Megválasztotta köztársasági elnökké Novák Katalint az Országgyűlés csütörtökön.

Megválasztotta köztársasági elnökké Novák Katalint a parlament fideszes többsége
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A volt családokért felelős tárca nélküli miniszter 137 támogató szavazatot kapott a titkos voksoláson, amelynek eredményességéhez kétharmados többségre volt szükség.

A szavazólapot 195 képviselő vette fel. A 188 érvényes voks közül Novák Katalin 137-et kapott. Az ellenzéki frakciók jelöltjére, Róna Péter közgazdászra 51 szavazat érkezett.

Novák Katalin május 10-én lép hivatalába, ő lesz a hatodik köztársasági elnök a rendszerváltás után.

Forrás: MTI

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Magyarországnak akkor lesz legközelebb Köztársasági elnöke, majd ha köztársaság lesz, nem illiberálius dikatúra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Magyarországnak akkor lesz legközelebb Köztársasági elnöke, majd ha köztársaság lesz, nem illiberálius dikatúra.
kedvelem a NERtelenséget
Maradjunk annyiban, hogy nekem áder sem volt és most novák sem lesz a köztársasági elnököm.
Az elmúlt évszázad legsikeresebb 10 évének a legfájóbb vicce. Az ufófejű köztársasági tehén, aki bizonyítottan nem röhejes tanári vagy ápolói fizetésből él a nyakunkon.
Pági
Volt valakinek kétsége afelől, hogy nem így lesz?
Néro
Lesz e buli a nagy örömre a Hatvanpusztai geciendán? Most , hogy az ’Ország választott ’ közélnököt egy Fityma asszonysegg takarítónő személyében. Kéne , hogy legyen. Tüzijáték meg heurépa meg ilyenek. Lányok asszonyok külön örüljenek , hisz őket külön képviselni fogja.
uploads.disquscdn.com/images/3e7543b8e4f23cdef70dbc63dd97154e9928cd9f8019499728a878809c570654.png
szaboria1
Reméljük egyszer elérjük, hogy a nép válasszon.
Eladott Ország
Egy szervilis seggnyaló fidesz csicska semmi több! Ki nem szarja le!
Aki Én
...ez nagyon elkeserítő jelentéssel bír. Olyanról kaptunk bizonyosságot, amit eddig is tudtunk.
Eladott Ország
@Horizont: ma, 12:28 ♦ Nem sok vizet tud zavarni. "Parlamentáris hatalomgyakorlás, itt a végrehajtó hatalom – a kormány – a parlamentnek felelős. A köztársasági elnök jogosultságai gyengék, a parlamentnek alárendelten működik, csak protokolláris szerep jut neki, és többnyire a parlament választja meg. Főleg Európában jellemző, a többi földrészen ritka. Elnöki (prezidenciális) hatalomgyakorlás, ha a köztársasági elnök a végrehajtó hatalom feje. A kormány nem a parlamentnek, hanem az elnöknek felelős, akit közvetlenül választanak meg. Beleszólása van a törvényhozó hatalomba (vétójog, üzenetek). Jogi felelőssége van (impeachment eljárás)."
simmering73
Megválasztották a Kosztümös Madonnát? Biztos szoros volt a szavazás. OV'22-vel a fülében jobban mutatott volna.
www.kepfeltoltes.eu/images/2022/03/10/478krotalia.jpg
kereső
Soha, soha az büdös életben ne tudja magáról lemosni, hogy a rá szavazók között ott voltak a fideSS bizonyitottan bűnös bűnözői- simonka, boldog, völner, farkas flóri, a csaló ügyvéd budai.
kereső
@Horizont: Az "ellenzéki" mihazánkosok.Meg gondolom volner+ a német nemzetiségi képviselő.
Béla333
Nem láttam a cirkuszt, rajta volt a "OV 22, Fidesz" fülbevalója?
