Orbán Viktor arról beszélt, hogy az Oroszország elleni szankciókat nem szabad kiterjeszteni az olaj és a gáz területére, miután kedden Londonban tárgyalt Boris Johnson brit miniszterelnökkel és a többi visegrádi ország miniszterelnökével.

Orbán: "nem hagyjuk, hogy a háború árát a magyar családokkal fizettessék meg!"

Fotó: Leon Neal / POOL / AFP

A miniszterelnök és Szijjártó Péter külgazdasági és kügyminiszter reggel érkezett meg az Egyesült Királyságba. Délelőtt Orbán Mateusz Morawiecki lengyel, Petr Fiala cseh és Eduard Heger szlovák miniszterelnökkel egyeztetett a londoni magyar nagykövetségen. Ezután koradélután Boris Johnson a Lancaster House nevű palotában csúcstalálkozón fogadta a V4-es vezetőket. Végül pedig a brit miniszterelnök külön-külön is tárgyalt a visegrádi vezetőkkel, így Orbán Viktorral is.

Orbán a Facebookra feltöltött videójában arról beszélt, hogy  nem fogja hagyni, hogy a háború árát a magyar családokkal fizettessék meg. 

Forrás: Telex.hu

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nagyon helyes! Fizessék a NER-lovagok!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Nagyon helyes! Fizessék a NER-lovagok!...
kedvelem a NERtelenséget
Boris találkozik Viktorral:
- Szia Viktor! - Üdvözölte Boris mosollyal
- Szia! - Hazudta Viktor.
134.bátor
Unalmas már ez a " magyar családok" duma. Mi van az egyedülállókkal,fiatalokkal,nőtlenekkel,hajadonokkkal? Ők a dagadtnak nem tènyezők. A nyugdîjasokról nem is beszèlve
kedvelem a NERtelenséget
Boris Johnson:
"Viktor nagyon világosan elmondta, hogy a közös álláspontot képviseli a szankciós politikában, ezáltal hozzájárulva Putyin bukásához."
Jó, de reggel. Este mást hazudik.
justhpeter
Azt mondta Viktor, hogy "nem fogja hagyn"i. Azt mondom én, hogy Viktor megint Istennek képzeli magát. Erdő porondmester igazán bevihetné a Bazilikába szobornak.
kedvelem a NERtelenséget
És azt se felejtsük, Orbán maga mondta: ne azt figyeljék, mit mondok, hanem hogy mit csinálok. Soha nem hazudik...
xanax
Bízd csak ide - mondta Borisnak - nyomasd ide a háború árát excelben, holnap berendelem Putyeszt, és addig adom a sallert, míg ki nem köhögi a lóvét.
Néro
Zakkantka hagyjad már a süketelést. Ha nem hagyjátok akkor tegyétek vissza a kasszába amit 12 év alatt összeloptatok családilag meg NER-bajtársként és az elég is lesz. Az egész Országnak évekre.
Aztán húzzatok a bús büdös francba a rács mögé.
Nessy
Olyan szépen hangzik, ez a szöveg Orbántól, csak egy baj van vele! A fele sem igaz! Van egy pár család, aki valóban semminek nem fizeti meg az árát, annál inkább a többiek! Akik fülig el vannak adósodva, fiatalok. Akinek meg már felnőtt a gyermeke, vagy nincs, nem adott neki esetleg a sors, az meg aztán fizet mindent, más helyett is! Az idős családtagok meg nem a család tagjai! Úgy hogy tessen a híveit szédíteni, azok vevők a dajka meséire! Aztán a sok száz milliárd hitelt, amit felvett az elmúlt időszakban Orbán titkosítva, ki fogja vissza fizetni? Bizony a magyar családok több generációja! És ez a fizetés a kevés kivételtől eltekintve az ország minden lakóját érinti, akár libsi, akár illibsi !
csak úgy....
most tárgyalni vagy csak ismét süketelni,fotózkodni ment viktor londonba? -orbán a magyarok marilyn monroeja ?
Gazella
Hazudsz mint mindig zsirháj... közel se arról beszéltetek Borissal mint amit itthon nyomsz süket dumát.
csak úgy....
@fideszes gyökér: értetek éhezik és miattatok fogyna ha hagynátok..
Sámannus
Mi a te hülyeséged árát fizetjük, nem a háborúét
Pipás
Lózung. Az igazság az, hogy a magyar családokat fogja terhelni az áremelkedés, a háborúval együttjáró válság. Minden olyan politikust el kell ítélni, aki valamilyen módon támogatta Putyint - köztük orbánt is - az elmúlt időszakban.
verőce21
Minden politikust el kell ítélni, aki támogatta a DS rakétatelepítését a "tűsarkús" országába, Ukrajnába!

