Az énekesnő az Instagram-oldalán osztott meg egy friss bejegyzést, melyből kiderült, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is gratulált neki a szüléshez.

Orbán Viktor levelet írt Rúzsa Magdinak

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A levélben Orbán Viktor azt írja:

"Tisztelt Rúzsa Magdi! A családtervezések sokan indulnak neki azzal a nagyratörő tervvel, hogy majd szép sorjában három csöppséget szeretnének fölnevelni, hiszen minél több a gyermek, annál nagyobb a boldogság. A háromszoros öröm természetesen ugyanennyi nehézséggel is jár, de a Jóisten mindig éppen akkora feladatot ad nekünk, amekkorával meg tudunk birkózni, ezért biztos vagyoks abban, hogy Ön édesanyaként is éppúgy helyt fog állni, mint a zenei életben. Engedje meg, hogy a kis Lujza, Keve és Zalán érkezése alkalmából szívből gratuláljak, valamint jó egészséget kívánjak a család minden tagjának"

Forrás: Instagram

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Még erre is odafigyel, még erre is van ideje a doktorminiszterelnökúrnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
@lemon tree: @bakcsubakka: @volvós: ti egyenként gennyládák vagytok, egyrészt irigy moslékok, másrészt unintelligens segg fejek, primitív szarnyalogató állatok, hozzátok képest a skarabeus bogár hercegi lény! A választások után pedig masírozhattok a dögveszejtőbe rohadni mint a gennyes lóhús!
Annyi emberség nincs bennetek mint egy repedt fingban - a saját miniszterelnökötöket, akinek csak köszönhettek ti és a mocskos családotok, egy három gyermeket szült anyát alázni - minő bőr van a pofátokon! Igaz nincs is bőr a skarabeuson!
lemon tree
@Németh István: Nem akarom fényezni magam, de nemrégen is megoldottam egy feladatot, amit 140-es IQ alatt lehetetlen megoldani. (igaz, egy másikat, ami min. 130-as IQ-t igényel, azt nem, de van rá magyarázat...)

Téged - és az itt gyakorló fideszes trollokat - az "emberség"-gel egy lapon említeni az nem túl... intelligens dolog (EQ).
Nyírfa
Ha valaki megkérdezné, ki Magyarország hangja, gondolkodás nélkül válaszolnám, hogy a Magdi.
De nincs ilyen kérdés, csak egy poszt Orbán gratulációjáról. Én a helyében elégetném, hogy ne kerüljön a gyermekek közelébe semmi azokból az energiákból, amelyek a miniszterelnökkel járnak.
A kicsiknek jó egészséget kívánok, nőjenek nagyra, éljenek olyan szeretetben, amitől jó és boldog emberekké válnak.
Németh István
@lemon tree: @bakcsubakka: ti igazából Magyarország ellenségei vagytok - nálatok a magyar ember valójában nem is létezik! Valószínű, hogy valami szar-foszladék vagytok, a kanadai indiánok űrűlékének fosszilis - megázott változata MERT ember ki normális ilyen módon nyilatkozni nem képes! A @Nyírfa: erre is rátesz; mint egy a fosba helyezett búgócsiga szórja szét a saját agyvelejét, aljas tróger aki a szülő nőt az anyát, és a művész lelkületű a gyermekeiért megszenvedett nőt alázza! A gender kurva büdös rohadt anyád fogja a gyerekeket erőben egészségben felnevelni !? hányadékok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.