Hiszen ő nem is bajuszos, mint a mostani...??
drrotf
Jó lenne tudni, hogy a 137 képviselő között vannak-e olyanok akik ellen büntetőeljárás folyik ?Ha igen, akkor nem lehetnek erre a választásra olyan büszkék a fideszesek , mert ismét bűnelkövetéssel vádoltak segítsége kellett egy hatalmi pozíció megszerzéséhez .Azt is problémásnak tartom, hogy most háborús helyzetben, ahol Orbán szerint is a megszerzett tapasztalatnak nagy a jelentősége, hiszen ahogy mondta ő is 30 év alatt szedte össze a tapasztaltságát, gyakorlati ismereteit, Nováknak jóformán -legalább is Orbánhoz képest - csekély tapasztalata van, és felmerül a kérdés,hogy egy esetleges Orbán-Novák nézeteltérés esetén a vita hogyan rendeződik?Keresztül tudja-e vinni Viktorral szemben Novák az akaratát?Ha nem, akkor nem változott semmi, mert egy gyenge érdekérvénysítő, szívében igazi FIDESZ-tag maradt, Novák, ismét nem tud érdemi munkát végezni. Orbán intézkedéseinek a végrehajtását segítő és nem kontrolláló államelnökünk maradt!A fékek és ellensúlyok nem javultak ezzel a választással az ellensúlyok javára.
lampa laz
@KisTehen: mi a faxt örülsz marha, hiszen riválist kaptál kató tehén személyében. Együtt legelészhettek orbán 'paradicsomában'.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:06
Nem az ország döntött így hanem a133 csicska a ner társaid.
Novák lett a bajszos szar női változata.
lampa laz
@kulabombaafityiszre: ő lesz a szemöldök szar, mivel ez ott dús láthatóan.
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Igen mi.Ha nem is úgy , mint 2006-ban és mindez idáig volt. Ne a parlament válassza meg egy állam államelnökét, hanem a választópolgárok. És javasolnám az induláshoz a francia mintát. Meghatározott számú irásos ajánlás begyűjtése a polgármesterektől, civil szervezetektől és a parlamenti képviselőktől. Ha ez megvan, akkor indulhat.
Miért emlegeted 2006-ot? Mert a vakond ellenőrző ott állt az urnánál, és meg kellett mutatni a szavazó lapot? Nesze neked titkos szavazás, és nesze neked Sólyom lászló alkotmányunk őre. Erre vagy olyan büszke? Marha.
Borsodi
Érdemes volt Orbán Viktoros fülbevalót hordania.Ennyit a választásról,szavazott a sok ingyen élő!
Pipás
@Eladott Ország: A nemzet egységét kell szimbolizálnia. Ez az orbán csicska nem fogja betölteni ezt a szerepet.
kereső
@KisTehen: Igen az volt, mégha csetlő botló is. Semmi sem bizonyitja jobbban, mint az hogy az akkori ellenzék köztársasági elnök jelöltje lett Magyarország államelnöke. Még valami óhaj-sóhaj, panasz esetleg?
rokker33
Gratulálok! Tudta mindenki hogy ő lesz az elnök ,akkor mit sírtok???
kereső
@drrotf: Ott voltak- völner, simonka, boldog istván. Utóbbi kettő ellen büntető eljárás van folyamatban.
csak úgy....
remélem lesz egy titkos alagút a sándor palota és a karmeliták között,hogy pizsiben - hálóingben is tudjanak találkozni ha vikinek erekciója vagy valami okos ötlete támadt..
Maxipocak
@Shikari: nem Magyarország te fideszfasszopó, hanem a fideszmaffia!
szaboria1
@Horizont: A + 4 fő a 12 független között lehet.
Maxipocak
Módosítani kell a törvényt, a mandátum lejárta után semmit se kapjon. Max bubópestist.
Nessy
Remélem, kellő áhitattal esküdött meg, hogy a (nem létező)Alkotmányhoz hű lesz, és annak (nem létező)törvényeit betartja, betartatja!
Eladott Ország
@rokker33: ma, 13:40 ♦ Ezt azé’ nem kellett vóna’ ...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272792814_947941969480963_1173168005131431584_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=r2Nyn0_luKYAX_pzmlz&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT_e0LFj1CfjH53Xla4QmdzEcVk6IwWKWJ4Ww5FxJM8Hxg&oe=622EB301
Katika azért közutálatnak fog örvendeni, de mint ismeretes a fideszeseknek nincs gerincük. ( a fidesznek sosem volt feles többsége rendszerszintű csalással együtt sem!) Az egész választási rendszer egy rakás szar, törvénysértő, nemzetközi jogászok szerint is lásd, Kim Lane Scheppele, a Princeton Egyetem alkotmányjogásza szerint is)
tudode
Azt el kell isMERNI, hogy minden körülmények között fotogénebb "volt", mint a kinevezője, még egy lépcsőn ülve is:
.
