"... Novákéknál ég a világ... ", sorra futnak be a politikusoktól az üdvözlő sms-ek, emailek, mindegyikben köszöntő szavak, amiért "megmérettetett" és megválasztatott Magyarország köztársasági elnökének. nyilván a részletekkel nem mindegyikük van tisztában, de a protokoll kötelez, elküldik az egyen-szöveget.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: mint mondtam..aki az elmúlt 30 évben politikus volt, mind lóghatna egymás mellett...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Te mit csináltál volna jobban vagy mit csináltál volna másképpen mint bármelyik politikus ?
Minden ember önző és gazdagodni vágyó, kivétel nélkül. A mostani divatos hangzású demokrácia épp azért kedvező mindenkinek mert aki bármi áron ki tudja harcolni, hogy bekerüljön a magykutyák közé azt ne lehessen majd felelősségre vonni és olyan megközelítéssel adják elő hogy azt higgye az ember hogy az bárkinek elérhető...és ezt nagyonsokan hiszik, sőt amikor odakerül és törvénytelenséget csinál akkor is azt hiszi hogy azt úgy kell.
Elitélni csak akkor szabad valakit ha az aki elitéli jobban csinálná, különben csak a szája jár.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: nem tartok itt felsorolást...először is...aki az átkosban politikus volt...elintéztem volna csausan...sokat tisztult volna a közélet...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...először is...te sosem voltál szavazni ? ha igen akkor meg mi a baj ? ha meg nem akkor nincs jogod ítélkezni.
Pálinkás Pál
legutóbbi két alkalommal már nem...már elegem van abból hogy csak két szar közül választhatom a kevésbé büdöset...
simmering73
"...az újonnan köztársasági elnökké választott Novák Katalin személyében olyan államfője lehet Magyarországnak, akinek kiterjedt orosz kapcsolatai vannak. Családügyi miniszterként egy nemzetközi „családvédelmi hálózat" kialakításán dolgozott, ez azonban elsősorban kétes hátterű orosz szervezetekkel és személyekkel való kapcsolatot jelentett. Novák háziasszonyi szerepet töltött be 2017-ben a Családok Budapesti Világtalálkozója nevű programsorozat keretében megrendezett Családok XI. Világkongresszusán (WCF), ám kiderült, hogy ezen események alapvetően orosz politikai érdekeket szolgálnak ki Európában és az Egyesült Államokban. Többek közt olyan figurák szólaltak fel, mint Natalia Jakunyina, aki egy putyinista oligarcha, Vlagyimir Jakunyin felesége, vagy a hírhedt orosz ortodox pap, Dmitrij Szmirnov szélsőségesen abortuszellenes pópát."
alfahir.hu/2022/03/17/hvg360_oroszorszag_kapcsolatok_novak_katalin

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.