Közleményt adott ki az ukrajnai háborúval kapcsolatban a Normális Élet Pártja.

Gődény György kiállt az oroszok mellett
Fotó: Youtube

A Normális Élet Pártja a szomszédban dúló háborúval kapcsolatban a béke előmozdítását támogatja, legelsősorban azt, hogy garanciák szülessenek arról, hogy a jelenlegi ukrán kormány fejezze be az ukrajnai orosz lakossággal szembeni katonai akciókat, mely a konfliktus egy kiváltó oka volt, másodsorban pedig, hogy Oroszország szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz – olvasható Gődényék közleményében, amelyet az Országos Sajtószolgálathoz juttattak el.

Sajnálatos, hogy hazánkban mindenki úgy beszél a békéről, hogy azt Oroszország sértette meg, holott a "békétlenség", – azaz az orosz etnikum elleni agresszió – az ukrán polgárháború esetén is elmondható. Támogatjuk a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul, és minimálisra csökkenti az ukrán lakosság szenvedését, és a legjobban megkíméli az ország infrastruktúráját

- írja a Gődény-féle kamupárt.

Majd így folytatja:

Egyetértünk azzal, hogy az ukrán vezetés törekedjen egyben tartani Ukrajnát megakadályozva két független újorosz állam létrejövetelét, de azzal nem érthetünk egyet, hogy ezt erőszakkal tegye. A demokratikus önrendelkezés elvét tiszteletben kell tartanunk a két új állam esetén is, és elítéljük azt az európai gyakorlatot, hogy ebben a kérdésben a nagyhatalmi játszmák miatt nem vetődik fel a szuverenitás kérdése.

"Megértjük az orosz fél aggodalmát is Ukrajna Nato csatlakozásával kapcsolatban, és elítéljük, hogy az atlanti blokk terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével tovább provokálja Oroszországot" – zárul a párt közlemnye.

OS-MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Gődény, a szélsőjobbos vírustagadó ismét megszólalt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Hát, ezt sokkal józanabbul látja, mint a covidot!
kereső
Za Rossziju" („Oroszországért"). „Za Putyinu" („Putyinért"). Zapad („nyugat"). A támadás nyugati irányban, Ukrajna felé történik.

A „Z" betű mára egy erős orosz nemzeti szimbólummá, Putyin és az ukrajnai háború támogatóinak jelképévé vált.

Gödény: "Z",
magyar1
@Rockxy: Ennyi zsidó között Zelenszkij miért nincs beöltözve?
magyar1
@kormanyos63: mintha ilyen nem is létezne:
propeller.hu/nagyvilag/3780830-hogyan-hallgatott-evekig-nyugati-sajto-donbaszi-haborurol-az?all#c3293079

meg a zukrán kormány:
sun9-2.userapi.com/impg/5n_om5GxUN9jfB_SPyVvYr6IwcH76n9btnOo9w/HkhskhY3V0M.jpg?size=605x402&quality=95&sign=c46001c5359bd80d5b296a52aa8104be&type=album:
Akkor ezt is vedd figyelembe! Baz+!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.