-------Orbán egy lépcsőn ülve beszélte meg olasz szövetségesével, hogyan kezelnék az afganisztáni válságot
444.hu/2021/08/28/orban-egy-lepcson-ulve-beszelte-meg-az-olasz-szovetsegesevel-hogyan-kezelnek-az-afganisztani-valsagot
.
www.facebook.com/csaladesifjusag/photos/a.651602481605654/4041307709301764/
----------------------
.
Ezek után milyen módon fogja megtestesírii az un. köztársaság nélküli "köztársasági elnök az ország apraja, nagyját?
Aki Én
@Shikari: Magyarország sehogy nem döntött. De valószínűleg nem így döntött volna, ezért intézik párton belül a hazaárulók.
@KisTehen: Hogy nő, az valóban örvendetes. Hogy szervilis pártkatona, az már kevésbé. Ettől aztán a legkevésbé sem demokratikus, pláne, hogy a népnek nincs beleszólása.
Clavigo
Ez unga- bungázott a vén hülye Berlusconival ?
vitriol
@Horizont: Nem kell az ördögöt a falra festeni! novák asszonyság is csak egy felesküdött fideszes, és közismert, hogy azok egytől-egyig GYÁVA alakok.
Havanagi
Ott voltak a bűnöző tolvaj képviselők is , ők is szavaztak?
Rockxy
hátazér...
sokkal inkább gobihildát köllött vóna
Nessy
Most már nem ártana köztársaság, és Alkotmány!
rokker33
@Eladott Ország: Most komolyan mit is vártatok??? Majd a Fidesz megszavazza az ellenzéki jelöltet??Hamarabb mondanak le és törlik el a fideszt, minthogy ezt megtegyék! A 2/3 nagyon jó nekik mert bármit megtehetnek és ha véletlenül mégis veszítenek, akkor sem fog 1 törvényt sem elfogadni Katalin a Fidesz parancsára szinte mindet vissza fogja dobni valami hibára hivatkozva! Ennyi márki sose fog nyerni főleg nem most!!!
Eladott Ország
@Clavigo: ma, 14:42 ♦ A náci Salvini is ölelgeti Katikát. Orgiázos maca. Az ilyen opportunista, gerinctelen, becsvágyó seggnyalók a legveszélyesebbek. Mivel nő, neki kétszer jobban pörög a nyelve, hogy ugyanolyan közel kerülhessen a gazda ánuszához, pont úgy, mint Jucikánknak. Nem lesz itt semmi önállóskodás, szépen leköveti a dagi parancsait, frankóbb motor lesz, mint plagizáló „GoJóstoL” Pali.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/269889225_4786749201444294_4398679309788700698_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=MrDMHk2wJjYAX-Q9hn-&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9vh55kG2DUPAx2p7OppPp23JU2vx8L1jGwMava0abi9A&oe=622F4D7E
lampa laz
@Nessy: (13:59) Ez a némber nem az alkotmányra (mert az okosok szerint az nincs is ) hanem kizárólag orbánra esküdött fel. Jucussal karöltve a vezér minden kívánságát teljesíteni fogják. Az ellenzék hatalomra kerülése után ezt a hivatalt ilyen formában a kukába kell hajítani.
Havanagi
Az ő helyében most nagyon szégyenkeznék .Ja,ez a szó nincs benne a fityma szótárban.
lemon tree
Olyan fideszes politikus bűnözők ajánlásával, mint Simonka, Boldog, Völner - ez be is árazta ezt a luvnyát!
