon« a korrupció rejtegetni való devianciából egyszeriben az állami politika rangjára emelt, központilag vezérelt gyakorlattá válik. Itt nem az oligarchák vonják ellenőrzésük alá az államot, hanem egy politikai vállalkozás teremt magának oligarchakinevezési jogot. Vagyis nem egy gazdasági érdekcsoport veszi át az egyébként tőle személyileg és szervezetileg is különálló politika bizonyos szegmensei fölötti rendelkezést, hanem egy politikai vállalkozás maga válik egyúttal gazdasági vállalkozássá is, foglyul ejtve mind a politika, mind a gazdaság világát, és az államhatalom teljes fegyvertárával építve a maga maffiára jellemző kultúráját és befolyását. A maffiaállam a patriarchális családfő jogosítványainak a közhatalom eszközeivel történő illegitim kiterjesztése a nemzet egészére, a parazita állam privatizált formája, - amely a törvényesített rablás eszközeivel osztja újra a vagyont. Ami nálunk 1998 és 2002 között elindult, majd 2010 óta kiteljesedett, azt leginkább az egykori Szovjetunió utódállamainak többségében történtekkel - Putyin Oroszországával; Azerbajdzsánnal vagy más közép-ázsiai volt szovjet tagköztársaságokkal - lehetne rokonítani, csak a rendszerváltás óta nálunk bejárt politikai evolúciós út volt más."
/Magyar Bálint/
kedvelem a NERtelenséget
Ezt a kedves asszonyt, nem hatotta meg a Tokaji napszámosok anyagi helyzete, sem a Cinege utcai házuk előtt tüntető “devizások” kifosztása! Miért hatná meg az ukránok és a határon túli magyarok sorsa? Ez az egész transzparencia, olyan kellemetlenül fárasztó számára..
drrotf
Rizikó, rizikó!Hogy hasonlíthatsz össze egy Orbánnét egy Vadival,Varjúval, egy Kunhalmival amikor Orbánné az ország vezetőjének a felesége ,Vadai meg egy mezei országgyűlési képviselő?Ez olyan mintha a dús gazdad zsarnokot hasonlítanád a templom egeréhez, szóval nagyon kiegyensúlyozatlan ez az összehasonlítás!Lévai Anikónak már régen oda kellet volna adni menekült szállásnak a tokai birtokát, már régen ki kellett volna fizetni Iványi Gábor 3 milliárdos tartozását, hiszen gyerekének a keresztapja, ha lenne benne egy kis empátia, és régen olyan civil szervezeteket kellene támogatni amelyek a több pártrendszer hívei, hiszen szüleitől tudjuk, hogy ő is tapasztalta az egypárt rendszer áldásos tevékenységét. Az tetszett neki?Nem hinném!Neki mint szintén végzett jogásznak a jog és igazságérzete jobban ki kellett volna fejlődni ahhoz, hogy most példaként nézzünk fel rá!
kereső
Az a helyzet Anikó asszony, hogy én sem/ mi sem gondoltuk, hogy megszületünk egy diktatúrában, majd élünk 20 évet egy csetlő-botló, de mégiscsak demokráciában, és immár 8 éve szembesülünk a ténnyel, hogy egy az" átkosnál"(Kádár-rendszer)is gyalázatosabb diktatúrában fogunk élni.
kissé felnőttem
az ok okozat összefüggése pontosan a konyhájában van táncolós páva képében, telitve jellemtelen dolgokkal ami már a népnek itthon is sok és sokk is.
kissé felnőttem
@drrotf: csak a 3 milliárd az bocs pontosan 12 milliárd, aztán voltak itt olyan hirek is, hogy nála is tettlegesen volt jelen.az urság. valaki becsengetett hozzá, hogy meglátogassa az urfélét de a bejárónéni azt mondá ,hogy o már nem lakik itt, ja ok - okozat meg ujabb fok- ozat hát ?zajlik az élet ...
Havanagi
Katasztrófa a video(most néztem meg).Jó volt a riporter,de a "jószolgálati nagykövet " egy NULLA. Kerülte a vélemény nyilvánítást ,menekült,csak habogott.Méltatlan a posztra.
csak úgy....
világosan látszik,hogy anikó asszony nem mer beszélni!
magyar1
@Nyírfa: De undok vagy! Ő nincs hozzászokva a napi dumálásokhoz, ez látszott rajta. Arról nem beszélve, hogy nem akart a háborúval kapcsolatban állást foglalni, mert nem is lehet.
Amikor két ember összeveszik egyik fél sem hibátlan sosem.
