Két okból is rendhagyó nőnapi ünnepséget sikerült rendeznie a mezőkövesdi Fidesz-éceszgébereknek. Először is "Bandi só" néven -só, értik, mert nekik, magyaroknak nem show, az olyan ballibsis-sorosos cucc- indították útjának Tállai Andrásnak piadesztát állítva a kampánymulatóst, másodszor, hogy "vendégművészként" megszerezték a magyar igazságügyminiszterasszonyt, Varga Juditot, aki emelve az est fényét, minderre felkészülve hegedűjével érkezett a buliba

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Mindkettőnek a cirkuszban kellene fellépni, mert miniszternek, államtitkárnak harmatgyengék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lemon tree
@Csizmás Kond: Kussoljál már el geci, egy undorító féreg vagy a világ szemében - csak !!!
Csizmás Kond
@namihami: ...csak a rend kedvéért. az hogy az angolszász a császárszalonnát békönnek nevezi, másként ízesíti vagy tudjaafaszom...attól még az a magyar szóhasználatban az császárszalonna...és hogy még világosabb legyek ott az autó, ami ugancsak az előbbi lógoszervem megnevezése a helyes...magyarul császárszalonna, még ha az ég leszakad akkor is...persze attól bárki nevezheti ahogy akarja törheti a nyelvet de az csak az ő genderhajlamát minősíti.
Csizmás Kond
@lemon tree: ...na figyelj lócitrom...húzz abba kibaszott kokós anyádba aki a túladagolás miatt hozott erre a kibaszott világra.
namihami
@Csizmás Kond: Legyen---én inkább abbahagyom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.