Nagymaroson, Szobon, Őrbottyánban, Váchartyánban, Vádukán, Vácrátóton egyetlen éjszaka alatt. 

Több száz plakátot rongáltak meg Pest megyében

Fotó: rtl.hu

Pest 4-es számú választókerületében az Egységben Magyarországért jelöltje Inotay Gergely, a plakátjainak megrongálása szerinte egyértelműen szervezett akcióra utal, emiatt a rendőrségen ismeretlen tettes ellen feljelentést tett.

„A körzet számos elemzés szerint rendkívül kiélezett lehet, így mind a Fidesz-KDNP, mind az ellenzék élénk kampányt folytat a területen” – írták a párt közleményében, és hozzáteszik, az időközben felrakott ellenzéki plakátokat kihelyezésük után szinte azonnal megrongálták:

„Vácon, Nagymaroson, Szobon több száz plakátot festékszóróval fújtak le, szaggatták le a helyükről vagy csak egyszerűen nyomuk veszett. A Dunakanyar mellett ezenkívül számos településen, például Sződön, Kemencén és Csörögben ugyanez történt. Egyes településeken már harmadszorra kellett kihelyezni az Inotay Gergelyt és Márki-Zay Pétert ábrázoló plakátokat”. Szerintük az akció szervezettségére utalhat, hogy

„egyazon éjszaka alatt történt az ipari mértéket öltő rongálás, számos településen még a festék színe, a festés helye, módja is megegyezik a plakátokon”.

Az ügy kapcsán több feljelentés is történt már, és jelenleg nyomozás zajlik.

Forrás: Telex.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Csak a fidesz plakátjait nem szabad megrongálni, azt a törvény bünteti.
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 15:58
Ha vannak is arra térfigyelő kamerák, mára már biztosan nincsenek és sosem voltak, de ha mégis, akkor meg a felvételek érthetetlen módon értékelhetetlenek, meg különben is, ebben a feszült helyzetben ne tessék a nyomozógárdát piszlicsáré, mondvacsinált ügyekkel zaklatni, van dolguk éppen elég, 24 órás ügyeletet kell adni a narancssárga plakátok miatt, ez mindennél fontosabb, és ez valójában csak az ellenzék kétségbeesett próbálkozása a figyelem felkeltésére.
Megmondja ezt Gulyás, Hoppál, Hollik, vagy akár a Rezsisziszi, ha nem is ilyen szépen, összefogottan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.