Az, hogy Dobrevhez hasonlítod az megint hülyeség mert ő meg a dumáláshoz van szokva, de nem akarom őt megbántani. egy kicsit selypítve, Lévai meg tisztán beszél.
karma1
Kerdezted volna meg a ferjedet, b+ 2 palesz kozorr, hogy mire keszul , es akkor most nem kene lencsi szemekkel racsodalkoznod a vilagra. Ugy csinalsz, mint aki nem tudja, mit csinal a majom ferje
Rockxy
ez történik, amikor elfogynak a magyar rászorulók és kitör a jólét, és egészséges mindenki, és trallalla
szegfue
@Rizikó: 8:17 Ezt ugye nem mondod komolyan, hogy Lévai Anikó "segélyszállitmányt küld"?! Akkor küldene, ha ő vette volna a saját pénzéből, de ő itt csupán a segélyszervezet egyik "önkéntese", akik összegyüjtötték az adományokat és leszállitották a határra. Azért ez nagy különbség, nem gondolod?
Rizikó
@szegfue: Pontosan így van, ahogy írtad! Lévai Anikó a kampány arca ennek a segély szállítmánynak!
A ballib, stb erők mikor küldik ki, pl Kunhalmi Ágica arcával kampányolva azt, amit ők ajánlanak fel?
Megértem, hogy Szél Dettivel nem reklámoznak semmit, de ez evidens!
szegfue
@Rizikó: Csak ennyit akartam "tisztázni", nem Lévai Anikó küldte, csupán ő a "kampányarca". Szerintem meg attól, hogy valaki szimpatikus neked vagy sem -- mint pl. Szél Detti -- még lehet valaminek a kampányarca. Bár abban sem vagyok biztos, hogy egy akármilyen ökunemikus szervezetnek, vagy a Vöröskeresztnek kell kampányarc, hiszen ez nem kampány. A falunkból az adományokat 2 ember a saját autójával vitte a határra, mégsem tették fel "Gizikét" kampányarcnak. Én ezt gondolom.
Rizikó
@szegfue: A facén láttam egy geget! Egy idős ember azt mondja: Én még láttam nőként Szél Bernadettet!
Erre céloztam!
szegfue
@Rizikó: Tényleg elég "vicces" lehetett, amikor egy idős ember igy kritizál egy fiatal nőt:( Az eszébe sem jut, hogy ő egy bombanővel sem tudna már mit kezdeni, de a másik külsejét kritizálja... nyilván más, megalapozott érve nem volt. Szerencsére a férfiak sem egyformák! Van, akinek az ilyen tipusu nő jön be, de van akinek az a nő tetszik, akivel "tele van az ágy", vagyis tulsulyos. Én igyekszem nem "osztályozni" sem a férfiakat, sem a nőket a külsejük szerint, hiszen nagyrészt nem tehetnek róla. Most azért mond meg őszintén: Lévai Anikót "láttad már nőként"? Ez költői kérdés, nem kell válaszolnod rá, ha nem akarsz.
colibri
Te jó ég! Kész katasztrófa ez a nő! ...és ez egy jogot végzett, doktornő...fúúúú, uram, atyám...
Rizikó
@szegfue: Szegény Lévai Anikóval is csúful elbánt az idő. Ebben igazat kell adjak Neked!
Viszont míg Anikó, mint nő öregedett meg, addig Dettike olyan fiús lett, mint Öcsi bogyó!
Azért emlegettem Kunhalmi Ágicát. A politikusi ténykedésétől kiver a víz, de legalább el lehet vele adni a portékát!
Rizikó
@Emmersson71: Nekem kívánod? Hát köszi, de a másik tábort erősítem!
Nyírfa
@szegfue: A türelem normál esetben rózsát terem. :))
Clavigo
@Rizikó: Valszeg,,te a mutterodon kívül még nem láttál nőt közelről...
Nyírfa
@magyar1: Látod, milyen az élet. Két ember összeveszett, egy ukrán és egy orosz, és máris kitört a háború. Így megy ez.
Klubtag
"Lévai Anikó: Azt gondoltam, az én életemben ilyen nem fordulhat elő"
Meg kellett volna kérdezni a kedves férjét, hogy ugyan mire készül Fenék-pusztán az a több szintes bunker...miért kellene majd elbújni - mert ugyebár két eset lehetséges - vagy a népharag elől, vagy háború elől...
Emmersson71
@Rizikó: Te szakítottad ezt a virágot? Ha nem, akkor nem is neked kell szagolnod! Pont lexarom, hogy néz ki, ha a feladatait jól végzi.
Aki Én
@Málna: Nem állást foglalnia kellene, hanem válaszolni a kérdésre, mint minden normális helyen, ha ilyen helyzetben megkérdezik a ,,försztlédit" Egyébként is mindegy, mit mondott volna Horizont, te itt fújjognál. Mert fújjogni akarsz.:-)