Mert ez okozta a háborút, ez okozza a mesterségesen szított gazdasági válságot...
A szemét pojáca mindenáron világháborút akar kirobbantani. Ideje lenne, ha eltüntetnék az államfői tisztségéből, akiknek a marionett figurája. Az USA és Soros.
RonaGyuri
tudjuk Viktor a magyar családok pénzét te szoktad lenyúlni!! =))
Béla333
"Orbán: "nem hagyjuk, hogy a háború árát a magyar családokkal fizettessék meg!"

Hát ki a Jóisten fizetné meg? Te? Meg a Récsöl?
Béla333
"Orbán Londonban elítélte Putyin „gyalázatos ukrajnai tetteit”, de nem fogja hagyni, hogy energetikai szankciókat vezessenek be Oroszország ellen"
telex.hu/kulfold/2022/03/08/kulfold-belfold-orosz-ukran-valsag-orban-viktor-boris-johnson-v4-visegradi-negyek-london-szankcio-gaz-oroszorszag-ukrajna

Lehet ezt pávatáncnak nevezni, vagy éppen kényszeres, gerinctelen hazudozásnak. Orbán nem tud más lenni, csak ilyen. Ilyen hazug, tolvajnak nevelték!
RonaGyuri
Már majdnem „Déjà vu”,

avagy elmélkedések a legújabb eszméletlenül bornírt és hazug szlogen kapcsán

Népünk szemefénye alapvetően nagy hangon osztott az észt, hogy mit nem. Majd szép csendben ráébresztették, hogy a NATO nem EU, ahol kedvére vétózgathat, ez egy katonai szervezet, ahol szigorúan be kell tartani az utasításokat.
Persze nem bír a vérével és pofájával és most azt találta ki, hogy az embargót próbálja kikezdeni. Előadta magát, mondván: „nem fogja hagyni, hogy a háború árát a magyar családokkal fizettessék meg.”, amihez akár magyarázatnak is tekinthetjük a derék külgarázdája hozzáfűzte, hogy nem akar embargót az orosz kőolajra és a Paks-II-t sem állítják le (Sőt egy friss hír szerint: azt is, hogy: „Magyarország nem lép ki a budapesti székhelyű orosz kémbankból” ).
Nos nézzük:
egyfelől; Orbán ragaszkodik hozzá, hogy a magyarok pénzét ő nyúlja le,
másfelől; a magyar családok alatt a saját családjaikat értik, akik sokat nagyon sokat keresnek az oroszokkal való mutyikon.
Ami pedig a majdnem „Déjà vu”-t illeti: „Vitam et sanguinem, sed avenam non”. Az ismert anekdota szerint mondták ki a jelenlévő magyar nemesek egybehangzóan az 1741-es magyar országgyűlésen Pozsonyban, amit Mária Terézia hívott össze.
A hasonlat persze csak a fesztusban áll meg, hiszen
sem élet sem vér, csak a pofázás,
ami zabot illeti már van valami hasonlóság,
de hogy Orbánék nemesek lennének, az egy igen durva inszinuáció a magyar nemességgel szemben! =))
Macskaszem
Orbinak szerintem vannak most álmatlan éjszakái, láttam a híradóban, úgy nézett ki a pofája mint a mosott sz@r.
Pipás
@verőce21: Ezt a hülyeséget csak a 2 bites agyú fideSS szavazó hiszi el. Póbáld már meg tényekkel/érvekkel alátámasztani a mondanivalódat.
lemon tree
Hazugság - már régóta fizetik !!!
Az inflációgerjesztő országot eladósító eszement osztogatást most hagyjuk.

