Bár a legnagyobb részesedéssel rendelkező Oroszországon kívüli nyolc tagállamból már négy is – Bulgária, Csehország, Románia és Szlovákia – bejelentette, Ukrajna megtámadása miatt kilép a Nemzetközi Beruházási Bankból (IIB), ezt eddig hivatalosan még egyikük sem jelezte. Magyarország még csak nem is tervez ilyet, sőt Szijjártó Péter még növelné is a részesedést. Aminek a mostani háborús helyzetben, a hetek múlva sorra kerülő hazai választásokra készülő kormánypártokra nézve akár negatív hatásai is lehetnek.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rizikó
Kémbank? Az összes nyugati az, meg népnyúzó, gyilkos támogató zsidó spekuláns érdekekért nemzetrontó!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Petike megint gennyesre akarja keresni magát a ruszkik támogatásával! =))
Rizikó
Kémbank? Az összes nyugati az, meg népnyúzó, gyilkos támogató zsidó spekuláns érdekekért nemzetrontó!
Béla333
A többi tag menekülne az oroszok zűrös ügyeitől, a maffia meg most látja elérkezettnek az időt, hogy még jobban összeboruljon az oroszokkal a kémbankban!
Undorító a maffiózók elkötelezettsége!
karma1
Hiaba, na! Gunarnyaku kulugyerunk az ontokonloves nagymestere! Novelje csak a reszesedeset - legfeljebb meg nagyobb lesz az ellenzek eselye a gyozelemre.
Galway
@Rizikó: Mi van, fizetési felszólítást kaptál az Erstétől?
Nyírfa
Szijjártó szerintetek hogy fog énekelni?
kereső
Bojár Gábor véleménycikkéől:
Mi indokolja például, hogy e véleménycikk írásának idején még mindig Budapesten van a széles körben orosz kémközpontként számon tartott, egykori magasrangú-KGB tiszt által vezetett Nemzetközi Beruházási Bank központja? Egyáltalán, miért fogadtuk be őket 2019-ben? Miért emeltünk benne tőkét 2020-ban Oroszország után a bank második legnagyobb részvényesévé válva? Gulyás Gergely szerint azért, mert a pénzintézet jelentős hazai beruházásokat finanszíroz. Nos. Utolsó pénzügyi beszámolójuk szerint 2021-ben összesen 90 millió euró összegben finanszíroztak hazai beruházásokat. Ez a teljes magyarországi bankrendszer mérlegfőösszegének ezrelékét sem éri el. Ezért kell teljes diplomáciai immunitást biztosítani minden alkalmazottjuknak, sőt, minden vendégüknek is? Melyik másik bank kap ilyesmit? Amikor tavaly Lavrov orosz külügyminiszter (díszvendéként!) részt vett a budapesti nagyköveti értekezleten, külügyminiszerünkkel együtt látogatták meg ezt a bankot. Ennyire fontosak? Az orosz-ukrán háború nyomán tulajdonostársaink sorban lépnek ki ebből a bankból, egyetlen uniós országként (utolsó csatlósként) már csak mi vagyunk benne. Ha mi is kilépünk, akkor kétharmad kilépett és alapszabálya szerint ezzel megszűnik ez a szervezet. Meddig tartjuk még életben?"

Tényleg! Meddig és miért tartjuk még mindig életben??!!! Kinek az érdeke? Mert Magyarországé NEM!!
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 08:12

Rizikó (07:33-kor)
@Galway: Nincs hitem.
nemkati
@Nyírfa: Hát, az a gyűlölet, ami az írásaiból árad egyes etnikumok, bizonyos politikai hovatartozású, bizonyos nemi identitású emberek felé, az simán azt jelenti, hogy egyértelműen az. És aki ennyire képes gyűlölni, az nagyon gonosz ember. A legtöbb gonosz ember pedig végtelenül ostoba is. Hogy hazudik, az már csak a hab a tortán.
Nyírfa
@Giovanni Alba: Szerintem hitelt akart írni, de egy freudi elszólás lett belőle.
nemkati
@Nyírfa: Ja, nyilaskeresztes, az aláírása meg 3 keresztes. :)
Nyírfa
@nemkati: Hozzáteszem, aki ilyen fanatikusan rágörcsöl egy világképre, az mentálisan sérült ember, akinek az állapota közveszélyt is jelenthet.
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 08:53
Szerintem is hitelt akart írni, de nem érdemel csipetnyi jóindulatot sem azok után a rosszindulatú fröcsögések után, amiket ki szokott adni magából.
Nyírfa
@Giovanni Alba: 08,58

Osztom.
Egy figyelem-,szeretetéhes ember, akit nagy valószínűséggel eldobtak gyermekkorában, még ha fizikálisan nem is. A viselkedése tipikus bosszúállás az egész világon. Nem véletlenül vonzódik Orbánhoz, Putyinhoz - hasonló a hasonlóhoz.
Nessy
Már elnézést, de külügyérünk mint egy dögkeselyű, lesi hol min lehet nyerészkedni. Lett légyen emberi élet,bármi.
kedvelem a NERtelenséget
@Rizikó: Igaz, de kifelejtetted az itthoniakat (csányi féle is pl.) és a keletieket.
Mind arra törekszik, hogy eladósítsák teljesen a lakosságot és eképpen övék az irányítás.
Látom, te sem rajongsz "isten ajándékaiért".
Galway
@Rizikó: "@Galway: Nincs hitem."

Hát ja, ez rögtön látszott! Amúgy se vagy egy hiteles pasi...
Rizikó
@Galway: Van, hogy elír az ember dolgokat, mint én is. Nincs hitelem! Ez egyébként pontosan így van. Rajtam nem nyerészkednek az uzsorások!
Galway
@Rizikó: Ne mondd már, hogy nem értetted meg, hogy hiteltelennek neveztelek!
Rizikó
@kedvelem a NERtelenséget: Honnan tudod te, hogy Csányinak mi a célja?
Amúgy senki nem fog a fejedhez puskát, hogy hitelt vegyél fel, de ha már benne vagy, arról tesznek, a lehető legnehezebb legyen megszabadulni tőle!

Nekem nem "isten ajándékaival" van bajom, hanem a nyerészkedő, zsidó spekuláns és bankár kaszttal!
Rizikó
@Galway: Mondtam, elírtam! Tovább ezt nem ragozom!
kedvelem a NERtelenséget
@Nyírfa: Szerintem meg egy elmebeteg aki itt éli ki a frusztráltságát.
Nyírfa
@kedvelem a NERtelenséget: 11.29

Szijjártó? :)
kedvelem a NERtelenséget
@Nyírfa: Hát ő sem százas, rengeteg gyerekkori megaláztatással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.