Elkezdi, megvédi az Alaptörvényt, ami egyébként alkotmányellenes és egy undorító kábszeres buzeráns (nem kapcsolatban élő, hanem orgiákon rendszeresen résztvevő) írt, és ami meg lesz szüntetve. Yo
És az új, széleskörű konszenzussal lesz elfogadva és nem csak egy párt érdekeit szolgálja, és aminek újra Alkotmány lesz a neve (tudod, te fideszes luvnya, míg az Alkotmány lehetőséget biztosít mindenkinek, addig a(z Alap)törvény tiltás és kirekesztés, és ami a legfőbb, hogy a gazdád, O1G sem tartja be, mert törvényen felülállónak érzi magát !!!)
lampa laz
@durbincs: látom sokat ittál a békahugyos vízből amiben úszkálsz.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 13:06 ◘ ❗A fidesz bűnözők segédletével választotta meg Novák Katalint köztársasági elnöknek. Boldog István és Simonka György is szavaztak, akik ellen még Polt Péter is nyomoz, 8 év fegyházbüntetést kért rájuk költségvetési csalás miatt. De besomfordált Völner "papírzacskó" Pál is, hogy meglegyen a kétharmad.❗ Na, ezek köztársasági elnöke Novák. Szégyen! A demokrácia a tisztesség és az emberiesség szembeköpése volt a mai köztársasági elnök megválasztása! Aki korpa közé keveredik…….. Nos, már meg is ették a disznók.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275556608_529091095239453_9004623889647173608_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=jJ8fEQwhaP0AX-PtyVA&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9NaNCR-4BkztdmSyX2xZxsvlAk6q3gCz4VeJAUIoMWJw&oe=622FA298
lemon tree
@justhpeter: Bocsi de ki kell, hogy javítsalak:

SZÉGYEN !!!

(így helyes :)
Clavigo
@Shikari: A Farkas Flóri szavazott,,,Shikarescu ? Meg a többi köztörvényes szarzsák is ? Büszke lehetsz magadra,gyagyás...
Eladott Ország
@Shikari: ma, 18:08 ♦ A KESMA irta hülyegyerek! Azzal a seggem sem tudom kitörölni, mert veszem és nem olvasom!
„Novák Katika sokat térdelt és sokat is nyelt ezért a tisztségért, de élvezni nem sokáig fogja. Mivel egy hónap múlva már csak cella csicska lesz valamelyik fegyházban. Ennyit erről a pünkösdi királyságról... azaz köztársasági elnökségről. Ez a méltatlan liba is megy a levesbe április 3. után, a hitvány felcsúti gazdájával együtt!” Üdv: az ördög ügyvédje... A próféta szóljon belőled!
www.facebook.com/photo?fbid=1417250538708835&set=gm.5263229960375382
Az új bajszos szaros Kati
www.facebook.com/photo.php?fbid=490535149195850&set=p.490535149195850&type=3
Eladott Ország
Mi más lehetne az ékessége az új köztársasági elnöknek, akit bűnözők választottak meg, mint egy stílusosan díszes bilincsfülbevaló. A kis kacsóján jobban állna. Egy bilincs közbeszerzést kell kiirni, 133 biztos kell!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275685585_2037818589756198_1626614637134947529_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=72ELkeSjIgwAX_KccPE&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT92eiStHGvlC-XTpUs8KerH1cTPcihDumg-vWrqGiKSoA&oe=622F2BA8
Lepényleső
...oly tiszta választás által mint itt 2012-óta az összes az volt,- amit annak mondtak?
Málna
Ha ez így kiveri a biztosítékot az ellenzéki kommentelőknél, akkor mi lesz itt április 3-án?:-)
namihami
Gyorsan ""amnesztiát"" adtak a fideszes köztörvényeseknek, nehogy beégjen szegény Katus!
Nyírfa
A híradóban meghallgattam néhány mondatát, amit felolvasott a papírjából. Alkotmány nem volt benne, alaptörvény, igen. Kétségbeesetten vetette fel, hogyan lehetne ő minden magyar közt. elnöke, amikor annyifélék vagyunk...No. Nyugodtan maradhatott volna az ablakpucolásnál, igaz, az sem ment, de legalább nem ártott vele.
Dicséretére legyen mondva, végre megfésülködött.
lemon tree
@Málna: Senkit nem érdekelsz - valójában.
namihami
@Málna: 20.53:. Ugye, nem az Orbán által felheccelt ""fociszurkolók"" polgárháborújának kirobbantására gondolsz?
A tv-székház volt a próbafutam?
