Alighanem nyelvbotlás volt. 

Kövér László köztársasági elnökként mutatta be Róna Pétert a Parlamentben

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kövér László köztársasági elnökként mutatta be a Parlamentben Róna Pétert, az ellenzék államfőjelöltjét csütörtökön – írta meg a hvg.hu.

Áder János utódját ma választja meg az Országgyűlés titkos szavazáson. A Fidesz-KDNP jelöltje, Novák Katalin megválasztása a kormánypárti kétharmad miatt már az első körben borítékolható, így másnak nem tudható be Kövér szavai, mint nyelvbotlásnak.

Forrás: hvg.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almosd
Mindegy hogy ki a Köztársasági elnök egy nemlétezö köztarsaságban ,tehát egy kirakati bábu.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Vélhetően igaz miszerint; "A hazug ember zavarában igazmondásra is vetemedhet!"?
telegdilaci
Ez egy aljas sunyi Tahó bunkó,jellemtelen Pchiopata!
Eladott Ország
@Németh István: tegnap, 18:26 ♦ Milyen "valutahitel állatjáról" ugatsz, te barom! Zimbabwei dollár euró árfolyama erősebb mint a forinté. Lassan a Vietnámi dong is erősebb lesz. Szinte nincs olyan valuta ami gyengébb a forintnál. Magyarország előre megy! Előre megy a csőd felé ez Orbán Viki...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275291639_292369293009161_8502952580209067461_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ZjnuGSdK8jkAX-xxIeU&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-WQq8n25gVpf8Cxfg15JvNXjrU9OIw9c83SaKutvb4NA&oe=6230BA37
Németh István
@Eladott Ország: Mert mint amilyen barom vagy úgy is élsz és úgy ítélsz! A valutahitel aljas folyamatában nyakig benne van a petyusod! Aztán a Forintot az olyan hazaáruló barmok miatt értékelik le mint amilyen te vagy! A csődöt a korábbi kormány hozta az országra, PONTOSAN az a baja a barom nyugatnak, hogy nem dézsmálhatja az országot, ezért akarja aljas módon és az olyan szemetek miatt mint te is tönkre vágni, hogy rabolni tudjon! HÁT NEM FOG!
A lényeg a petya miniszterelnök jelölt volt, azok részéről akik nem jelentenek emberi értéket! tehát az ő miniszterelnökük - a senkik miniszterelnöke az a valóságos senki petya! Miként a Senki Alfonz a Rejtőéltől! Miről beszélünk egy undorító rosszindulatú, gonosz lelkületű kommunista-fasiszta- nyilas-rasszista gender trotyliról! > az @Eladott Ország: miniszterelnökéről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.