@Horizont: Reméltem, hogy nincsenek letiltva a kommentek. Nagyon komoly.
Iszonyat durván néz ki ez a nő. Meggyötört, fáradt, olyan, mintha belenne gyógyszerezve.
Kellemetlen volt hallgatni.
CsipkeRózsa
@Rizikó: 8:17

A hozzászólásodból:" A sok álszakértő megugatja most Lévai Anikót, aki segélyszállítmányt küld!"

Nem az ő pénze, az adófizetők adják, többek között "Vadai, Varjú, Jákob, Kunhalmi, stb."
Rizikó
@CsipkeRózsa: Az emlïtettek nem adófizetők hanem élősködők.
Eladott Ország
Lévai Anikó, Orbán csicska felesége nem számított az orosz-ukrán háborúra. Ez számunkra nehezen hihető, hiszen az ő Viktorkája Putyin kutyájának számít. Csak odadobott az orosz diktátor egy kis csontot, hogy mire számíthat a magyar tolvaj. Olyan alapítványban dolgozik, ahol a a vezető III/III. ügynök, az nem baj ugye?! Egyívásúak a Viktorral.. A férjed megtett mindent hogy ez bekövetkezzen!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275442566_501034124871530_250679915832918385_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=7025WxZQCI8AX-btcXw&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8evQ164ljuVkjBy-FChtxWtvLDSm1WH0RcOcdeFQvMkg&oe=622BF272
CsipkeRózsa
@Rizikó: 14:48

Az idős férfi talán elvesztette látását, v. nemátalakító műtétje előtt, amikor még nő volt?
Nyírfa
Nagyjából olyannak képzelem a mosónőket, mint ahogyan Orbánné kinéz.
Macskaszem
Mi se gondoltuk, hogy a 30 évvel ezelőtti csóri kis orbán család többezer milliárdot fog ellopni tőlünk, meg egész Tokajhegyalját, a Balatont, a Velencei és Fertő tavat, meg úgy nagyjából az egész országot, és visszavisz bennünket a Szovjetunióba, aztán jön Észak-Korea, vagy nem tudom mi lesz a végállomás.
lemon tree
Orbán: "Nőügyekkel nem foglalkozom."
Ez meg is látszik Lévai Anikón.
Egy múmia jobban néz ki - mentálisan is.
csak úgy....
nem kímélte anikót az idö,-vagy inkább az idösödö viktor?
szar lehet egy gátlástalan fantaszta feleségének lenni 5 gyerekkel..
Nyírfa
@csak úgy...: Szerinted mennyire estek messze az almák a fájuktól?
Viktor és Anikó között erkölcsileg nincsen különbség, egyik kutya, másik eb.
simmering73
@Rizikó: Most akkor leszbikus vagy? Vagy hetero és a fiúkhoz vonzódsz? Vagy mi a fene van itt. Elvesztettem a fonalat.
csak úgy....
@Nyírfa: nem sokat tudok a csajról,ha nagy bandónak hinni lehet,akkor nem egy gyönyörüség az élete..
csak úgy....
@simmering73: csak óvatosan tibinkel mert még elsüti,hogy a csónya anikónéni miatt szokott át a csini gazsikra..,na meg a soros+gyurcsány pakett.
lampa laz
Én már azt hittem nem is él, úgy el volt dugva. Szörnyen néz ki, látszik, h agyon dolgozza magát, ott az a rengeteg ingatlan, föld, szölő, hatvanpusztai építkezés stb. minden a nyakába szakadt, mert a dagi a kolostorába szórakozik, de leginkább hülyeségeket beszél meg tesz.
Nyírfa
@csak úgy...: 18.59

Az ő választása. Bármikor léphetett volna. Mondjuk, le, mielőtt megszült egy rakás gyereket.
Kapzsi ember ő, ne sajnáld, a föld az istene, nem a jószolgálat.
csak úgy....
@Nyírfa: nem tudok róla semmit ezért nem is ítélkezhetek!
azért azt a bármikor léphetett volnát gondold át,nem mindenkitöl lehet élve szabadulni! -pld. hannelore kohl öngyilkos lett.
Rizikó
@simmering73: Szerintem eddig sem volt meg a fonal neked!
Rizikó
@CsipkeRózsa: Vagy Szél Detti a nőiességét! Bizony. Ez a kettes verzió.
Rizikó
@CsipkeRózsa: Melyik politikus nem az? Na mondj egyet!
csak úgy....
@Rizikó: shikim,mesélj kicsit a zalacsébi csibékröl ,megy e a csajozás meg a miegymás!? :) azt remélem tudod,hogy rendszeres sex nélkül egy pasi a te korodban meghülyül! ha rám hallgatsz akkor nem törödve az anyagiakkal, rendszeresen málnáznod kell..
Nyírfa
@csak úgy...: 19.41