De itt van két példa:
Forint brutális romlása miatti infláció (az ukrán hrivnya nem romlott annyit a háború miatt, mint a forint!)
Ha nem változik a helyzet, nem lesz üzemanyag a magyar kutakon

hirklikk.hu/kozelet/ha-nem-valtozik-a-helyzet-nem-lesz-uzemanyag-a-magyar-kutakon/394909/
Eladott Ország
Idáig ki fizette a háború árát ?! Nem mi vagyunk az EU Bangladese?! Orbán, egy frázispuffogtató', skizoid pszichopata kolostordisznó. Orbán gazdasági csodája, hogy a forint nagyobbat tudott zuhanni, az ukrán hrivnyánál. Orbán gazdasági csodája, hogy a forint nagyobbat tudott zuhanni, az ukrán hrivnyánál. A szlovákok 2004-ben lettek EU tagok! 2009-ben már eurójuk volt, pedig hátrányból indultak! Ott előre mentek és nem hátra! Nálunk már csak Bulgária van hátrébb, mindenki más előbbre!Ideje előremenetbe kapcsolni, mert lassan nem lesz mögöttünk senki! A hazug, és dilettáns kormányzás eredménye! Persze tudjuk! Mert a jellemzően Amerika és csatlósainak hitelminősítői, tőzsde cápái, objektíve nem a "gazdájuk politikai érdeke" szerint, hanem az adott ország gazdaságának valós állapota szerint értékelnek. magyarázni lehet, de a "leányzó fekvésen" az nem változtat! Valóban! Csak, hogy így meg "Töke van a menyasszonynak" ! Amint azt a népi bölcselet is tartja...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275268504_1298090600670844_986129068974785202_n.png?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=f6c1QxKrSqQAX90WHjv&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_Q9w72cgA8XPaI7sPSw2aZSvXWX8YhzeKjLYZzpx6vRQ&oe=622C7296
Galway
@Pipás: Miközben én ezt szeretném olvasni:

Itt ez a szomorú, meggyötört, rémült nő, aki lehetett volna sikeres ügyvéd, büszke anya és boldog nagymama - de inkább Orbán Viktorné lett!

De elpucolták, politikai nyomásra!
Galway
@Eladott Ország: "Töke van a menyasszonynak" !
Ja! De legfeljebb a népszavazásig! Mert aztán "betiltásra kerül"!
human
A gyerekeid és haverjaid gazdagodását is az emberek fizetik meg minden nap, te mocskos áruló!
Nyírfa
Világ szégyene ez az ember. Diplomácia ide, diplomácia oda, kezet nem fognék vele.
kereső
Egyre csak gennyesebb leszel B+, és eközben szégyent hozol az egész országra. Olyanokat mondasz, hogy a kutya megveszne tőle.
Nyírfa
@sgl: Attól a mocsoktól undorodnék, ami a kezéhez tapad.
Nessy
@Nyírfa: Vagy előtte vedd le a gyűrűdet!
lemon tree
@Nyírfa: Ha csak azt nézzük, hogy állandóan a zsebében matat és ki tudja mit csinál ott...
Nyírfa
@Nessy: 9.04

Nem hordok, jó ideje levettem , és elajándékoztam az utolsó ezüstgyűrűmet is.
Nyírfa
@lemon tree: 9.07

Elképzelni sem akarom. Erre szokták mondani, hogy bottal sem piszkálnám meg.
Nyírfa
@Horizont: 9.05

És milyen boldogok, hogy az ő hülyéi lehetnek!
lemon tree
@Nyírfa: Szerintem nincs is a zsebének bélése, közvetlenül a tökét meg a kis micsodáját szorongatja (szorongás ellen), aztán kezet fog mindenkivel - ez a fétise.
kereső
No Boris is beszopta, amit orbán mondott. Merthogy "minden Eu-s szankciót támogat." Szóban!! De amit csinál/amit tesz???, az annak éppen az ellenkezője hatásában- azaz nem tesz semmit.
Nyírfa
És ezt mi miért hagyjuk?

