Bérek az egekben, új munkaerő, ha van, csak otthon dolgozna. Fizikai és idénymunkást csak harmadik országból lehet szerezni? A munka és a munkavállaló új dimenzióba került. Minden létező ágazatban munkaerőhiány van. Mi az oka?

Nincs annyi ember, mint volt a járvány előtt? Az lehetetlen. Akkor hová szívódtak fel? Sem minőségi, sem mennyiségi új munkavállalót nem találni. Honnan szerezzenek a munkáltatók munkáskezet, hasznos agyat, szakértelmet? Ezekre a kérdésekre keresi a választ és nyújt megoldásokat a PP Konferenciaközpont Munkaerő-piaci trendek – 2022. Hová tűntek a munkavállalók című hibrid konferenciája március 31-én.

Ez a helyzet a munkaerőpiacon – Hová tűntek a munkavállalók?

Hatalmasat emelkedett a minimálbér és a garantált bérminimum. A 25 év alattiak szja-mentességével jelentős bérfeszültségek keletkeztek. Béremelkedés az egekben. Teljesítménnyel fedezni a többlet bért lehetetlen a vállalkozásoknak ilyen rövid idő alatt. A hibrid munkavégzés eluralkodott, az otthoni és irodai munkavégzés váltását már nélkülözhetetlen feltételként szabják meg a munkahelykeresők. A járvány miatt sok a kieső dolgozó, helyettesítésünkre kívülről még csak remény sincs.

A PP Konferenciaközpont ezért szervez konferenciát Munkaerő-piaci trendek – 2022. Hová tűntek a munkavállalók? - címmel.

A PP Konferenciaközpont előadói sok hasznos tanáccsal, bevált gyakorlatok bemutatásával készülnek a Munkaerő-piaci trendek – 2022, március 31.-i hibrid konferencián, hogy a résztvevő kkv-munkáltatók az új normális munkaerőviszonyokban megtalálják az egyensúlyt.

Lehet helyszínre és távolról videóközvetítésre is jelentkezni! Részletes információk a programról és regisztráció:

Forrás: PP Konferenciaközpont

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Beléptek a NER-be . Ott vállalni se kell semmit meg dolgozni se kell csak dől a píííííz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.