Márki-Zay Péter közösségi oldalán tette közzé bejegyzését, amelyben arról írt, hogy  Kormányváltó nagygyűlést tartanak március 15-én Budapesten, a Műegyetem rakparton.

Márki-Zay: "Most vagy soha? Ez a kérdés, válasszatok!"
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A közzétett videón arról beszélt, hogy a polgárosodás, a gyarapodás, a biztonság programját képviseli.

Le kell zárnunk azt a korszakot, ami Magyarországot a történelem rossz oldalára vezette, ami újra feudalizmust és önkényt épített. Ezzel tartozunk magunknak, gyermekeinknek és azoknak a hősöknek, akik az életüket adtak a szabadságukért. Szerencsések vagyunk, nem kell áldozatot hoznunk azért, hogy jobb legyen, hogy ki szabaduljunk a romlott, gonosz, despotikus keleti szövetségből, de okosnak és elszántnak kell lennünk, hogy tiszta hogy nyissunk, amivel visszatérünk '48 örökségéhez, a hazához és a haladáshoz. Olyan országot szeretnénk építeni, ami jogbiztonságot, anyagi biztonságot és fizikai biztonságot nyújt minden polgárának. Ehhez vannak szövetségeseink, az EU és a NATO.  Ehhez van programunk és van ehhez tisztességünk is.

Az 1848-49-es forradalomhoz köthető hőseink szobrai is cselekvésre buzdítanak!

- írta egy másik bejegyzésében.

Mert a szabadság melletti kiállás nem csak fontos, hanem elengedhetetlen. Mert elveink mentén történő állásfoglalás nem csak szimbolikus, hanem értékes

- tette hozzá.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Tényleg! Válasszatok! Akartok-e efftársi népzsebit: 13. havi nyugdíj megszüntetését, minimálbér megszüntetését, ötszörös gázárat, fizetős egészségügyet és hasonló "efftársi nyalánkságokat", vagy sem!?
drrotf
@ómió: Biztos szelektív a hallásod, mert csak bizonyos kijelentéseket vagy képes megjegyezni, de arra ami egy pár nappal ezelőtt hangzott el Márki Zay program beszédében, hogy megtartják a 13.havi nyugdíjat és a minimálbért is, hogy nem teszik fizetőssé az egészségügyet, hogy a rezsi csökkentést megtartják rászorultság elvén, azt nem volt képes az agyad felfogni és elraktározni!Ha kritizálsz legalább olyan dolgokat említs amelyek tényleg problémát jelentenek, de ne olyanokat rój fel aminek pont az ellenkezőjét mondják!Így teljesen hiteltelenné válsz!
Béla333
Nincs idő totyorogni! Márki-Zay-ék győzelme után április 4-én el kell kezdeni a maffia elszámoltatását, a választók elé tárva a mocskosságokat. Ha nem így tesznek, akkor nagyon rövid időn belül a focihuligánok segítségével visszajönnek a maffiózók a hatalomba.
De ha mindenki meg fog győződni, hogy egy bűnözőkből álló maffia csapat ült a nyakunkon 12 éve, akkor meglesz a támogatottságuk az elszámoltatáshoz, a változáshoz!
ómió
@drrotf: Most már "megtartja" a 13. havi nyugdíjat (azt a "böszmeséget"? na ne má'!) meg a minimálbért is? Egész addig, amig meg nem választják? Meg egész addig még minden mást is, amit "igen nehéz megszüntetni"? Merthogy közben rájött az idiótája, hogy másképp nem "választásnyerő"? Nem az én hallásom szelektív, hanem a te agyad hagy ki és azt se képes észrevenni, hogy , amit Maki efftársad ma mond, azt holnap visszavonja, lehazudja, "cáfolja", vagy a "Zorbánra" fogja! Ugyanolyan "szitaagyú", mint te is, aki itt a "hitelességről" próbálsz ezekután papolni!
drrotf
Én helyedben az angolok módszerét választanám, tudod?a puding próbája hogy megeszik!Hidd el , ez egy jó módszer!A félinformáció nem információ!Végig kellene egyszer hallgatni a másik felet is és akkor lehet hogy más véleményre jutsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.