Orbán Viktor egyik legnagyobb kritikusa segíti az ellenzék választási kampányát. Ismertette nemzeti ünnepi programját az Egységben Magyarországért. Eszerint a Műegyetem rakparton március 15-én délután 3-kor kezdődő esemény címe „A hatalom a népé” lesz, és a „kormányváltó nagygyűlésen” bemutatják az ellenzék „alternatív 12 pontját”. Összesen 9 felszólalóval számolnak, Dobrev Klára (DK), Donáth Anna (Momentum), Jakab Péter (Jobbik), Karácsony Gergely (Párbeszéd), Schmuck Erzsébet (LMP) és Tóth Bertalan (MSZP) mellett a fő szónok Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt, valamint a kis híján államfőjelöltté avanzsált, majd adóhatósági vizsgálat alá került Iványi Gábor lelkész és az Európai Néppárt lengyel elnöke, Donald Tusk lesz.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Mégiscsak jönnek a lengyelek március 15-re, csak éppen nem úgy, ahogy a maffia gondolta!
Nyírfa
Tusk jelenléte annál is nagyobb súllyal esik a latba, mert a Néppárt elnökeként vesz részt az eseményeken. Hajrá, Összefogás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.