Málna
@lemon tree: Most nagyon szomorú vagyok...:-)
Málna
@namihami: Nem, nem arra gondolok. Majd meglátod, mire.:-)
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 13:06
Nem a magyar emberek döntöttek te gyökér!A fideSS döntött így az egypártrendszerével.Tudod mi a kétharmad ugye?
Matekzseni vagy ki tudod számolni egy abakuszon(tudod a golyós számológép).
namihami
@Málna: 22.08:. Atyaég! Csak nem a TEK? Azért kellett a sok új fegyver?
Istenakinincsen
Köszönöm szépen én ebből nem kérek.Nem akarok fideSS köztársaságot,sem hozzárendelt "elnököt"
Cucika
Még jó hogy törvénybe nem iktatták, hogy esetleges kormányváltás után csak ő lehet.
vacsi
Részemről örülök neki, alkalmasnak találom.
Eladott Ország
Ő itt Kati! Kati nem tud pecázni. Segíts hobbit találni Katinak, amivel elütheti a következő öt évet. Alapítványokat fog létrehozni, a köztévében gyüjtöget, állami támogatásból megtakarít 1-2 milliárdot budai villára. Szerintem Kati rengeteget fog utazgatni, villogni a mi pénzünkön. A három gyerekét fogjuk tanittatni jónevű külföldi egyetemeken, mindegyiknek veszünk ott külföldön lakást is, nehogy már kollégiumban kelljen lakniuk. Aztán hamarosan mind a három a saját lábunkra fog állni, és Katit, valamint a családját életük végéig havi sok millió forintunkból fogjuk eltartani, fizetjük a villájukat, a személyzetüket... и так далее ( és így tovább)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275563576_3055116801412666_5196958435025962590_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=lOHI0Yq3MJYAX_mAkM9&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8mL9BUzR8NjqMzl0QSBy_lJMCpu3mG2AR5_Ocj9YNIkw&oe=62303624
simmering73
"Nem hozott nagy meglepetést a parlamenti államfőválasztó bohóckodás, miután az ellenzék Mózes, Jeremiás próféta és a Bán bánk Tiborca, vagyis egy igazi demokrata ellenzéki, Iványi Gábor helyett a savanyú Jóska Róna Pétert jelölte ki arra, hogy 15 percben elmondhassa a magáét. Azért a “magáét”, mert Róna azt mondta, ami neki fontos, ami belesimul a rendszerbe, nem azt, amit egy demokratának és egy magyarnak mondania kell. Mint egy külső ejtőernyős, aki saját nárcizmusára használja fel az Orbán-rendszer nyújtotta szereplési lehetőséget, nem hazudtolta meg magát.

Róna olyan langyos beszédet tartott, amilyet csak lehetett, egy pillanatra sem szembesítette Orbánt önmagával és a tetteivel, amit nem is tehetett volna meg igazán, mert semmi köze hozzá. Iványi Gábor lett volna az egyetlen hiteles ember, aki ezt megtehette volna, aki a rendszer egyik legnagyobb üldözöttje, aki alkalmas és méltó is rá, de az ellenzék elvette tőle és a magyar néptől ezt az egy lehetőséget is. Márki-Zay Péter után Róna Péter választásával ez az ellenzék már a választás előtt kinyírta magát és mindazok reményét, akik szabadulnának Orbántól. Spongyát rájuk."
nepszava.us/az-ellenzek-rona-peterrel-nem-zavarta-meg-orban-diadalmenetet-az-ablakpucolo-novak-a-kulturharcot-folytatja/
Aki Én
@Málna: ,,Ha ez így kiveri a biztosítékot az ellenzéki kommentelőknél..."

Nem is csodálkozom, hogy téged ez meglep. Ezt sem érted.
Málna
@Aki Én: Egyáltalán nem lep meg. Honnan veszed ezt már megint?
telegdilaci
@kereső:Én is ezen a véleményen vagyok én nem ismerem el ezt az Orbán imádót Köztársasági Elnöknek,mivel előbb a választások után helyre kell állítani a köztársaságot amit a Fidesz lebontott a demokratikus Jogállammal együtt! választások után kellett volna a Magyar Választó polgároknak,kellene egy pártoktól Független Köztársasági Elnököt,Orbán aljas gyalázatos gyáva módon kinevezte a saját jelöltjét aki ha nem a Fidesz nyeri meg a választást,keresztbe tud tenni az Új kormánynak ha Orbán azt akarja,Ez a Valaki is egy Báb lesz az Orbán sakk tábláján!
namihami
Vajon ki lehetett az a plusz 4 ""hirtelenmegvilágosodott"", aki a dicsőséges 133 mellé csapódott? Ezt azért, így, a választás előtt, nem ártana tudni.