24.hu/kozelet/2022/03/09/mkb-hitel-szelsojobb-le-pen-kampany/

A mi pénzünk, Gyerekek! És az a dög, az az embernek már nem is nevezhető, két lábon járó has a magyar családokról pofázik, miközben hol szélsőjobboldali politikust támogat, hol a szerb jobboldalt, hol a határon túliak szavazatát vásárolja, és mindig mindent közpénzből, mintha az az övé lenne!
Hát, jobban is teszi, ha még éjszakára sem veszi a golyóállóját, mert még véletlenül áttéved egy golyó az ukrán határon.
Nyírfa
Nagyon felhúztam magam. Szólni kéne annak az osztrák nyugdíjasnak, hogy Orbán a Cinege utcában lakik, arrafelé keresse a létrát!
ómió
Pedig Maki efftárs - a felelősséget a "piacra" hárítva - éppen "ezért küzd"!
Klubtag
@Nyírfa: ..."... minél több jobbággyal, „lélekkel” rendelkezik, annál több kölcsönt vehet majd fel a banktól. Igaz ugyan, hogy a jobbágyok már rég meghaltak, de ez majd a következő revíziónál, csak évekkel később derülhet ki, addigra pedig ő a pénzzel már messze jár." Gogol: Holt lelkek
Nyírfa
@Klubtag: 10.31

Ugyan azt kizárt dolognak tartom, hogy Orbán a fasizmus tanain kívül bármi iránt is érdeklődne, de , ami a holt lelkeket illeti, halhatott róla, különben nem jutna eszébe szavaztatni őket.
Nyírfa
@kereső: Szóhoz sem tudok jutni. Hirtelen csak annyi ugrik be, hogy a 4iG vette meg a Digit.
Meg az, hogy ezt a nagyon magas labdát az ellenzék leüti-e.
kereső
@Nyírfa: Az MKB bank 90+ %-ban mészáros+szijj-é. Fű alatt privatizálta a magyar kormány, kihasználva a járvány időszakát. Most csapják hozzá a Takarékbankot, az elcsaklizott takarékszövetkezeti vagyonnal.
kereső
@Nyírfa: Leüti-e? Nem.Ahogyan a többit sem.
Nyírfa
@kereső: Az egy dolog, hogy sokan várjuk a kormányváltást, mondván, majd utána oda csapunk, de ilyen ügyeket lecsapás nélkül hagyni a választópolgárok elárulása.
Eddig is tudtuk, hogy a magyar Európa legromlottabb állama, de, amikor pőrén áll előtted, és már nem nézhetsz félre, hogy ne lásd a gusztustalanságát, az mellbevágó.
colibri
@sgl: 7:08 Ez nekem is megütötte a fülemet. Mekkora hazugság ez is, hogy a lakosság 90 %-a gázzal fűt. Hogy nem szakad rá a mennyezet, amikor ekkorákat hazudik??
Nessy
@colibri: Miután senki nem ellenőrzi amit mond, mondhatja nyugodtan! A hívek meg elhiszik, akiknél táv fűtés van, vagy szénnel, fával fűtenek, esetleg szeméttel.! Ha a kormány mondja, akkor az úgyis van!
kereső
Nem mellesleg kiderült, hogy hazugság az is!!, hogy Magyarország ötödáron kapja a gázt az oroszoktól. A tőzsdei árat( Holland gázáru tőzsde) két hónapos csúszással követő áron vásároljuk.
colibri
@Nessy: Ezt az állítást ellenőrizni sem kell, anélkül is tudható, hogy mekkora nagyot mondás. Még ha az áramfogyasztásról mondana ilyen nagy arányt, akkor azt mondom: igen. De gázról ilyet állítani? Az angol elnök is jó nagy ökör, ha beszopta azt a szöveget, amit orbán becumiztatott vele...
Gazella
@KisTehen: Te kija franc keverte is Bident? :.. Ostoba :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.