Nem kell ítélkezned, a vélemény szabad.
Azt hittem, képben vagy, hiszen nyomon követed az itthoni történéseket.
csak úgy....
@Nyírfa: én csak orbán anikójáról beszélek,akivel nem hiszem,hogy egy normális , bátor nö merne e cserélni! nektek valóban nem jön le ,ebböl a pár perces valamiböl,hogy ez a csaj félelemben van tartva?
colibri
Tekintsetek ki egy kicsit a propellerről más portálra is. Egy másik újság olvasói egyértelműen régóta tartó alkoholizálásnak tudják be Anikó asszony külső és belső leépültségét.
Nyírfa
Akkor az is igaz, hogy püföli?
Veri az ördög a feleségét.
kereső
Tényleg igaz, hogy a szem a lélek tükre. Anikó szeme- a megrebbenő, gyakorlatilag rettegő, meggyötört ember szeme. Akiazért hebeg-habog(holott képzettsége, felkészültsége ezt nem indokolná),mert retteg attól a következménytől, ha bármit is "rosszul" mondana. Bármi is legyen az a következmény. Nem sajnálom. Nincs miért. Az Ő döntése.
Aki Én
@kereső: Szerintem ez gyógyszer vagy ital hatása. Kétségbeejtő.
Aki Én
@RizikóShikari: Az ellenzék és a civilek konkrétan azt tették, hogy az első nap mentek a határra segíteni. A kormánynak ehhez négy nap kellett, akkorra mozdultak meg. Addig még információ sem volt a határon, de még a propaganda csatornákon sem nevezték háborúnak.
Málna
@Aki Én: Egyáltalán nem fújjogtam. Már megint képzelődsz.
Aki Én
Két kedvenc kommentem:

,,Annak ellenére, hogy töri a magyart, kiáll a kamera elé. Respect!"

,,Maradjunk annyiban, hogy a riporter hamar felismerte, hogy Levai Aniko nincs a helyzet magaslatan es megkimelte. Kerdezhetett volna cifrabbakat. Le a kalappal!"
Aki Én
@Málna: ...igazad lehet, csak beugatsz. Ez lételemed.
Jozefina
Én sajnálom Orbánnét. Szerintem kényszerpályán van! Meg a Gazsi is, aki valószínűleg nem a határon levő valamelyik egység parancsnoka!!!
Nyírfa
@sgl: @Horizont: Érdekes dolog ez, hogy a tudat mennyire hat az életünkre: volt egy ismerősöm, nagyon nehéz évek után sikerült talpra állnia, aminek szívből örültem. Ő mondta, hogy ügyel arra, mindig legyen valamennyi pénz a tárcájában, hacsak 5 ft, hát annyi, de legyen! És képzeljétek, teltek az évek, soha nem ürült ki a tárcájából a pénz, és úgy gyarapodott a család, ahogyan arról előtte csak álmodni mert.
Mindig is úgy gondoltam, hogy a tudat határozza meg a létet.
Gazella
Nahát !! Ezt a makogást... Leépült rendesen ez a nő... Én jobban tartom magamat, mint ő, ennyi idősen.
szegfue
Ha fizikálisan nem is, de a verbális bántalmazást el tudom hinni... ez utóbbi szerintem még kegyetlenebb. Egy testi sérülés előbb-utóbb begyógyul, de a lélek nem igazán. Szerintem folyamatosan megfélelmiti, ezért fél... ezt éreztem a riport alatt. Az hogy mennyi vagyona lett, abba nem szólhatott bele, ahogy Mészáros Lőrinc sem. "Jött a parancs" és ő is mindent aláirt... O.V. nem tür ellentmondást. Ahogy O.V. nyiltan viselkedik, nem lehetetlen, hogy otthon, a zárt falak mögött valósággal szörnyeteg. Én emberileg, mint bántalmazott nőt sajnálom. Egy ilyen bántalmazotti kapcsolatból rettentő nehéz kilépni, főleg ha az illető egy ország első embere.:( O.V. egyszerüen nem "engedheti" meg magának, hogy
elhagyják... igy marad a verbális bántalmazás, amivel magához köti... gondolom én.
szegfue
@Horizont: 9:16 Világos, hogy ez a Te véleményed... el is tudom fogadni. Én viszont "beleéltem" magamat a helyzetébe -- mivel én is 15 évig verbális és fizikális bántalmak között éltem --, bizonyos fokig "azonosulni" tudok vele. Mivel ez belőlem kitörölhetetlen, igy sajnálom őt is...annak ellenére, hogy az eszem más diktál... szóval nem tehetek róla. Most sem akarok én vitatkozni erről, csak valahogy előjöttek az "emlékeim"... és ezt irtam le.
szegfue
@Horizont: Nem baaaaaaaaaaj! Tudom, amit tudok, vagyis, hogy nem akartál kinevetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.