ómió
Pedig az efftársaknak mindegy ki, csak bolsi kellett volna!
Sámannus
@bakcsubakka: Ha nem tudsz aludni az biztosan másáé lesz, mert hogy a ruszkik csak úgy átrepkednek a fejed fölött amikor szépeket álmodsz, hát lelked rajta. addig is elmélkedj hová kell eldugni, ha az ereszre nem lehet.
A fülébe má volt, ha azt mondom az ánuszba, akkor megint kitör a balhé van-e jobbhé?
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 08:11
Akkor takarodj!Jó kutya voltál,de már nem kellesz.Nem fogom elismerni sem a választási csalásokat,sem a csalással és kétharmaddal(egypártrendszer)megválasztott köztársasági elnököket.Nem fogadom el a bukott fideSSnyalonc sportbunkó köztársasági elnök által aláírt hazug hamis "törvényeket"...tovább is van mondjam még?
Istenakinincsen
@Shikari: Értem:)
Még mindig sajnálom anyukádat:(...szerintem már ő is megbánta
Istenakinincsen
@Shikari: Unatkozol?
Kicsit erőltesd meg magad,tudsz te értelmeset is írni(remélem)
lemon tree
Novák Katalin egy paraszt kurva - csak !!!
Úgy is lesz kezelve !!!
csak úgy....
@Shikari: most kicsit mesélhetnél zalacsébröl ,az albérletedröl a magányodról..,az elbaxott életedröl!
Eladott Ország
Piros lett a paradicsom nem sárga...
papaigabor.files.wordpress.com/2022/03/1646977286004_2022.03.11.jpg
❗A fidesz bűnözők segédletével választotta meg Novák Katalint köztársasági elnöknek. Boldog István és Simonka György is szavaztak, akik ellen még Polt Péter is nyomoz, 8 év fegyházbüntetést kért rájuk költségvetési csalás miatt. De besomfordált Völner "papírzacskó" Pál is, hogy meglegyen a kétharmad.❗ Na, ezek köztársasági elnöke Novák. Szégyen! Aki korpa közé keveredik…….. Nos, már meg is ették a disznók.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275556608_529091095239453_9004623889647173608_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=VuWPmp22DGoAX_48Nuh&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT95CcrPUz238Uh5MaykgzvDl5YKn2CUGn7rdZxRKG-7dg&oe=62319CD8
Katika megkapta Putyintól a szovjet hős anya - Мать советского героя kitüntetést.
uploads.disquscdn.com/images/b70c5ea1b40492083c9439a07dde8d300da4908d0e15eb07c4bbc258713a3f83.jpg
Mi más lehetne az ékessége az új köztársasági elnöknek, akit bűnözők választottak meg, mint egy stílusosan díszes bilincsfülbevaló. A kis kacsóján jobban állna. Egy bilincs közbeszerzést kell kiirni, 133 biztos kell!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275685585_2037818589756198_1626614637134947529_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qdE7-uoF2LMAX-XIfbR&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT9BhEqwmpH4XX-mwz3XO_G4puiza9fCnm3DLHiq2gRN3w&oe=623125E8
Istenakinincsen
@bakcsubakka: ma, 20:53 Nem tud ő megvezetni,csak próbálkozom hogy kihozzak belőle vmi jót.Naív vagyok ha azt hiszem,hogy mindenkiben ott van a jóság?Lehet hogy mélyen elásva,de ott kell lennie!
Próbáltam így is-úgy is.Szépszóval szeretettel és durván abban a stílusban amit megért.
Úgy látom igazad lehet.Időpocsékolás.
Ki ez a senki akire elpazarolom a drága időt?Elmondod?
namihami
Kicsi, sárga, savanyú---de a mienk!
És megint felteszem a költőit: Ki lehetett az a plusz négy fő?
simmering73
@durbincs: Te hogy kerültél ide, te faszkalap. Vége a plakátrongálásnak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.